25. dubna 2016

Astrid | Zjemňující Čistící Micelární Voda

Krásné pondělí vám všem,
opět, nečekaně, jsem se rozhodla dát sem článek v pondělí, což je absolutně mimo můj "blogový režim", tak snad mi to odpustíte a dnešní recenze vám nebude vadit a třeba si jí i přečtete. Před několika týdny mi domů dorazil balíček s dvěma produkty od Astrid, což je určitě značka, kterou znáte. Já měla možnost vyzkoušet tuto micelární vodu, určenou pro jemnou pleť, která odstraňuje make up ale nevysušuje pleť. A pokud už tenhle blog nějakou dobu čtete, víte, že já mám velmi citlivou pleť, takže mi málokterý produkt sedí a s micelárníma vodama jsem trošku bojovala, protože mi nejvíce sedla ta růžová od Garnieru. Pokud vás zajímá, jak mi sedla tahle, tak přesně proto tu je dnešní článek. :)



Značku Astrid asi určitě znáte, ale stejně jako já, si jí asi asociujete s tělovými mléky nebo opalovacími produkty. V tom případě budete možná stejně překvapený, že Astrid vyrábí i produkty z řad pečující kosmetiky a dokonce i dekorativní (přístí týden v pondělí očekávejte recenzi na BB krém této značky!) kosmetiky. Člověk by snad i čekal, že se tato značka bude zaměřovat spíše na vyzrálejší pleť, ale ne, Astrid vyrábí produkty pro všechny věkové kategorie, což je možná pro vás stejně milé překvapení jako pro mě. 


Micelárka je vhodná pro citlivou, suchou a jemnou pleť. Ačkoliv nemám úplně suchou pleť, tak používám vodu na celý obličej, včetně mastné T-zóny, a musím říct, že mi přijde super. Chová se na obou typech pleti stejně - stejně dobře je odlíčí, stejně dobře je vyčistí. Tohle mi přijde jako velké plus, protože pokud máte obličej také rozdělený na suchý a mastný jako já, tohle je jako dar od boha! 

Parfemace je naprosto božská. Voda voní neuvěřitelně příjemně, květinově (po pivoňkách!) a ačkoliv preferuji tento typ kosmetiky spíše neparfemovaný, u tohoto to je jednoznačně plus a nikoli mínus. Když jsem poprvé balení otevřela, úplně jsem valila oči, jak nádherně voní. Není to silná vůně, jen jemná parfemace, která se nepřenáší na obličej, takže se nemusíte bát, že kdyby vám micelárka nevoněla jako mě, tak by vám obličej nijak "nesmrděl".

Co se týče odlíčení běžného make upu, tady nemám jediný problém. Krásně odlíčí make up, řasenku, tužku na obočí, rtěnky, prostě všechno. Ovšem, bohužel to samé nemohu říct při odličování voděodolného make upu. Micelárka si zkrátka neporadí s žádným voděodolným make upem, ať je to řasenka, rtěnka nebo tužka na obočí. Já sice voděodolný make up téměř nenosím a od micelárky takovéhle odličování ani nevyžaduji, ale vzhledem k tomu, že na obalu micelární vody je napsáno, že odličuje i voděodolný makeup, myslím si, že je nutné to zmínit. Například řasenku voděodolnou spíše rozdrolí a rozetře po obličeji, ale to je vše, takže na voděodolné řasenky je nutné sáhnout po něčem silnějším. 

Abych to shrnula opět v pár bodech, tak zde máte plusy a mínusy.
+
dostupnost
úžasná vůně
super cena
vhodný pro citlivou pleť
nevysušuje
dobře odličuje
-
neodlíčí voděodolný make up

Hodnocení: 5/5
Micelárku seženete v drogeriích
Abych řekla pravdu, já Astrid moc nepoužívala nikdy, jediné, s čím jsem měla jakž takž skušenost byly opalovací krémy a to bylo asi vše, takže jsem byla trošku skeptická, když jsem micelárku měla zkusit, ale skutečně mě mile překvapila, ne že by ale trumfla Garnier micelárku, ale přesto je to jedna z nejlepších, kterou jsem vyzkoušela, řekla bych, že je tak na druhém místě (na třetím micelárka od L'Oréalu). Pokud sháníte nějaký produkt na odličování, rozhodně bych neváhala a zkusila tenhle, protože je vážně super. 

Máte zkušenost s pečující kosmetikou od Astrid?
Jaká je vaše TOP micelárka?

8 komentářů:

  1. Vyzerá úžasne! Moja TOP micelárka je Sensibio od Biodermy, alebo mám veľmi rada micelárnu vodu od Baley.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu od Balei jsem nezkoušela ale docela bych jí jen chtěla vyzkoušet, moc pozitivních recenzí jsem neslyšela tak jí možná zkuším sama otestovat :)

      Vymazat
  2. Zkusenost nemam, ale urcite vyzkousim😋
    Moji oblibena je CutisHelp😍
    Vodeodolny make-up davam dolu s detskym olejickem😜

    Andreablog TU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. CutisHelp vůbec neznám, ale určitě omrknu, děkuji za tip! :)

      Vymazat
  3. Skvelá recenzia! Skúsenosti nemám žiadne :D
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) PS. Určitě někdy vyzkoušej, pokud budeš mít možnost, budeš spokojená. (nebo k ní alespon přičichni, to je slast!)

      Vymazat
  4. Rada bych ji vyzkousela.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger