1. prosince 2017

MOTD | Fialovo-Růžové Barbie Kouřovky

Krásný první prosincový den,
dnes tu mám pro vás opět jedno líčení, které jste sice již mohli vidět na mém instagramu, ale já se rozhodla pro úspěch toho looku ho postnout i sem, na blog. Já osobně miluji růžové stíny, patří mezi moje nejoblíbenější a nejnošenější, ale přijde mi, že často vypadají looky dost podobně. Proto jsem tentokrát se snažila udělat něco malinko jiného, a já doufám, že se vám líčení bude líbit. 

Většinou jsem, co se týče použitých produktů, minimalista. Tentokrát se mi to ale úplně nepovedlo, a použila jsem hned tři paletky, abych dosáhla toho efektu, který jsem chtěla. Jako první jsem si dala přes celé víčko kombinaci světle fialových stínů, které mi udělali základ, na který budu poté vrstvit. Dále jsem sáhla po světle hnědé, kterou jsem si ohraničila kouřovky, poté vzala tmavě fialový stín Catrice, který tvoří to jádro kouřovek. Nyní sahám do Sleek Vintage Romance, z které používám střední fialovou, kterou dávám přes celé víčko, což je prakticky přes základ ze stínů BHCosmetics. Poté sahám do té nejtmavší fialové, a líčení pomalu a zlehka pospojuji. Beru si středně fialovou, kterou přejíždím okraje, podél ohybu oka, případně když se mi ztratí intenzita, tak jí buduji stejným postupem. Nezapomínejte ani na místečko pod spodníma řasama, kam dáváte identické odstíny, jako na svrchní víčko. Do koutku už pak dáte jen nějaký třpytivý, lesklý, studený highlighter, a případně doplníte líčení linkou a je hotovo.

Vypadá to na jednu stranu jednodušeji, ale je to složité jen proto, že jsem si svou kýženou fialovou musela alchymisticky vytunit až za pochodu. :D 

Products used:
BHCosmetics Galaxy Chick Palette
Sleek Vintage Romance Palette
Jeffree Star Beautykiller Palette
Catrice Liquid Metal 050
TheBalm Mary-Lou Manizer
Makeup Revolution Skin Kiss in Ice 
Kat Von D Tattoo Liner
Too Faced Better Than Sex Mascara

Líbí se vám takováto barevnější líčení?
Nosíte rádi růžová líčení?

5 komentářů:

  1. Líčení je krásné :) Já na růžové líčení nejsem, když už, tak spíš zvolím fialové stíny :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fialkové líčení :) fialový stín používám moc ráda.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Ta linka je fakt bombová, to se taky musím naučit :D Hned po hnědých stínech miluji ty růžové ♥

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger