20. ledna 2017

Rimmel | Fresher Skin Lehký Make Up

Krásnou neděli vám všem,
dnešní článek je relativně spontánní, protože jsem si plné balení koupila teprve nedávno, ale ozkoušený mám produkt už ze vzorečku. Mě totiž nedávno od DM drogerie přišel domů letáček, v kterém byl přibalený vzoreček k novince od Rimmelu, o které jste už určitě slyšeli - je to Fresher Skin make up. Řekla jsem si, že ho hned vyzkouším a musím říct, že jsem byla nadšená. Ještě nikdy se mi totiž nestalo, že bych si makeup koupila po vyzkoušení ze vzorečku. Já myslím, že se na to můžeme vrhnout rovnou, i když vám je určitě jasné, že dnešní recenze bude kladná. 

Díky bohu, že DM chodí mě i mamce a tenhle vzoreček jsem měla dvakrát, protože to bylo to, co mi stačilo na to, utvořit si názor na tenhle makeup a tím pádem si ho oblíbit a koupit plné balení. 

Balení je fajn, není to nic extra zajímavého, co by se mělo zmínit. Já osobně preferuji makeupy pumpičkové, které jsou za a) mnohem hygieničtější, za b) je snažší dávkování. Bojím se toho, že makeup bude rychleji oxidovat, když je v takovémhle kalíšku, ale vsadím se, že než se to stane, dávno ho spotřebuji.

Co se týče kvality, tak jako první věc zmíním zajímavou konzistenci. Je to taková gelová konzistence, která se může na první pohled zdát, že nesplyne s pletí úplně dokonale, ale jakmile zapracujete makeup do pleti, tak úplně zneviditelní a jakékoliv šmouhy, které tam zpočátku byly zmizí. Vůně je taková příjemná a svěží, přirovnala bych jí k nějaké květinové jemné vůni. Rozhodně není nějaká výrazná a brzy se z pleti ztratí, takže není třeba se stresovat i kdyby vám byla nepříjemná, protože během pár minut jí už neucítíte.

Je pravda, že makeup má spíše nižší krytí, tudíž je třeba ho trošku navrstvit, pokud chcete zakrýt všechny nedokonalosti, ale mě osobně jedna vrstva stačí, protože krásně sjednotí pleť a působí velmi přirozeně a jemně. Co musím zdůraznit je to, že je vhodný jak pro mastnou, tak suchou pleť, aniž by zvýrazňoval suchá místa. Dokonce ani póry a jiné nedokonalosti nejsou úplně zvýrazněny, jak tomu u některých makeupů bývá. Makeup je matný, ale chce trošku zapudrovat, především na mastné části obličeje.

Výdrž je normální, na obličeji drží dobře, ale při kontaktu s vodou se "rozpouští" a mizí, takže rozhodně nebude úplně vhodný na léto, protože i potem se začne "ztékat", proto je to určitě vhodnější makeup na zimu, kdy nehrozí tolik, že by se vám rozpil. 

Nabídka odstínů je kupodivu perfektní, já mám odstín 100 Ivory a je to úplně přesně odstín mojí pleti. Ale ještě najdete několik dalších světlých, ale trošku tmavších odstínů, ale to už musíte vyzkoušet. Samozřejmě velkou výhodou je to, že v drogeriích můžete vyzkoušet testery a zjistit, jestli vám vyhovuje a případně i chytit slevu. Pokud jste  ještě nezkoušely, zkuste alespoň v té drogerii, protože si myslím, že je to jeden z nejlepších drogerkových makeupů. 

+
vůně
dostupnost
cena
odstíny
drží celý den
vhodný i pro mastnou pleť
neucpává póry
-

Hodnocení: 5/5
Za mě to je velký objev a ačkoliv jsou recenze na něj spíše smíšené, já si nemohu na nic stěžovat. Poslední 2 měsíce ho nosím denně a ani jednou mě nezklamal, že bych na něm mohla teď něco zkritizovat. Mě obecně makeupy od Rimmelu nesedí, doposud mi ani jeden nesedl a tenhle je první, který mi vážně vyhovuje a rozhodně si myslím, že stojí za to ho vyzkoušet.

Už jste zkoušely tenhle makeup?

7 komentářů:

  1. Make-up vypadá dobře a jestli je vhodný teda i na mastnou pleť,tak jej vyzkouším. Akorát by mi vadilo to balení. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. vyzerá zaujímavo, škoda len toho balenia..tiež preferujem pumpičky :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Já tento makeup mám také a kupodivu jsem s ním velmi příjemně překvapena, vyhovuje mi také :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  4. Mala som doma vzorku, ale z nej som mala zmiešané pocity.. no myslím si že si zaslúži šancu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ještě jsem ho nezkoušela, ale hrozně mě láká :)
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovědětVymazat
  6. Nejvíc mě na něm fascinuje ta konzistence, i když i odstínově jsem byla docela mile překvapená. 100 si myslím, že pro mě bude super jarní a podzimní odstín (zkrátka když člověk není ještě moc opálený ani moc vybledlý). Zrovna včera jsem na něj koukala, ale nakonec jsem odolala. To je jeden z těch výjimečných případů, kdy poslechnete část mozku, která vám říká, že mít doma 7 makeupů asi stačí a nebylo by špatné je napřed vypotřebovat před koupí dalšího. :D

    Katarina

    OdpovědětVymazat
  7. Tiez mi prisla vzorka z DMka :) chystam sa ho vyskusat. Len kelimkove balenie mi nepride sympaticke, hlavne nie velmi hygienicke :S
    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger