22. dubna 2016

MOTD | Blue & Smoky Eye

Krásný pátek vám všem!
Opět tu mám připravené jedno líčení, a opět jsem nevynechala ani žádnou barvičku. Poslední dobou - tak rok, modré stíny používám docela často, že jsem překvapená i sama ze sebe. Dříve jsem modré stíny nenosila vůbec a teď s nima doplňuji velmi často každé "nudnější" líčení, a dnešek není výjmkou. Byla jsem bez nápadu ale chtěla jsem vykouzlit něco zajímavého, takže jsem zvolila kouřovky s trochou té modré. 

Předem se chci omluvit, že na fotce ten modrý stín vypadá trošku divně, vypadá tak trochu flekatě a cuckovatě, ve skutečnosti tak ale nevypadal, přísahám! :D


Postup je zase easy-peasy. Vzala jsem izolepu, kterou jsem si oblepila místo, kde je ocásek linky, aby byl ostrý a podél celé délky spodních řas prvně bílou tužkou na oči udělala tlustou linku, kam jsem později dala modrý stín z Galaxy Chic paletky. No a kouřovky s rozjasněným koutkem snad ani postup nepotřebují, ne? Ale stejně ho vypíšu, kdyby vás zajímal můj postup. "Vrchní líčení" jsem vykouzlila s NudeTude paletkou. Začla jsem Sultry stínem, kterým jsem načrtla, kam až stíny budou dosahovat. Dále následoval odstín Sleek, což je tmavá hnědá, kterou jsem ztmavila ohyb oka po celé délce. Pak už jsem dala jen stín Seductive, který jsem dala přes celé víčko (včetně hnědé), jen v koutku jsem trošku místa vynechala. Na vynechané místo jsem dala Mary-Lou rozjasňovač a vzala jsem štětec, kterým jsem stínovala tmavě hnědý stín a zjemnila přechod mezi zlatou a hnědou. Pak už jsem přidala jen linky a řasenku, no a samozřejmě  odlepila izolepu. A je hotovo. 

Products used:
TheBalm Put A Lid On It (x)
TheBalm NudeTude Palette (x)
TheBalm Mary-Lou Manizer (x)
BHCosmetics Galaxy Chic Palette (x)
BHCosmetics Liquid Eyeliner (x)
TheBalm What's Your Type? Mascara (x)

Co říkáte na takovéhle líčení?
Zkusili byste ho někdy i vy?

6 komentářů:

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger