20. dubna 2016

Benefit | Triple Performing Oil-Free Krém

Krásnou středu vám všem,
dnes tu pro vás mám opět recenzi na jednu z věcí, kterou jsem si dovezla z Londýna. Už dlouho, asi několik let jsem sháněla krém, který by mi dostatečně hydratoval pleť ale zároveň abych jí neměla mastnou, protože moje T-zóna má sklon být velmi mastná a proto jsem vždy používala dva krémy, jeden na suchou pleť - na celý obličej, a jeden na mastnou pleť - na T-zónu. Dlouho jsem sháněla krém, který by mi udělal tak dobrou službu, abych mohla používat na obě části obličeje - na tu mastnou i na tu suchou. O Benefit skincare produktech jsem moc neslyšela a recenze ani nevyhledávala, tohle byl zkrátka velmi, velmi spontánní nákup, takže to byl trošku risk.. a v dnešním článku se dočtete, zda se tenhle risk vyplatil, nebo ne. 



Balení je, musíte uznat, moc pěkné.  Od papírové krabičky, v které krém dostanete až po samotný krém. Velmi se mi líbí, v jakých minimalistických barvách je krabička i krém vytvořena. Je to poměrně dost barevný obal ale i přesto působí velmi elegantně. Lahvička krému je skleněná, takže bohužel bych si jí na cestování rozhodně nebrala, i přesto, že sklo působí velmi pevně, bych to neriskovala. Velmi se mi líbí víčko, které je udělané ve stylu korkové zátky (samozřejmě to korková zátka není). Je to takový super detail, který dodává celé lahvičce elegantní dojem. Skvělé je i to, že stačí jedna pumpička na celý obličej. Ano, vážně. Jedna pumpička. Zdá se to jako velmi malé množství, ale vzhledem k tomu, jak dobře se roztírá, to vážně bude stačit. 


Krém naprosto božsky voní a musím říct, že jsem asi nikdy neměla tak příjemně voňavý krém. Je super, že tahle vůně ale není natolik intenzivní, že by z ní bolela hlava a ve skutečnosti se po určité době pomalu začne z obličeji ztrácet, že na krém vlastně úplně zapomenete. Jediné, co mě vážně štve je chuť. Já vím, že krém se nejí, ale občas se stane, že přes rty si ten krém namažu a poté si třeba přejedu jazykem rty a... no fuj. Chutná hořce, opravdu hnusně, takže tohoto bych se vážně vyvarovala, pokud budete krémem natírat celý obličej - pozor na rty! 

Konzistence je taková velmi jemná, ale přesto hustá, takže na pleti zpočátku je cítit jako "maska", ale pak se prakticky okamžitě začne vstřebávat, takže ve finále nechává jen velmi hydratovanou pleť a přebytečný krém se vpije. Naprosto geniální je to, že krém netvoří mastný film na pleti, takže přes něj můžete dát make up a přesto se nebudete lesknout jako byste měli mastnou pleť. To je podle mě na tomto krému nejlepší, dáte si ho ráno pod make up, kde plní celý den svou službu hydratování. Aby toho nebylo málo, tak nejen, že pleť je hydratovaná, ale je i vyživená. Tohle je znát už na první pohled - váš obličej jakoby po aplikaci ožije, neumím to lépe poznat, ale pokud máte nějaký podobný krém, víte, o čem mluvím. 

Výsledky používání po dvou měsících jsou neuvěřitelné. Krému ubylo celkem málo za tu dobu (každé ráno a večer jedna pumpička) a musím říct, že tenhle krém je sice dražší, ale také díky téhle výdrži se ta cena vyplatí, vzhledem k tomu, že většinu krémů mám tak na měsíc. Pleť se mi i zlepšila, už není tak mastná a vysušená - rozdíl mezi částmi obličeje, které jsem měla v naprostém kontrastu (mastné čelo, velmi suché spánky). Pleť mám velmi jemnou, jizvyčky po akné mi téměř zmizely a netvoří se mi tolik pupínků, jako dříve. 

A opět to shrnu. Do tohoto krému, jak vidíte, jsem se naprosto zamilovala a musím říct, že jsem z něj skutečně nadšená. 
+
krásné balení
je oil-free
vhodné pro všechny typy pleti
velmi příjemná vůně
vhodný i jako primer
skvěle hydratuje ale nenechává pleť mastnou
stačí malé množství na namazání celého obličeje
-
nevhodné na cestování
odporná chuť
vyšší cena

Hodnocení: 5/5
Cena 24 £, koupeno v Debenhams.
Všem vám tento krém doporučuji, mě skutečně sedl jak prdel na hrnec. Ještě nikdy mi žádný krém nesedl tak svěle, jako tenhle. Překvapil mě tím, že skutečně ho můžu používat jak na mastnější pleť tak i na suchá místa. Pro mě se tento krém stal svatým grálem a rozhodně si pro něj půjdu znovu, protože pro mě vždy bylo těžké najít ten pravý krém na obličej, který ze mě neudělá zrůdu. Já se do tohoto krému zamilovala, je pravda, že cena je trošku vyšší, ale pokud máte velmi citlivou pleť a stále jste nenašly ten krém, tak bych rozhodně dala šanci tomuhle a investici bych se nebránila. 

Jaký krém se stal vaší srdeční záležistostí?
Investujete do pečující kosmetiky? 

8 komentářů:

  1. Do takejto kozmetiky na pleť a tak rada zainvestujem, pretože naša pokožka si to myslím že zaslúži:) super článok!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, do pečující kosmetiky mi nevadí investovat vůbec, protože to jak se o ní staráme - tím se nám odmění, když se o ní staráme dobře, máme hezkou pleť a když ne.... :) tak pleť s náma moc nespolupracuje. Děkuji!

      Vymazat
  2. Tento zázrak by som veľmi rada vyskúšala! :) Nesmierne sa mi páči celá táto sada, videla som ju niekde na nete, takže som vďačná za tvoju recenziu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkoušela jsem i ten krém na oči It's Potent a musím říct, že taky hoodně slušný :) Měla jsem sice jen vzoreček ale vydržel mi pomalu měsíc, při každodenním používání, natož pak musí vydržet celé balení strašně dlouho! :D :)

      Vymazat
  3. U teto znacky se mi libi baleni. Produkt vypada dobre, ale nerada davam tolik penez za krem ci neco jineho.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Benefit bych obalama přirovnala k TheBalm :) Myslím, že zrovna za pečující krém se vyplatí investovat, ale pokud ti vyhovují i levnější krémy - good for you!

      Vymazat
  4. Toto som pred pár dňami pozerala na lookfantasticu, hladala som niečo s spf-kom a myslím , že tých 15 by mi stačilo. Určite ho vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já produkty podle SPF nevybírám, ale myslím, že 15 je taková zlatá střední cesta :) Určitě budeš spokojená!

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger