30. března 2018

Urban Decay | Naked Heat Paletka Recenze

Krásný pátek vám všem,
dnešním článkem doplňuji velký rest, kterým je recenze paletky Urban Decay Naked Heat. Tuhle krásku mám totiž doma už skoro rok, a ačkoliv jí používám velmi velmi často, tak jsem tento článek z nějakého důvodu nenapsala. Pamatujete si ten hype, když byla tahle paletka poprvé oznámená? Mě už tehdy velmi zaujala a jako milovník teplých očních stínů jsem věděla, že brzy bude má. A jak se tedy tahle teplá nahotinka osvědčila po doslova měsících testování? O tom vám povím v dnešním článku. 



 Začnu klasicky balením, které je v tomto případě fenomenální. Musím říct, že ačkoliv se mi zpočátku nelíbilo kvůli tomu, že vypadá jak žaluzie, tak teď mi ten efekt přijde bezva a řekla bych, že z Naked paletek má rozhodně esteticky nejhezčí obal. Ačkoliv 3D efekt není výjmečný a najdete ho právě i u předchozích nahotinek, tady máme barevnější a od pohledu zajímavější obal, než jsou kovové Naked 2 a 3. Na rozdíl od těchto paletek má také magnetický obal, což je fajn a může to usnadnit pár vteřin vašeho času. Samozřejmě v paletce nechybí ani štětec, který je poměrně funkční a jde s ním líčit bez potíží.

Čím je tato paletka zajímavá jsou ale odstíny. Jak už název 'Heat' napovídá, najdete tu spoustu teplých odstínů a to od červených podtónů po oranžové, až po fialové, přičemž více než polovina je matná a metalických stínů tu je jen pět, což nemusí být na škodu, protože se tyto lesklé odstíny dají i míchat mezi sebou, čímž vykouzlíte svůj vlastní unikátní odstín. Pokud patříte mezi modroočka, tak možná právě tyto odstíny budou ty pravé pro vás, protože teplé odstíny krásně podtrhnou a zvýrazní modrou barvu očí. Ačkoliv se může zdát, že je paletka hodně variabilní, i z mých looků můžete vydedukovat, že ve skutečnosti je kreativita omezená tím, že odstíny jsou ve stejných či podobných tónech, takže tolik variant líčení nevytvoříte, což někomu může vadit vzhledem k ceně. Mně osobně tohle nevadí, protože to je přesně to, co mám ráda a když potřebuji líčení ozvláštnit, jen sáhnu do jiné paletky.



Čímž mě paletka velmi mile překvapila je výborná pigmentace všech odstínů, nejen těch metalických nebo tmavších. Většina paletek (včetně předchozích Naked) je super, jen dokud nesáhnete do těch světlých odstínů, u nichž často právě ta pigmentace a intenzita jsou mizerné. V téhle paletce ale i ty světlé odstíny mají vážně fajn pigmentace a dají se tím pádem použít ať už jako highlight, nebo i jako pomocná síla při blendění kouřovek.

Tahle paletka ale vyniká nejen v pigmentaci, ale také v tom, že z větší části je opadávání i prášení minimální. Říkám z větší části, protože En Fuego či Ashes jsou sušší než zbytek stínů a tím pádem i více opadávají. Zároveň je s nimi těžší vytvořit kouřovky, protože se snažíte nenabrat moc stínu, takže blendíte s tím troškem, který na štětci máte, z toho ještě část opadá, takže to je trošku o nervy a chce to trpělivost, každopádně En Fuego patří mezi nejkrásnější odstíny, které jsem kdy viděla, protože je to nádherná burgundy, která ale na oku nevypadá hnědě ale vážně jako vínová barva. Metalické odstíny neopadávají vůbec, případně úplně minimálně (záleží na štětci) a to samé platí o dalších odstínech. 

Nakonec už jen zmíním výdrž, která je klasická - super - jako u všech UD, nebo všech kvalitních kosmetických značek. Bez primeru vydrží 8 hodin, pak blednou ale neslévají se do vrásek ani se jinak nepohybují po víčku, jen je jejich intenzita o něco menší. S primerem to je lepší a vydrží v top stavu těch 6-7 hodin, pak pomalinku začínají blednout a cca po 12-14ti hodinách to už zkrátka není ono.

Myslím, že vám neušlo, že spousta líčení, které tu na blogu najdete je vytvořená právě touhle paletkou a vzhledem k frekventovanosti používání vám asi došlo, že jsem se do ní vážně zamilovala. Pokud vás zajímá, jak tyto líčení vypadají tak se mrkněte zde nebo na mém instagramukde většina teplých líčení je vytvořená Naked Heat. 

+
nádherný obal
krásné teplé odstíny
výborná pigmentace
stíny se během dne neslívají
téměř nepráší a moc neopadávají
-
bez báze blednou

Hodnocení: 5/5
Zakoupíte na e-shopu Urban Decay nebo v Sephoře
Jak jsem již zmínila, tohle je podle mě nejlepší Naked paletka a pokud jste na teplé odstíny, tak koupě litovat rozhodně nebudete. V porovnání třeba s TheBalm Nude Beach je mnohem uživatelsky variabilnější a já po ní sahám stále alespoň jednou týdně, což v tom velkém množství paletek, které doma mám je skoro zázrak. Rozhodně vám doporučuji tuhle paletku alespoň oswatchovat a pokud vás odstíny nadchnou, tak do ní jděte, neboť vás později nadchne i jejich kvalita. 

Jste milovník teplých odstínů?
Jaká Naked paletka vás odstínově baví nejvíce?

5 komentářů:

  1. Paletka je krásná ale pro mě má UD lepší paletky co se týče univerzálnosti. Já třeba hledám paletku, která bude univerzální a nebude obrovská. Líbila se mi třeba Vice 3 ale její dostupnost už je prostě horší.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Univerzálnost je, podle mě, trošku subjektivní protože já si s touhle paletkou dokážu vyhrát a vytvořit spoustu líčení. Jediný "problém" je to, že líčení vypadají víceméně stejně či podobně, protože mají stejný podtón a všechny jsou teplé. Ale uznávám, že Vice 3 byla vážně nádherná a mrzí mě, že jsem jí tehdy nekoupila.. :/

      Vymazat
  2. Vůbec nevypadá špatně, líbí se mi odstínově, jen si nejsem jistá, zda bych všechny využila, ale paletka na celkový dojem vypadá velmi pěkně :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono je důležité při vybírání paletky právě to, jestli bys stíny využila všechny - já tedy takhle vybírám všechny paletky a proto se mi doma tolik nehromadí, protože je důležité si přiznat, že bys všechny stíny nevyužila :D :) Podle mě je Naked Heat od pohledu nejhezčí ze všech Naked, ale to jsem možná jen já, teplostínový maniak :D :D

      Vymazat
  3. Tato paletka nebo spíše celkově nějaká paletka Naked od Urban Decay je můj malý kosmetický sen :))

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger