15. ledna 2018

Garnier Skin Care | Recenze Sheet Masky A Denního Krému

Krásnou neděli vám všem,
nedávno jsem dostala nápad, že bych mohla sepsat svou skincare rutinu, ale proto, aby článek nebyl dlouhý, tak pomalu začnu sepisovat recenze na produkty, které později jen zmíním. Dnes je to tedy recenze mé oblíbené části, relaxační, a zároveň pečující v podobě látkové hydratační masky. Sheet masky jsou velmi populární a když Garnier přišel se svými sheet maskami do drogerie, měla jsem velkou radost. Dnes tedy další recenze na jednu z nich, a ještě hydratační krém pro mastnou a smíšenou pleť. 

Komu ještě látkové masky utíkají, tak pravděpodobně nežije ve stejném světě, protože to je jeden z těch velkých trendů současného beauty světa. Já se tentokrát rozhodla vyzkoušet tuto růžovou hydratační masku, protože jsem byla celkem spokojená s tou, kterou jsem zkoušela minule, což byla maska se zeleným čajem pro smíšenou pleť, tentokrát jsem se rozhodla jít do hydratační verze, protože hydratace je důležitá, především teď v zimě, kdy mívám pleť sušší než obvykle.

Co zmíním jako první, je velmi příjemná a relaxační vůně, která je taková svěží a květinová. Není nijak silná, takže pokud nejste na parfemované produkty, tak vám nebude úplně trhat nos, a ačkoliv je cítit, tak si myslím, že iritovat vás nebude. Vůni bych trošku přirovnala nějakým lékárenským produktům, protože obsahuje heřmánek, který je v parfemaci znát. 

Co se týče aplikace, tak ta je klasická jako u všech látkových masek. Přesto, že na můj obličej nesedí, jako většina masek, tak si myslím, že je kvalitně zpracovaná a pokud vám nevadí si stále upravovat masku především v okolí pusy, tak ani vám nebude moc vadit. Na můj obličej je poměrně velká a snesla bych maličko menší, ale uvědomuji si, že je nutné, aby měla univerzální velikost, takže to nepovažuji za mínus, jen to občas může být protivné, než sedíte u počítače, a maska se vám matlá kolem rtů, téměř až k puse. :D Látka je nasáklá vážně dost, ale přesto z ní nic nekape nebo nestéká, takže to je zase výhodou. 

Já masku nechávám působit dlouho, klidně až hodinu, zkrátka kouknu na 2-3 díly Přátel a mezitím si nalakuji nehty, udělám pedikúru a zapíšu do diáře věci, a poté masku sundavám. Hydratace a účinky se projeví prakticky hned po sundání, protože jakmile maska jde dolů, tak vaše tvář je extrémně jemná a vážně dost hydratovaná, což je hlavní úkol této masky, takže proto ji považuji za úspěch. Oproti zelené variantě mi přijde, že pleť více zklidní a tak jako jí zrelaxuje, že je na pohled taková zdravější a zářivější, což se mi líbí, protože když přejedu prstama po obličeji, je to jako dětská prdelka. 

Abych to tak zakončila, tahle maska není žádný zázrak, neočekávejte od ní nic jiného, než výbornou hydrataci, a berte jí jako součást relaxační rutiny. 

+
zrelaxuje vás
příjemná parfemace
pleť je hezky hydratovaná
-
tvar masky nemusí nutně odpovídat reálnému tvaru obličeje :D 

Hodnocení: 5/5
 A teď se přesunu k druhému produktu, kterým je pleťový krém, který patří také do mojí rutiny, avšak z něj mám spíše smíšené pocity. Vy víte, že já mám problematickou pleť a těžko se mi shání krém, který by se dobře postaral o mou mastnou T-zónu a suché tváře. Když jsem viděla tento krém, který je vytvořen pro smíšenou až mastnou pleť, řekla jsem si, že by mohl být fajn přesně pro můj typ pleti. 

Co zmíním hned na začátku, je velmi příjemná, jemná parfemace, která sice nepřipomíná zelený čaj, ale je taková čistá, jemná a svěží. Konzistence krému je taková hutnější, téměř až gelová a na pleti se velmi dobře roztírá. Stačí velmi malé množství a pokryjete s ním celý obličej, takže krém ubývá pomalu a spotřeba tím pádem není tak velká, jako u krémů, které vyžadují vrstvu. 

Co mi vadí, je to, že krém slibuje 24 hodinovou hydrataci, avšak hydratuje velmi sporně a znám spoustu jiných krémů, které v této oblasti udělají lepší práci. Důvod, proč ale promíjím toto mínus je ten, že mastné oblasti si s touto hydratací lehko vystačí a není třeba se nějak dodatečně o ně starat, takže jediný problém je, pokud máte sušší oblasti na obličeji. Ú

Největším mínusem, které tento krém má, je to, že se do pleti z 80% nevsákne. To komplikuje samozřejmě nositelnost, jelikož je to denní krém, a já přes den nosím makeup, tak si nedokážu představit, jak by to probíhalo.. Krém se totiž zapije částečně, ale na pleti zanechává film, který se pak zežmolkuje dolů, což upřímně pod makeupem nevypadá dobře a nemělo by se to stávat. Proto krém používám jen na noc, kdy mi tento problém nevadí a nechávám ho prakticky působit jako masku. 

+
příjemná vůně
pomalá spotřeba
hutná konzistence
zanechává na tváři velmi příjemný efekt
-
hydratace nic moc
nevsákne se 100% do pleti

Hodnocení: 3/5
Doufám, že se vám dnešní článek líbil a byl nějak užitečný. Vím, že spoustu lidí zajímá právě drogerková skincare a protože já pořád nejsem schopná sepsat recenzi na můj oblíbený krém z Lushe, tak jsem vám sepsala alespoň tuhle, protože si myslím, že mezi dostupnou skincare je Garnier na předních příčkách. 

Jaké masky používáte nejraději vy?
Sheet masky, nebo klasické natírací masky?

5 komentářů:

  1. Tyto masky od Garnieru mi absolutně nevyhovují. Jsou oproti mému obličeji naprosto gigantické, takže mi na něj ani nesedí a ani na něm nedrží. Nějaká zhydratovaná pleť se po nich taky očekávat nedá, jak píšeš. A krém bych nemohla mít, na denní krém musí jít dát makeup, tedy alespoň pro mne :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Já měla masku od Garnier a za mě teda propadák, protože maska byla dle mého hodně napuštěná a po sundání masky to na pleti opravdu žádný zázrak nebyl pro mě, nic moc do pleti ten zbytek ani nešel vsáknout všechen, za mě opravdu palec dolů.

    OdpovědětVymazat
  3. Toto je jediná maska, ktorú som od Garnier nevyskúšala. Ale tie ostatné dve som si veľmi obľúbila :-)

    Suesanqa súťaž

    OdpovědětVymazat
  4. Sheet masky mě nezaujaly, ale krém už ano. Akorát jak jsem článek dočetla, tak mě krém docela zklamal. Já byla s Garnier vždy spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Milujem sheet masky. Mám ich radšej ako normálne. Tieto od Garnieru sú super! Ja mam najradšej modrú. Tá mi najviac vyhovuje.
    Okrem toho mám od Garnier aj denný krém so podobným zložením ako práve ťa modrá sheet maska. Ak sa nemýlim volá sa AquaBomb a odporúčam! Mam mastnú pleť a krásne hydratuje a nemastí mi tvar!
    Pozývam teba a tvoje čitateľky na GIVEAWAY
    na mojom blogu :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger