9. července 2018

Letní Wishlist

Krásné pondělí vám všem, 
tak jsem konečně zpátky v realitě a mohu se navrátit ke svému klasickému režimu, což znamená více článků a větší aktivita i na mém instagramu. Proto si myslím, že je ideální příležitostí ke comebacku současná akce, která probíhá na Notinu. Možná jste zaznamenali, že spoustu e-shopů dělá letní black friday slevy a Notino se řadí mezi ně. Probíhá na něm Summer Black Friday, kde můžete sehnat spoustu věcí za fajn ceny. Já se dnes s vámi podělím o ty, které bych si do budoucna tzn. co nejdříve chtěla pořídit. 


 1. Yves Saint Laurent Le Teint Encre de Peau /matný make-up/

Musím se přiznat, že tenhle makeup mám na svém wishlistu už delší dobu, ale z nějakého důvodu jsem se nikdy ke koupi neodhodlala a to i přesto, že jsem měla vzoreček a makeup si zamilovala. Tentokrát už si ho ale vážně plánuji pořídit a doufám, že mě tentokrát nic nezastaví, protože lehký makeup a zároveň matný - co víc si člověk s mastnou pletí může v létě přát? 

2. Nivea Body Mousse /pěna do sprchy/

Trend pěn do sprch je na scéně už delší dobu a mě hrozně baví a po vyzkoušení Rituals pěny do sprchy jsem si řekla, že musím vyzkoušet další. Zatím jsem se neodhodlala ke koupi žádné pěny, ačkoliv se jich v poslední době objevila spousta, ale musím říct, že nejvíce tíhnu k této malinové s bílým čajem. 

3. Korika Naturbeauty /exfoliační plátýnková maska/

Plátýnkové masky jsou dalším hitem, který blogerský svět skoro uctívá a to bych nebyla já, abych se nepřidala k davu. Na Notinu je spousta zajímavých masek, které mám v košíku prakticky nonstop, ale tahle exfoliační mě zaujala vážně hodně, protože jsem doposud vyzkoušela jen hydratační a tohle by mohla být fajn změna + zkušenost s něčím novým. +

4. St. Tropez /produkty na opalování/

St. Tropez značka je známá svými samoopalovacími produkty, které na instagramu poměrně dost frčí a ačkoliv já jsem zastánce přirozeného a skutečného opálení, tyto tři produkty mě hodně zaujaly. Jedním z ních je tělové mléko pro prodloužení opálení, dalším je tělový peeling pro podporu opálení a poslední je samoopalovací tělové mléko do sprchy. Tyto tři produkty mě velmi zaujaly a myslím si, že ačkoliv nebudou ideální pro můj současný "opálený" stav, budou super pro dny, kdy mě opálení opustí ale já se bronzové pleti nebudu chtít vzdát. 

5. Bodyboom Original /kávový tělový peeling/

Nedávno jsem dopotřebovala svůj Bean Body Body Scrub, který jsem si vážně zamilovala a zařadila ho do mé rutiny. Dříve mě tělové scruby nebraly, ale velmi rychle jsem jim přišla na chuť proto, že díky nim se mi zlepšila pokožka, především na rukou, kde jsem často měla něco jako vyrážky, čehož jsem se zbavila po používání scrubů. Navíc pravidelným používáním vám může pomalu začít mizet celulitida, díky prokrvení, ke kterému díky scrubům dochází. 

6. Bath & Body Works Cinnamon Spiced Vanilla /vonná svíčka/

Kdo by nemiloval svíčky? Já mám momentálně období pálení vosků, ale myslím si, že se vrátím opět ke svíčkám, protože kdo má pořád čas kupovat čajové svíčky do aromalampy? :D Z Black Friday akce mě zaujala tato svíčka, která předpokládám voní jako skořice a vanilka. Podle mě ideální vůně nejen na léto, ale i na zimu, především před Vánoci. Já v létě preferuji spíše svěží a doma mám už asi osmý vosk Clean Cotton od Yankee Candle (který je mimochodem také v této Black Friday akci), ale mám chuť na neobvyklou změnu. 

7. Clarins Lip Make-up Instant Light /péče na rty/

Kdo by neznal tento olejíček, když se o něm tak často mluví? Mě do nedávna vůbec nelákal, ráda se držím klasických balzámků a případně Carmexu, když chci rty uzdravit, ale nedávno mě osvítilo a řekla jsem si, že vlastně mít takovýhle olejíček může být super, především teď v létě, kdy rty potřebují extra hydrataci. Navíc, příchuť medu nebo maliny dělá olejíček mnohem zajímavější.

8. Bioderma Photoderm Bronz /suchý olej ve spreji SPF30/

Suché oleje mě poslední dobou velmi baví a mrzí mě, že jsem si tento od Biodermy nestihla pořídit před dovolenou. SPF30 je podle mě ideální na léto u nás, a to, že je tohle suchý olej a navíc ve spreji vám ušetří spoustu starostí třeba na výletě, pokud někde trajdáte venku (nikdo si přece nechce sahat špinavýma rukama po obličeji). Tenhle sprej je podle mě geniální nápad a už se těším, až ho vyzkouším. 

9. Armani Si Passione /parfémovaná voda/

Tahle vůně mě svým obalem vůbec nevzala a proto jsem k ní ani nezkoušela čichat a ačkoliv to zní povrchně, tak ano, já jsem jeden z těch lidí, kdo kouká při výběru parfému na obal. Když jsem ale byla na letišti, poprvé jsem si k téhle vůni čichla a musím se přiznat že lituji, že mi trvalo tak dlouho se rozhoupak alespoň k tomu přivonění. Si Passione je naprosto unikátní vůně, kterou bych popsala jako sexy ženskou vůni, ideální na rande nebo podobné příležitosti. Není to svěží vůně na každý den nebo každou příležitost, ale o to je zajímavější a musím říct, že ačkoliv je květinová, tak je spíše těžší a smyslnější, než klasické květinové svěží parfémy. 

Co je momentálně na vašem wishlistu?

3 komentáře:

  1. Moc pěkný wishlist, ten makeup od YSL taky plánuji vyzkoušet a přesně tu tělovou pěnu od Nivey jsem měla v DM boxu a jsem zvědavá jaká bude :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  2. Pěnu od Nivey mám a zatím čeká na vyzkoušení. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. St. Tropez bych si také ráda koupila :) nikdy jsem od této značky produkt nezkoušela a láká mě delší dobu.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger