22. ledna 2018

Alcina | Termo sprej, Sprej Pro Přírodně Vlnité Vlasy & Kondicionér Pro Platinovou Blond

Krásné pondělí všem,
myslím, že každá slečna/žena dbá na to, jak má upravené vlasy. I ten, kdo nenosí makeup, tak si nějak to háro upraví, protože to je pravděpodobně jedna z nejdůležitějších věcí, které nás reprezentují a zároveň to je něco, s čím musíte být spokojeni, abyste se cítili dobře ve vlastních vlasech. Proto je důležité používat tu správnou péči o vlasy, protože vám jsou tyto produkty společníky při cestě vlasovou spokojeností. :D Já nedávno dostala tip na tyto Alcina vlasové produkty od své kadeřnice, takže dnes bych se tu s vámi chtěla podělit o své názory a dojmy z těchto vlasových produktů.

Balzám pro studený odstín blond vlasů

Hlavní pohnutkou k sepsání tohoto článku je tento balzám, který jsem zprvu neměla vůbec ráda.
Prvním a nejdůležitějším bodem, který je třeba zmínit je to, že ačkoliv balzám doporučuje působení cca 5-10 minut, nejlepší je nechat ho tam alespoň (!!) půl hodiny, protože jinak vám platinovou barvu vážně nevykouzlí. Když ale balzám tedy necháte působit co nejdéle, tak vlasy jsou vážně krásně studené, není to teda vyloženě platinová barva, ale je to hezky studená blond, která vypadá moc hezky a hlavně netuctově, jako některé platiny mohou vypadat. Vlasy jsou po něm navíc vážně extrémně, extrémně jemné a strašně příjemné na dotek, hezky se lesknou a velmi snadno se rozčesávají, což ocení především dámy, které mají také trošku zničené a cuchající se vlasy, jako já.

Nedovedu vám ani popsat, jak příjemně voní. Je to taková ta vůně kadeřnictví, která je zároveň taková svěží, jemná, no prostě hrozně příjemná a já absolutně miluju tuhle parfemaci, kterou bych tedy popsala jako "vůně kadeřnictví".

Sprej pro přírodně vlnité vlasy

Tento sprej asi nebude vyloženě pro všechny, jelikož jeho účinek je podmíněn tím, že se vám od přírody vlasy samy vlní. Já mám jemně vlnité vlasy, nejsou to úplně kudrlinky, nebo nějaké extra pěkné vlny, proto si je většinu času žehlím, ale občas ráda změním svou rutinu.

Tento sprej stačí stříknout několikrát do vlhkých, ne úplně mokrých vlasů a nerozčesávat. Vlasy vám hezky jemně navlní, a hlavně vydrží navlněné nehledě na počasí venku, takže i když je vlhko, tak se vám nijak nezačnou dodatečně kroutit. Nevýhodou je to, že ve větším množství může dělat takovou tu krustu, která moc hezky nevypadá a rozčesat se úplně nedá, takže je nejlepší stříkat sprej asi z 30ti centimetrů a vlasy pak promačkat, aby se přebytečný produkt mírně rozmístil a nikde se nanahromadil, což sice netvoří viditelnou krustu, ale přeci je to znát, že vlasy jsou v tom určitém bodě slepené k sobě.

Sprej drží tvar a efekt na vlasech poměrně dlouho, první den samozřejmě bez obtíží, ale druhý den už je efekt spláclejší, a nevypadá tak fresh, ale dá se sprej použít znovu, nebo klidně i navlhčit prsty a vlasy opět promačkat, což je udělá opět tak pěknými, jako byly na začátku. Tento sprej je ideální i pro dny, kdy nemáte umyté vlasy, ale nechcete vypadat jak pytel odpadků, takže je super hodit hlavu do předklonu, nasprejovat, promačkat a máte nejen objem, ale i takové ty elegantně rozcuchané, sexy vlnaté vlasy. 

Thermo-spray // sprej na tepelnou úpravu

Pokud si fénujete vlasy často, tak termo spreje jsou vaše záchrana před (z)ničením vlasů. Já používala do nedávna Paul Mitchell ochranný sprej, který byl super, ale vadilo mi, že trošku zatěžoval vlasy, čehož jsem si všimla až v době, kdy mi opět dorosly do delší délky. Tento sprej vlasy vůbec nezatěžuje, naopak je ještě nadlehčí a pak působí vlasy objemnější. Jako některé spreje, tento nemá tendenci je slepovat, ale působí jako neviditelná ochrana, která na samotnou kvalitu, či vizáž vlasů nemá vliv.

Výhodou je i to, že hezky voní a vůně se vlasů drží i po delší době, tudíž pokud jako já milujete vůni vlasů po návštěvě kadeřnice, tak tohle vám bude připomínat tu vůni kadeřnictví pokaždé, když ho použijete. O tomto spreji není moc co říct, snad jen to, že funguje dobře, jelikož vlasy se mi netřepí tolik, jako když nepoužívám tepelnou ochranu žádnou.


Na Notino.cz seženete spoustu Alcina vlasových produktů, mezi nimiž najdete ten pravý pro váš typ vlasů. 
Já mám tyto dva spreje doma už hooodně dlouho, ale protože jsem nedávno třídila produkty, co v koupelně mám, tak jsem se rozhodla je dopoužívat. Úplně jsem zapomněla, jak jsou super, takže já pravděpodobně buď objednám jejich inovovanou verzi, nebo případně budu hledat nějakou cruelty-free variantu, takže pokud víte o dobrém silver balzámu na vlasy, který je netestovaný a vegan, tak mi napište do komentářů.

Fénujete, žehlíte, nebo kulmujete? 
Používáte ochranné spreje před teplem? 

5 komentářů:

  1. Vlasy tepelně upravuji jen málo, ale vždycky za vlasy trpím, že jim ubližuji a už mnohokrát jsem pokukovala po nějakém produktu na jejich ochranu. Děkuji za skvělý tip :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo zaujal me sprej na vlny taky mám vlnité vlasy, ale ne úplné lokny. Já občas použijí rovnaci hřeben a ten je super.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem kdysi žehlila vlasy pořád, byla jsem nespokojená se svými vlnitými vlasy. Teď se mi ale přestaly tolik vlnit a já jsem se na nějakou pravidelnou tepelnou úpravu vyprdla úplně a vlasy mám hned hezčí :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky, Nikčo :) ten sprej mě láká :)

    OdpovědětVymazat
  5. v používaní ochranných sprejov som veeeľmi nepoctivá...čo je škoda, lebo si zbytočne ničím vlasy :P

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger