5. března 2018

Too Faced | Hangover Hydratační Kokosový Primer

Krásný pondělní den vám všem,
dnes tu pro vás mám konečně recenzi na produkt, který testuji již pár měsíců a který jsem vlastně už několikrát i zmiňovala na mém instagramu. Je to produkt, který se stal rovnou několika superlativy a vy v dnešní recenzi zjistíte, jaká tyto superlativa jsou, mohu jen prozradit pár z nich - nejvoňavější primer a nejprvnější Too Faced produkt v mé sbírce kosmetiky. Na dnešní recenzi jsem se velmi těšila, takže to už nebudu prodlužovat a jdeme k věci. 




Jak jsem již řekla, dnešní recenze je premiérová a to proto, že žádný Too Faced produkt se tu ještě v žádné samostatné recenzi neobjevil, takže po dlouhé době tu mám pro vás nějakou tu novinku. Vsadím se, že jste o tomto kokosovém hydratačním Hangover primeru na obličej už slyšeli, protože patří mezi nejoblíbenější a nejpoužívanější, často právě kvůli své osvěžující a kokosové parfemaci. Já na něj házela očkem určitě tak dva roky, ale vloni jsem se konečně odhodlala k tomu, abych si ho objednala a vyzkoušela. 

Klasika, začínáme balením. Primer nemá typický tubičkový aplikátor, který má většina primerů, ale má pumpičku, která je na tubě nasazená, tudíž lze všechen produkt vymačkat z tuby, což je super. Esteticky působí primer velmi roztomile a elegantně, což se mi moc líbí a dávám za to plusové body. Jak jsem již zmiňovala, vůně je svěží kokosová, ale není nijak chemická ani nepříjemná, naopak je velmi jemná a poměrně brzy se z pleti vytratí, takže máte možnost i vy, co nejste na parfemované skincare produkty, si primer zamilovat.. 

Co mě hodně baví je řidší konzistence, která se velmi snadno na tváři roztírá a stačí jedna pumpička na to, abyste s ní pokryli celý obličej. Vzhledem k tomu, že neobsahuje žádné silikony, tak na pleti nemáte takový ten 'umělý' silikonový film, který je mně osobně spíše nepříjemný, takže to je velké plus. Samotná aplikace je také velmi rychlá, neboť jakmile krém rozetřete, téměř okamžitě se vsákne a vstřebá a vy můžete hned použít makeup (nebo jiný produkt). 

Když primer máte na pleti, tak cítíte, že je krásně nacucaná a hydratovaná a to i když předtím použijete svůj klasický hydratační krém. Tohle je takový 'doplněk hydratace', protože pleť je prostě o něco více hydratovaná a vydrží tak celý den. Rozdíl jsem pocítila především o mrazivých dnech, kdy mi pleť často pne tím, jak je vysušená a díky použití primeru se mi vysušovala o 98% méně. Mimo to udělá z pleti jemnou dětskou prdelku, takže se na ní později makeup tváří úplně perfektně a bezchybně. 

Co mě na primeru ale baví nejvíce je to, že udržuje obličej fresh i s tunou makeupu, což ocení především ten, kdo nosí téměř denně vážně full glam makeup. Co myslím tím, že udržuje obličej fresh? Znamená to, že bez makeupu už třeba po 8-12 hodinách cítíte, že máte na pleti spoustu produktů, které se vám třeba matlají po tváři a zkrátka už nejsou tak pohodlné, jako přímo po aplikaci. Díky tomuto primeru vlastně ani tuhle tunu produktů necítíte, neboť udržuje pleť svěží a to nehledě na to, kolik produktů na něj navrstvíte. Dlouhodobé nebo trvalé účinky samozřejmě pozorovatelné nejsou, ale spíše pocitové, protože rozdíl když primer máte vs. když ho nemáte jsou diametrálně odlišné právě z několika důvodů, které jsem již zmínila. 


Abych byla upřímná, tak musím říct, že jsem se snažila najít alespoň jednu stinnou stránku, kterou bych mu mohla vytknout, ale ač jsem se snažila přijít mu na alespoň jednu chybu, skutečně jsem nenašla nic. Pokud vás tedy zaujal tento produkt, a i kdybyste stejně jako já nebyli žádní milovníci primerů, tak vám garantuji, že si tento produkt zamilujete. 

+
kokosová vůně
neobsahuje silikony
snadno se roztírá na pleti
vhodný pro mastnou i suchou pleť
udržuje 'fresh' pleť po celý den 
-


Hodnocení: 5/5
Zakoupíte v kamenných prodejnách Sephory či na jejich e-shopu
Já do nedávna pleťový primer vůbec nepoužívala, neboť mi stačilo použít jako 'základ' pod makeup pouze hydratační krém, který mi pleť zvládá udržovat v pořádku. Od té doby, co mám doma tento primer, tak si ho vážně užívám a vidím ten velký rozdíl, kdy po celodenním nošení makeupu mám takový ten 'maskoidní' pocit, když primer nepoužiji a v kontrastu s tím fresh tvář, na níž makeup sedí, aniž by mě nějak obtěžoval a pleť je taková svěží, nezatížená a hydratovaná. Netvrdím, že je tohle absolutní must have, ale je to jeden z těch produktů, které když vyzkoušíte, už na ně nedáte dopustit.

Přiznejte se, kdo používáte pleťový primer?
Jaký produkt jste si za poslední dobu oblíbili vy?

2 komentáře:

  1. Jsem nevěděla, že má i vůni :D Vypadá dobře.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Já primery celkově nějak nepoužívám, ale tento vypadá skvěle. Navíc od značky Too faced jsem ještě nic neměla. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger