22. ledna 2017

Purity Vision | Růžová Voda

Krásnou neděli vám všem!
Možná jste zaregistrovali nárůst recenzí pečující kosmetiky nejen u mě, ale i u jiných blogerů, což je podle mě dobře, protože péče o pleť je důležitější, než jakákoliv dekorativní kosmetika dohromady. V dnešním článku bych chtěla i já přispět svou recenzí do této kategorie, protože si myslím, že pečující kosmetiky není nikdy dost a člověk by se neměl bát experimentovat. V dnešním článku totiž najdete recenzi růžové vody, značky Purity Vision, kterou jsem si pořídila právě ze zvědavosti a nutkání vyzkoušet něco neobvyklého, co jsem nikdy nezkoušela. Tak se na to vrhneme! 



Už na první pohled působí balení moc hezky. Lahvička je skleněná, takže působí "dražším" dojmem, ale samozřejmě musíte dávat pozor, aby jste jí neupustili a nerozbili. Každopádně i balení je takové funky, zajímavé, mě osobně se moc líbí! Objem lahvičky je 100ml, což není moc a já bych uvítala i větší balení, protože mám slabou čtvrtku po měsíčním používání každý den. K tomu bych ještě řekla, že spotřeba je poměrně rychlá, protože je to silně návykový produkt. 

Co vás zaujme hned po prvním použití je parfemaceVůně je totiž naprosto neuvěřitelná, velmi příjemná a naprosto úžasná. Na obličeji se tedy moc dlouho nedrží, takže jí tak dlouho neucítíte, ale rozhodně to je velké plus, když produkt dobře voní.

Asi nemusím vysvětlovat, jak se tento produkt používá. Je to sprej a veškerá věda spočívá v tom, že aplikujete vodu na obličej tak, že ho poprášíte a necháte vstřebat. Voda se zapíjí dost rychle - během 3 minut je zapitá a můžete aplikovat třeba primer nebo rovnou makeup. Já tento sprej používám ráno, když se líčím tak před makeupem a večer na regeneraci a úlevu a proto, že je to prostě relax.  Velké plus jsem viděla v tom, že zklidňuje pokožku především pokud máte pupínek. Mnohem rychleji zmizí a hlavně ta diskolorace je mnohem menší, než je obvyklé. Jako "primer" nebo setting spray je super, protože na sebe přimkne makeup a ten (podle mě) drží o něco lépe, než jen na primeru. Jako fixační sprej to už moc nefunguje, respektive to nezafixuje makeup nijak viditelně a výdrž to také neprodlouží.

Účinky nejsou až tak viditelné nebo extrémní, jediné, co rozhodně potvrdí každý je to, že obličej je takový jemný, ale určitě sprej nedodá extra hydrataci. Nevysušuje, ale ani suché pleti nedodá to, co běžně dodá krém. Každopádně to ale pleť napne a je to takový zajímavý, nepopsatelný pocit. Nevím, zda se dá vypíchnout něco jiného, protože jsem nic jiného nezaregistrovala. Snad jen to, že sprej můžete použít i jako osvěžení během dne, a to klidně i na makeup!


+
rychle se vpíjí
úžasná vůně
fixuje makeup
osvěžuje
zklidňuje pleť
-
hydratace/vyživení pleti nic moc

Hodnocení: 4/5
K zakoupení na Notino.cz
Abych řekla pravdu, tenhle sprej mě velmi, velmi mile překvapil a jsem z něj skutečně nadšená a vůbec jsem nečekala, že by mi něco takového sedlo a hlavně, že by něco takového fungovalo. Netvrdím, že je to nutnost, kterou potřebujete, ale jakmile jí vyzkoušíte, tak tuhle vodu si zamilujete.
Používáte nějaký fixační sprej?
Zkoušeli jste už tento produkt?

9 komentářů:

  1. Voda vyzerá super, už som nad jej kúpou premýšľala. Majú ju aj v Dmku a Teta drogérii, tak som rada. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Já ještě ružovou vodu nezkoušela, ale tahle vypadá dobře :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  3. Teda, ten obal vypadá opravdu nádherně. :) Zatím jsem nic takového nezkoušela, ale vypadá to skvěle. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  4. veľmi dobrá a kvalitná recenzia ;) už som po nej pozerala minule, ale práve kvôli tomu účinku/neúčinku som si povedala, že ju ani veľmi nepotrebujem :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. Ja si ju plánujem zaobstarať, počula som u nej už od PattyImage a vtedy ma zaujala :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tento produkt jsem zatím nezkoušela, ani žádnou jinou fixaci :) určitě na ní mrknu vypadá fajn :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  7. Růžové (nebo spíše možná obecně květinové) vody miluji, ale konkrétně tuto jsem jsem ještě nezkoušela. Osobně je nepoužívám jako fixátor, ale ráno místo tonika na dočištění pleti a v létě pro osvěžení + pleti dodají nějaký ten vitamín. Pro mě na poli květinových vod vede Saloos svou dostupností a množstvím nabízených variant, ale po této Purity Vision určitě taky kouknu, myslím, že jsem ji nedávno viděla v Rossmannu. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tiež ju teraz mám po prvýkrát a nespadla som z nej na zadok. Čakala som nejaké zlepšenie stavu pleti, trochu hydratácie, no okrem osvieženia nevidím dôvod kupovať si ju znova.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger