28. prosince 2017

MOTD | Soft Natural Peachy Look

Krásný pátek vám všem,
toto je pravděpodobně poslední článek roku 2017, a vzhledem k tomu, že nejsem moc nostalgický člověk, který by se úplně vyžíval v reminescenci uplynulých časů, tak vám jen chci říct, že vám neuvěřitelně děkuji za každý komentář, za každé mé přečtené slovo článku, za jakoukoliv odezvu či jen za sledování mých fotek. Moc si vážím každého z vás a skutečně jsem vděčná za to, že mě vůbec někdo sleduje. Během roku 2017 si myslím, že jsem ušla velký kus cesty, co se týče kvality nejen tohoto blogu, ale i instagramu, a já si vážím toho, že hodně z vás si tohoto pokroku všimlo. Pokud byste chtěli nějaký článek pro pobavení, porovnání mých prvních článků a líčení se současnou úrovní těchto typů článků, ráda bych něco sepsala, pokud byste si někdo takový článek přečetl. Ještě bych vám chtěla popřát do Nového roku 2018 všechno nejlepší, hodně úspěchů a spoustu lásky, protože v tom je kouzlo života! 💖


Na toto líčení mi vystačila jedna paletka, konkrétně Juvia's Place Masquerade, a musím říct, že jsem nečekala, že tak na první pohled bláznivá paletka bude super i na jemnější looky, jako je právě ten dnešní. Tento look je přesně ten typ líčení, který volím nejčastěji - jemné kouřovky, teplé odstíny, menší linka a rozjasňovač v koutku. 

Nejen, že toto líčení je nejsnadnější, ale když ho budete dělat tak často, jako já, tak už budete mít v ruce i ty hmaty, aby to bylo zároveň nejrychlejší líčení. Stačí totiž, když vezmete nějaký středně tmavý odstín do ohybu oka, kde "předkreslíte" tvar kouřovek, pak vezmete trošku tmavší odstín, kterým ho prohloubíte v oblasti ohybu oka a jemně blendíte směrem ven, stáhnete stín trošku i pod spodní řasy a nakonec jen vezmete nějaký metalický stín, který dáte přes celé víčko. Doplníte už jen rozjasňovačem do vnitřního koutku, případně linkou a máte hotovo. Pro mě je toto záležitost osmi minut, a často volím podobná líčení třeba do školy, kdy ráno moc nestíhám. :D


Products used:
Juvia's Place Masquerade Palette
Benefit They're Real! Tinted Primer + Mascara
Kat Von D Tattoo Liner
for eyebrows Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade


Co říkáte na takovéto jemnější líčení?
Máte raději teplejší, nebo studenější stíny?

9 komentářů:

  1. Takové jemné líčení se mi moc líbí a raději mám teplejší odstíny. Klidně udělej nějaký porovnávací článek a taky přeji všechno nejlepší do nového roku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Všimly jsme si! :) musíme uznat, že líčení je krásné a my jsme si konkrétně tento styl líčení v poslední době hodně oblíbily! :) Takže vše nej do nového roku a ať se daří v blogování minimálně stejně, jako doteď :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ježiš, porovnání prvních článků a tak, to by mne neskutečně bavilo! Jo, takovéto líčení nosím taky hodně ráda, je to hodně muziky za málo úsilí :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  4. Přejí také vše nejlepší do Nového roku. Líčení se mi moc líbí, protože je opravdu jednoduché. Jednoduchost je prostě nejlepší. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné líčení, vůbec se mi nechce věřit, že jsi opravdu použila tu paletku z Instagramu. Úžasné. Pukám závistí, že toto líčení s přehledem zvládneš za 8 minut, protože já bych nad ním strávila 15 minut a víc. A to by bylo bez linky! :D
    Šťastný nový rok ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Holka, jak Ty to děláš?! Nádhera :)

    Článek o porovnání bych si přečetla moc ráda a třeba bych se i přiučila.

    OdpovědětVymazat
  7. Já vždy obdivuji to tvé dokonalé obočí :)

    Přeji Ti šťastný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  8. Přesně takto se maluji na plesy a speciální akce, akorááááát mně tedy sluší takové víc "njůd" odstíny, ale u tebe? U tebe vypadají výborně. Jo a obočí? Nemám slov!!!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger