18. června 2018

Alcina | Skin Ice Pleťová Maska V Podobě Sorbetu!

Krásné pondělí vám všem,
dnes jsem si pro vás připravila recenzi velmi zajímavého produktu, jehož koncept mě velmi nadchl a moc mě baví právě v tomto už skoro letním období. Je to recenze masky Skin Ice od Alciny, která má konzistenci sorbetu, vůni sorbetu a pleť nádherně zchladí a zklidní v horké dny, kdy vy potřebujete k večeru trošku relaxu a vaše pleť trošku hydratace a zklidnění. Zajímá vás, jak mi tato neobvyklá maska sedla a jak se na pleti chová? V tom případě tu je dnešní článek přesně pro vás. 

Balení masky je v oranžovém kalíšku, který má 150 ml, což si myslím že je požehnaně dost a vystačí vám na hodně dlouho. Já masku používám už nějaký ten pátek, alespoň 3x do týdne a musím říct, že mi připadá, že maska vůbec neubývá - což je dobré znamení, protože maska nepatří mezi nejlevnější, a tím pádem se vaše investice do ní nebude zdát zbytečně promarněná, kdyby rychle ubývala. Maska je přikrytá plastovým krytem, což je super, neboť udržuje masku jen a pouze v kalíšku, takže není opatlané třeba víčko. Za to dávám plusové body. 

Já osobně Alcina péči o pleť poprvé vyzkoušela teprve nedavno a stále tyto produkty zkouším spíše s velkým skepticismem, neboť Alcinu mám spojenou hlavně s péčí o vlasy a ne o pleť. Tudíž když mi přišla tahle maska, neočekávala jsem od ní vůbec nic a spíše jsem si říkala, že to je jen divný výmysl, který bude k ničemu. Pak jsem ale masku zkusila a již během aplikace jsem si všimla, že je tahle maska o dost jiná už při samotné aplikaci a konzistenci, oproti maskám, na které jsem zvyklá. Vůni masky bych přirovnala k pomerančovému sorbetu, který já osobně miluji a samotná vůně mi úplně evokuje pláž, horké dny a sorbet v ruce. 

Maska má zvláštní gelovou konzistenci, která skutečně vypadá jako sorbet a i na pleti vypadá hodně neobvykle. To, jaká je maska na dotek je velmi těžké popsat, ale je velmi jemná a taková příjemná a skutečně zajímavá. Při aplikaci se dostavuje první chladivý efekt, který není nijak extrémní, spíše je to příjemné zchlazení třeba po dlouhém dni, kdy vaše pleť potřebuje trošku pauzu. Poté, co už máte masku na obličeji se tahle chladivost projevuje pouze pokud někam jdete, vzduchem se maska ochlazuje, jinak během sezení u počítače tento pocit rychle zmizí.

Obecně tato maska má jednu vlastnost a tou je hydratace a i ta není nijak extra neobvyklá. Maska pleť nerozjasní, nezbaví vás žádných pupínků, nevyléčí akné a skutečně není v ničem výjmečná, ale je to jedna z masek, která vás zrelaxuje a jako bonus k tomu vám pleť příjemně hydratuje, což není nikdy ke škodě. Častějším používáním jsem si dokonce všimla, že pleť je o něco jemnější, než bývala, ale mimo tyto dvě věci neoplývá žádnýma jinýma schopnostma, které by byly neobvyklé.

Co je na tohle masce nejdůležitější je pravděpodobně originální koncept sorbetové konzistence, která pleť hydratuje a chladí, což je ideální pro letní horké dny. Mě se tenhle nápad moc líbí a masku bych vám doporučila, pokud si jí ale pořídíte, neočekávejte zázraky, spíše příjemný pocit a možnost extra relaxace s produktem, který vám udělá chuť na sorbet. 

+
obstojně hydratuje
velmi příjemná vůně
neobvyklý a originální koncept
krásně pleť chladí (ale nestudí)
pleť je po něm krásně jemná
-
Hodnocení: 4/5
Zakoupíte na Notino.cz
Jak jsem již říkala, tato maska není úplnou nutností, bez které se neobejdete. Neudělá vám na pleti žádné zázraky, nijak jí nevyléčí a ani vás nezbaví pupínků nebo černých teček. Je to jen skvělý doplněk do vaší péče, ve dny, kdy chcete pleti dopřát extra hydrataci, zklidnit jí a užít si relaxační moment, který máte jen sami pro sebe. Já masce dávám extra body za originalitu, neboť tohle není úplně běžná záležitost a myslím si, že kdokoliv se rozhodne masku koupit, litovat nebude. Doporučuji jí vám, kdo neočekáváte zázraky, ale spíše chcete zkusit něco nového a zároveň dodat pleti něco málo navíc. 

Zaujal vás tento koncept masky?
Jak často používáte pleťovou masku vy?

7 komentářů:

  1. Tahle maska mě strašně láká, na léto musí být úplně úžasná.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Maska vyzerá skvele. To je presne to, čo človek v lete hľadá. Chladivý a hydratačný účinok :) Asi by som si ju ešte dávala do chladničky.

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, tento nápad se mi hodně líbí a působí na mě hrozně roztomile. Od značky Alcina jsem ještě nic nezkoušela, tak to budu muset napravit. Hned jdu značku více na e-shopu omrknout :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám zase raději čistící masky, takže mě tahle moc nezaujala, ale vypadá hezky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Maska vypadá hezky od této značky jsem ještě nic nezkoušela a pleťovou masku používám tak 1-2x týdně :)

    OdpovědětVymazat
  6. vyzerá zaujímavo ale asi ostanem pri tých, od ktorých môžem čakať tie spomínané zázraky :P

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger