8. června 2018

Makeup Revolution | Rtěnky, SophX & One Million Paletka

Krásný pátek vám všem!
dnes jsem si pro vás připravila obsáhlý článek s recenzí několika produků Makeup Revolution. Vy jste si možná již všimli, že já MUR mám moc ráda, což jste si možná v minulosti všimli buď na blogu nebo instagramu. Nyní jsem konečně otestovala paletku Sophx, kterou jsem měla v merku už nějaký ten pátek, nádherné nude rtěnky v třpytivých obalech a One Million paletku, kterou dostanete k nákupu nad 500 Kč v e-shopu Makeup Revolution (platí do vyprodání zásob). Tak se na to vrhneme, protože toho mám dnes hodně co říct. 


Rtěnky Life On The Dancefloor
Tyto krémové rtěnky v krásném obalu vám možná připomínají něco. Že ne? Co takhle MAC rtěnky? Mě osobně nevadí, když cenově dostupnější kosmetika bere inspiraci u high end značek, ale vsadím se, že se tu najde spoustu takových, komu to vadit bude, proto hned na začátku chci říct, že jsem si toho vědoma, ale mě to nevadí, ač si uvědomuji, že to je kontroverzní téma a každý k tomu bude mít co říct.

Nyní ale k samotným rtěnkám, které jsou na rtech velmi příjemné, protože jsou krémové a nemají vyloženě matný efekt, ale ani nejsou extra saténové, takový příjemný a nositelný střed, který ocení určitě všichni, kdo mívají z matných rtěnek vysušené rty. Nechci říkat, že by rtěnka byla hydratační, ale musím říct, že je velmi příjemná a na rtech je velmi příjemná během celého nošení a 'prodyšná', tudíž nevysušuje a spíše se chová, jako nějaký balzámek. 

Rtěnky jsou krásně pigmentované, kromě jedné (Invite Only) a v jedné vrstvě naprosto stačí pro perfektní finish. Neflekatí ani se nijak neslévají do vrásek ve rtech, což není můj problém u žádné rtěnky, ale i když jsem půjčila jeden odstín mamce, tak právě tohle chválila. Velkou výhodou je i to, že ačkoliv je rtěnka krémová, drží na svém místě a nerozlézá se mimo rty, což by stejně nebylo katastrofou u těchto odstínů, ale i přesto to považuji za velké plus. 

Výdrž není žádná vysoká, ale taková střední, typická pro krémové rtěnky. Po jídle si rtěnku v jakémkoliv odstínu budete muset přetřít, takže to není žádný držák, ale myslím si, že zrovna tyto nude odstíny jsou pro reaplikaci super, protože nepotřebujete zrcátko, a když něco pokazíte, není to skoro vidět (a jde to lehce dolů). Za mě zkrátka super rtěnka za výbornou cenu! 

#Headturner - tato nádherná sytá malinovojahodová červená je perfektní pro dny, kdy chcete něco výraznějšího ale ne moc výrazného. Je to ideální kompromis mezi výraznou a nude rtěnkou a myslím si, že je to velmi unikátní odstín, který sedne každému, i tomu, kdo nemá rád výrazné odstíny. Hodí se navíc ke každému líčení, což je velké plus, protože takových rtěnek není nikdy dost, vzhledem k tomu, jak ušetří čas, přemýšlení a vybírání odstínu k líčení.

#Stiletto - tahle nude barva je naprostá dokonalost. Nejen, že je to přesně ten typ odstínu, který se hodí ke každému líčení, ale můžete ho nosit třeba jen k řasence a nějakým způsobem to vypadá, že je to look, který není obyčejný. Odstíny jako jsou tyhle jsou pro mě naprostou nezbytností, protože mi stačí nosit v kabelce jednu rtěnku právě v takovémhle odstínu, a to ze dvou důvodů: hodí se ke všemu, ale především proto, že když se během dne onosí a umaže, není to tolik vidět, jako u tmavých odstínů. Ideální, ne?

#InviteOnly - jediný odstín, který mi vyloženě nesedl byl právě tento, přesto ale uznávám, že odstín je krásný. Můj problém je ten, že na rtech vypadá mrtvolně, ale to je hodně subjektivní zkušenost, kterou nemusí mít každý. Přijde mi, že je u tohoto odstínu ale i horší pigmentace a rtěnky musíte dát více, aby byla rovnoměrně na rtech a tím pádem už není tak komfortní, jako rtěnka, které stačí jedna vrstva. Osobně musím říct, že po téhle rtěnce asi nebudu skoro vůbec sahat, přesto ale uznávám, že odstín je to krásný a bude mi líto ho nechat jen tak ležet, takže ho zkusím nějak nosit třeba přes tekutou rtěnku. 

#Exclusive - to nejlepší nakonec. Nejkrásnější nude odstín, který vlastním je právě tento. Je to přesně ten typ moje rty ale hezčí, dělá krásný efekt a tím, že je vážně přirozený a nositelný je možné ho nosit k čemukoliv a kdykoliv. Já poslední dobou nenosím nic jiného, je velmi komfortní a zamilovala jsem si ho už jen proto, že ho mohu reaplikovat i bez zrcátka! :D Toto je zkrátka barva, na kterou budu pět ódy už do konce života, protože tohle je přesně moje perfektní nude. 

SophX Palette
Hned na začátek bych chtěla říct, že se můžete těšit již brzy na look(y) vytvořené touto paletkou, protože to je přesně to, co každý kosmetický nadšenec potřebuje. Obsahuje neutrální odstíny ale i bláznivé, matné ale i třpytivé a je to zkrátka dokonalost v paletce. 

Paletka obsahuje 24 odstínů, z nichž je více jak polovina matná, zbytek buď třpytivý nebo s shimmerem. Moc se mi líbí složení odstínů, které je naprosto perfektně zpracované a už jen pohled na paletku nabízí spoustu možných looků, neboť je velmi inspirativní a po dlouhé době mě nakopla k tomu, abych zase vytvořila něco bláznivějšího. Nejvíce mě na první pohled zaujal fialový odstín, který mi přijde naprosto skvělým oživením celé paletky a také proto, že já mám hodně ráda růžové/fialové barvičky. Paletka je plastová a upřímně bych se bála s ní cestovat, protože mi nepřijde úplně bytelná, takže pokud jí budete někam vyvážet, tak doporučuji jí zabalit buď do bublinkové fólie a nebo do nějakého oblečení. 

Pigmentace je hodně super, bohužel fotka swatchů jim nějak nepřála a nepovedla se, ale byla jsem velmi překvapená tím, že třeba oranžový odstín (druhá řada odspoda, první stín) je nádherně pigmentovaná a nepotřebuje žádný bílý podklad, ale skutečně se dá aplikovat intenzivně tak, že vypadá jako v paletce. Skvěle se s nima dají dělat kouřovky, krásně se blendí ale zároveň se dobře vrství na sebe. Třpytivé odstíny jsou vážně dokonalé a vypadají metalicky i bez použití fixačního spreje na navlhčení štětce, ale ani prsty nepotřebujete k tomu, abyste z nich vymáčkli co největší lesk a pigmentaci, což moc chválím a upřímně bych řekla, že se tyto stíny vyrovnají kvalitou třeba Urban Decay nebo TheBalm. 

Stíny opadávají minimálně, což jsem byla překvapená a upřímně jsem očekávala, že třeba pod okem budu mít vrstvu stínů, neboť odstíny jako jsou tyhle mají tendenci opadávat, ale prakticky jsem nemusela ani oklepávat moc štětec (záleželo na odstínu, třpytivé malinko opadávaly, matné velmi minimálně). Matné stíny práší trošku více, což je ale běžné u matných stínů, proto to neberu za mínus. 

Pod stíny je nutné použít primer, protože během dne jejich intenzita celkem slábne a je lepší, když dáte primer, pokud chcete udržet jejich krásný efekt co nejdéle. Jinak se ale (ať už s primerem nebo bez) neslévají do vrásek, ani nijak neflekatí, což je super a především tuhle schopnost ocením pravděpodobně teď v létě. :D Můj nejoblíbenější odstín je Petrol, což je nádherná měňavka, která se tváří modře, ale háže odstíny do zlatava, stříbrna až zelena, a je to úplný chameleon, který posune jakýkoliv nudný look na úplně jiný level. 

One Million Palette
Tuto paletku s osmi stíny, z nichž jsou tři matné a pět třpytivých, můžete dostat zdarma k objednávce nad 500 Kč v e-shopu Makeup Revolution, jak jsem již zmínila v úvodu. I v této paletce najdete jak  matné, tak třpytivé a shimmerové odstíny, které jsou ale v tomto případě odměřenější a ne tak bláznivé, jako ve výše zmíněné SophX paletce.

Tato paletka je na tom kvalitou stejně jako SophX, výdrž je super za předpokladu, že použijete primer nebo nějakou bázi, klidně i korektor, ale potřebuje zkrátka něco, co udrží stíny intenzivní po celý den, neboť jsem zaznamenala to, že ať nejen stíny, ale i rozjasňovače na tváři nedrží tolik, pokud opravdu nepoužijete nějaký produkt navíc - v tomto případě primer. 

Pigmentace je výborná, kromě čtvrtého stínu zleva, který na víčku není tolik vidět a i když intenzitu vybudujete, tak to není úplně nic extra. Všechny zbylé odstíny jsou perfektní a na víčku vypadají tak, jako v paletce

Vzhledem k tomu, že paletku můžete dostat zdarma si myslím, že je to vážně skvělý deal a být vámi neváhám, protože je to limitka, kterou později neseženete!

Všechny tyto produkty seženete na e-shopu www.makeuprevolution.cz 
Abych to shrnula ve zkratce, tak jak vidíte, moje láska k Makeup Revolution opět posílila a produkty, které tu dnes vidíte jsem si vážně zamilovala. Mimo Invite Only rtěnky vám doporučuji absolutně vše a věřím, že ať už zkusíte tyto nebo jiné produkty - především paletky - nebudete litovat. Pokud vás Makeup Revoluton zajímá, tak si můžete přečíst více mých recenzí zde.

Dejte mi do komentářů vědět, jestli jste zkoušeli něco od Makeup Revolution a zda vám produkty vyhovovaly, a zda vám vadí, když se značky jako MUR 'inspirují' u vetších značek jako je MAC? 
Mějte krásný pátek! 💋

8 komentářů:

  1. Tak ty rtěnky vypadají opravdu božsky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Great post...
    Have a nice day.
    Dilek ...

    OdpovědětVymazat
  3. Those lipstick shades look gorgeous and I LOVE the packaging! It is so sparkly!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Odstíny rtěnek se mi moc líbí a ty paletky jsou nádherné. Vůbec mi nevadí, když se nějaká značka nechá inspirovat druhou.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Balení u všech produktů je opravdu skvostné! To se značce Makeup Revolution opravdu povedlo :)


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj vlsatnim obe paletky a jsou naprosto uzasne, dle meho nazoru daleko lepsi nez napřiklad stiny od Urban Decay...Nerikam ze UD ma stiny spatne, ale vzhledem k tomu ze mam mastna vicka mi na nich nedrzi.Taky jsem si znacku MUR hodne oblibila a co mam od nich produkty tak jsem velmi spokojena. Momentalne cekam az mi z UK prijde paletka TammiX a ta nova SophX Spice Extra, ktera ma jeste blaznivejsi stiny nez ta prvni, ale kdyz jsem ji videla na instagramu tak jsem se do ni hned na prvni pohled zamilovala a proste ji musela objednat(ani jsem nevydrzela pockat az bude dostupna u nas :-)).A co se tyce rtenek tak trochu jsem byla zklamana ze nejsou matne, ale jak pises barvicky super a na rtech jsou prijemne. Mam odstiny Stellitos a Exclusive a uvazuju ze si poridim ty 3 s kolekce SophX. A to ze se nektere znacky nechaji inspirovat drazsima znackama mi vubec nevadi...ne kazdy ma tolik penez aby si kupoval drahou kosmetiku...a hlavne i mezi levnejsi kosmetikou se daji najit poklady:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Mě se líbí jejich obaly, ty se jim povedly. :) Co mě zaujalo jsou paletky ty vypadají perfektně.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  8. MUR vypouští jednu pecku za druhou :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger