25. dubna 2018

Glamglow | Zpevňující Maska Gravitymud #Glittermask

Krásnou středu vám všem! ✨
Dnes tu pro vás konečně mám opět jednu recenzi ze skincare a to dokonce neuvěřitelně nádhernou masku, kterou každý beauty maniak potřebuje. Je to totiž limitovaná třpytivá Gravitymud maska od Glamglow, která si říká #glittermask. Pokud jste tuhle krásku ještě nikde neviděli, tak vás upozorňuji, že po přečtení tohoto článku budete možná o několik set lehčí, protože tato unikátní maska plná třpytek je rozhodně něco, co upoutá každé oko. Nebudu to ale již prodlužovat a vrhneme se na článek.

Co očekáváte u drahých nebo luxusnějších značek a produktů je luxusnější obal, který není na pohled levný. Myslím si, že když už zaplatíte za produkt vyšší peníz, tak je tohle spíše samozřejmost a v tomto případě se můžete spolehnout, že vás Glamglow produkty nezklamou. Masky mají těžký kovový obal, který vypadá poměrně minimalisticky, ale rozhodně vypadá dle mého názoru luxusně, ale zároveň se nemusíte bát cestování, protože obal je velmi pevný a bytelný. 

Co mě moc potěšilo bylo to, že při koupi #glittermask jsem v krabičce našla vzoreček klasické Gravitymud a malý štěteček na aplikaci, který jsem nevěděla, že potřebuji, dokud jsem ho nevyzkoušela. Štěteček má bílé štětiny, což zní nebezpečně, vzhledem k tomu, že maska je černá ale vůbec se nemusíte bát, neboť jde omýt a vymýt rychle a naprosto bez problému. Tyto dva doplňky ke koupi mě moc potěšily a myslím si, že je to právě jeden z důvodů, proč se dražší a luxusnější (nejen) skincare může vyplatit.

Abych také zmínila samotnou aplikaci masky, tak zde se musím přiznat, že jsem zpočátku masku nanášela prsty, ale jakmile jsem zkusila štěteček, zjistila jsem, že je to nejen pohodlnější, ale také rychlejší a hlavně mnohem jednodušeji nanesete masku v jednolité vrstvě. U aplikace je třeba myslet na to, že maska nesmí být v příliš tlusté vrstvě, která by schla příliš dlouho, ale zároveň potřebujete dost silnou vrstvu na to, aby šla maska sloupnout. Nebojte se, intuitivně poznáte, jaké množství je to správné. Co se týče třpytek, tak ty jsou v masce "na pevno", nikde neopadávají, a jsou skutečně jen estetickým doplňkem, který se při aplikaci ani neprojeví. Při sundávání masky se nemusíte bát toho, že by tahala chloupky, neboť je to velmi bezbolestný proces, který trvá asi 10 vteřin. 

Gravitymud je tedy slupovací maska, která by měla vaši pleť zpevnit a vypnout ji. Je určená pro všechny typy pleti, od mastné přes smíšenou až po suchou. Neobsahuje žádné sulfáty, fosfáty ani jiné áty, které zní jako to nejhorší, co na pleť můžete dát. Pleť má zanechávat vyplou a mladě vypadající, tudíž lze předpokládat, že cílová věková kategorie bude rozhodně -cet a ne -náct. 

Maska by měla na pleti působit po dobu 20-30 minut, což je ideální na relaxační páteční večer (nebo alespoň to tak mám já), ale i když masku necháte na pleti déle, tak se nic nestane a nijak jí neuškodíte. Parfemace masky je to, co udělá celý proces příjemnější, protože citrusovou svěží vůni nejde nemilovat a vzhledem k tomu, jak jemná a nevtíravá tato parfemace je, vás z ní ani nebude bolet hlava. 

Nyní ale dost teorie, a vrhneme se k mým osobním zkušenostem. Efekt, který mi zanechává pokaždé  na pleti je pro mě trošku nepopsatelný, ale i přesto se vám budu snažit tento jev popsat. Když masku sloupnu, pleť necítím jako nepříjemně naplou nebo nějakou stáhlou, ale je příjemně zpevněná, což není úplně viditelný účinek, ale je to velmi příjemné pro mě, jakožto člověka, který toto cítí "zevnitř". Dlouhodobě vidím účinky pouze v tom, že se mi stáhly póry v oblasti nosu zhruba o polovinu, což je velký úspěch pro někoho, kdo má v této oblasti velké a hluboké póry. Na vrásky ani obecnou kvalitu pleti mi ale nepřijde, že by byl účinný, což je škoda, protože je tu rozdíl oproti Supermud, u které jsou rozdíly absolutně obří. Kromě toho, že pro mě je důležitý nejen samotný proces relaxace, je tahle trošku dražší maska skvělou zkušeností, kterou ale asi nepotřebuji opakovat. 

Co vám budu povídat, tahle maska je spíše jen estetická záležitost a rozhodně netvrdím, že je to must have, který by vám s pletí udělal zázraky. Vzhledem k tomu, že je o několik stovek dražší než klasická Gravitymud, tak se musím přiznat, že bych příště sáhla spíše po nelimitované edici, protože  upřímně - mají totožné schopnosti, jen prostě ta estetičnost je trošku někde jinde. 

+
citrusová svěží vůně
zanechává pleť vyplou
nevysušuje ale ani nehydratuje
výborná na oživení vašich selfies
snadno se slupuje (nedělá bordel)
-
cena vyšší oproti klasické Gravitymud

Hodnocení: 5/5
Zakoupíte v Sephoře, ale pozor, je to limitka!
Obecně se musím přiznat, že jsem se snažila na téhle masce najít cokoliv, co bych jí mohla vytknout, ale nenašla jsem vážně nic - pouze to, že její cena je vyšší, o čemž jsem se již zmiňovala. Gravitymud vám rozhodně doporučuji a myslím si, že není vůbec od věci čas od času pleti dopřát zpevňovací masku, která vám pleť zjemní a udělá z ní dětskou prdelku. Pokud si chcete udělat radost a trošku se rozšoupnout, tak bych vám rozhodně doporučila #glittermask, pokud se chcete rozšoupnout malinko méně a jen chcete super masku, tak #gravitymud je dobrá volba. 

Zaujala vás tato třpytivá maska? Vyzkoušeli byste jí?
Máte raději omývatelné, nebo slupovací pleťové masky?

4 komentáře:

  1. ja mám radšej zmývateľné ako zľupovacie masky, ale táto rozhodne zaujme na pohľad :) ja som si ju predstavila na festivalové líčenie vďaka tým hviezdičkám a trblietkam :D
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám nejraději omývatelné pleťové masky. Tahle sice díky těm třpytkám vypadá moc hezky, stáhnutí pórů bych potřebovala, ale asi si nechám zajít chuť. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Och, minimálne kvôli tomu vizuálu po nanesení by som ju vyskúšala :D

    OdpovědětVymazat
  4. Woooow, nemám slov, tak tohle jsem nečekala :-) jako musím říct, že jsem se vrátila do dětských let :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger