23. dubna 2018

Victoria's Secret | Passion Struck Tělový Sprej

Krásné pondělí vám všem! 💋
Dnes tu mám pro vás slíbenou voňavou recenzi tělového spreje Victoria's Secret Fantasies Passion Struck, který jsem si plánovala pořídit už hoodně dávno, ale díky tomu, že jsem doma měla pořádnou zásobu tělových sprejů (většinou VS), chtěla jsem je všechny prvně spotřebovat, než si objednám další. Pokud tento blog sledujete delší dobu, víte, že já Victoria's Secret spreje absolutně miluju a doma se mi střídají jak na běžeckém pásu. Takže vám dnes povím něco o tomto spreji, tak se na to rovnou vrhneme. 


Pokud mě alespoň trošku již znáte, tak víte, že já mám menší závislost na sprejích Victoria's Secret a doma už se mi jich vystřídalo vážně spoustu a to včetně různých balení. Mě osobně nejvíce vyhovalo to puntíkaté (recenze zde), které mi přišlo takové nejsnažší pro denní a často uspěchanou manipulaci a aplikaci, na druhém místě je toto balení a na třetím stará dobrá klasika (recenze zde). Všechny flakonky těchto tělových sprejů jsou plastové a mají 250 ml. Mě obyčejně jeden flakonek tohoto tělového spreje vydrží až několik měsíců, tudíž za ty peníze máte produkt, který vám vydrží vážně dlouho. Navíc, tím, že mají spreje plastové obaly, tak je můžete hodit třeba do kabelky a nemusíte se bát, že se vám rozbije jako skleněný drahý flakonek jako u parfémů. Tím pádem je tento tělový sprej velmi cestovatelsky přijatelný a nemusíte se bát s ním jet i na dovolenou.

Passion Struck je nádherná sladce ovocná a květinová a zároveň svěží vůně, kterou bych přirovnala trošku k Daisy od Marca Jacobse, která je podobně jako tahle také sladká a svěží, avšak s tím rozdílem, že tato je více ovocná a sladká. Z nějakého důvodu jsem tuto vůni zařadila do složky letní vůně, protože je taková tropická, sladká, ovocná a já z ní cítím trošku kokos (který miluji!) a vanilku, která vůni krásně oslazuje. Čím je tato vůně zajímavá je to, že i když je vážně sladká, tak zároveň obsahuje nějaké složky "čistoty" (aka Yankee Candle Clean Cotton), které z ní dělají každodenní a nositelnou vůni. 

Co je důležité zmínit je samozřejmě také výdrž. Berte v potaz cenu produktu (cca 250 Kč/250ml) - budete očekávat výdrž jako u luxusního parfému za několik tisíc? Pokud je vaše odpověď ne, patříte mezi ty, kteří používají logický rozum, protože spoustu lidí si stěžuje právě na to, že výdrž je "pouhých 5 hodin". Já osobně dávám velké množství nejen na tělo, ale i na oblečení a vůni cítím ještě po nějakých 10ti hodinách, ačkoliv rozhodně méně, tak ta vůně tam je a to si myslím, že je velmi dobrá výdrž pro takovýto produkt. Všechny tyto tělové spreje mají výdrž víceméně stejnou a nikdy jsem se nesetkala s tím, že by nějaký voněl pouhou hodinu nebo naopak, pozoruhodných 24 hodin. Je to zkrátka velmi dobrá výdrž na tento typ produktu a co se mi osvědčilo je vrstvení - prvně aplikujte tělový sprej a ten navrstvěte s luxusnějším parfémem, který má podobné složky (např. nemixujte kořeněné těžké vůně s ovocnými a sladkými) a tím dáte vašemu parfému nový rozměr - nejen, že vydrží vonět o něco déle, ale dostane netradiční nádech a působí jako úplně jiná vůně (lepší!). 

Já osobně miluji ovocné a sladké vůně, proto mi vyhovovaly téměř všechny spreje, které jsem vyzkoušela - většina byla sladká a ovocná, ale je mi jasné, že tohle nebude vyhovovat všem a proto doporučuji před objednáním jakéhokoliv spreje prvně kouknout na složení, které je u většiny sprejů ze sladších složek. Teprve poté se rozhodněte, zda do spreje půjdete, protože je možné, že pokud nemáte tento typ vůní v oblibě, sprej vám vonět nebude.

+
krásný obal
travel-friendly
velmi dobrá výdrž
velmi velký výběr vůní
-

 Hodnocení: 5/5
Zakoupíte na Notino.cz
Abych to opět nějak zakončila, tak vám tento sprej velmi doporučuji a myslím si, že tyto tělové spreje patří mezi mé nejoblíbenější produkty právě proto, že jsou velmi levné, flakonek vám vydrží měsíce, vůně jsou úžasné a každý si najde tu svou, která ho bude bavit a zkrátka za málo peněz hodně muziky. Těžko byste narazili na někoho z mého okolí, komu jsem nedala VS sprej jako dárek a to už mluví samo za sebe - doporučuji ho kde se dá, protože podle mě je to vážně bezvadná varianta "na lítačku" a není možné nebýt s tímto produktem spokojený. 

Jaký typ vůní máte nejraději?
Máte zkušenost s tělovými spreji? 

PS. Nezapomeňte se zúčasnit mé instagramové soutěže (zde) o tři velké Catrice balíčky! Soutěž končí již ve čtvrtek! 

3 komentáře:

  1. Victoria's Secret telové spreje milujem! :) Sú fakt vynikajúce a svieže :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já od nich ještě nic nezkoušela a popravdě mě ani tyto výrobky nelákají. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Tělové spreje od Victorky mám moc ráda. Doma mám dva, akorát v jiné lahvičce, tak teď nevím, zda je v nich nějaký extra rozdíl :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger