27. listopadu 2017

GIFT GUIDE FOR HER | Kosmetická Edice

Krásné pondělí vám všem,
proto, že již tuto neděli je první advent, tak jsem si řekla, že bych mohla pomalu začít s Vánoční tématikou i zde na blogu. Každoročně bývají nejčtenější články s tipama na dárky, a já se nedivím, protože sama do poslední chvíle netuším, čím své nejbližší podaruji, proto jsem si řekla, že se takhle můžu alespoň sama sebou inspirvat. Dnes tu tedy je článek s tipy na kosmetické dárky, takže teď už jdeme na to. 

Mě osobně se kosmetika nakupuje nejlépe, protože víceméně vždy odhadnu, co by dotyčnému udělalo radost. Nezmiňovala vaše maminka, že by potřebovala nový parfém? Nezmiňovala vaše kamarádka, že viděla nádherný odstín rtěnky, ale nemá koule na to si ho koupit? Tohle všechno vám může napovědět, a vy můžete mít o stres méně, když budete naslouchat. Nejen, že tím třeba uděláte mnohem větší radost, než bezmyšlenkovitým nákupem kosmetické sady v DMku, ale dáte najevo i to, že dotyčnému nasloucháte.

Parfém nebo tělový sprej 
Moje mamina si třeba na letišti stěžovala, že jí došel její oblíbený Gucci parfém. Já si to samozřejmě zapamatovala, a koupila jsem jí k Vánocům parfém Gucci Flora, který je naprosto neuvěřitelný, a já sama ho naprosto zbožňuji a pravděpodobně si nějaké menší balení koupím i pro sebe. Victoria's Secret tělové spreje jsou ale finačně přijatelnější variantou pro většinu, navíc to jsou výborné produkty. 

Svíčka 
Jeden z nejuniverzálnějších dárků je svíčka. A to ať už pro dámy nebo pány, pokud dotyčného znáte, tak vůni víceméně odhadnete, ale tím, že jsou Vánoce tak máte usnadněnou práci, protože stačí vybrat Vánoční vůni, například Christmas Cookie nebo Vanilla Cupcake. Pokud se jedná o Yankee Candle, tak doporučuji také mojí nejoblíbenější vůni Clean Cotton, kterou miluji ze všech nejvíce.

Sada laků 
Tohle je velmi univerzální dárek, ať už koupíte jednotlivé laky podle vás, nebo takovouto sadu laků, jako je Fiji kolekce od OPI. Nejjednodušší je vybírat buď nude odstíny, nebo odstíny červených barev, protože to jsou takové nejvděčnější varianty laků na nehty, které nosí snad každý. Třpytivý lak určitě také udělá radost. 

Sada balzámků na rty 
Balzámky na rty jsou něco, co se nikdy neztratí a potěší to všechny. Balzámky jsou jedny z nejuniverzálnějších dárků, protože jsou vždycky užitečný a teď v zimě obzvlášť. Tohle jsou krásné EOS balzámky, u nichž mě zaujal jejich obal, ale myslím si, že pokud nakoupíte i nějaké jiné, o kterých víte, že je dotyčný/dotyčná má rád/a, tak to je fajn dáreček. 

Sada rtěnek 
Když už jsme u těch sad, tak si myslím, že TheBalm to těmito sadami naprosto vychytali. Už je můžete sehnat ve třech provedeních, já sama už jsem na blogu psala recenzi o té úplně první sadě, která vyšla. Nedávno jsem i sobě pořídila další sadu, na kterou můžete čekat také brzy recenzi.. Ale myslím si, že tekuté rtěnky TheBalm jsou jedny z nejlepších, které jsem vyzkoušela a rozhodně by udělaly radost každému, kdo má rád matné rtěnky, co něco vydrží.

Produkty do sprchy 
Každoročně nakupuji spoustu lidem nějaké produkty do koupelny, od šamponů, po sprcháče až k mýdlům či balistikům. Pokud je dotyčný gurmán, tak v Lush prodejně určitě najdete nějaký skvělý balistik, který udělá radost, nebo třeba takovéhle mýdlo jako ovečku, či srdíčko. Co mě také velmi zaujalo jsou mýdlové růže do koupele, které seženete také na Notinu, které potěší každou dámu, která má vanu. 

Hřeben Tangle Teezer 
Na TT hřeben jsem také nedávno psala recenzi, a myslím si, že je to bezvadný dárek pro každého, komu se cuchají vlasy. Můžete koupit třeba roztomilou verzi Ovečky Shaun, nebo takovýto elegantní zlato-černý. Je to cenově přijatelná záležitost, která udělá radost každému, kdo má vlasy (:D)

Sada masek Glam Glow 
Masky Glam Glow jsou už samy o sobě ikonickou součástí skin care světa, a ať už pořídíte svým milovaným sadu masek, hydratačních krémů nebo jen jednu masku, tak určitě vykouzlíte dotyčnému úsměv na rtech. Je to sice dražší dárek, ale za to na druhou stranu ho stačí jen hezky zabalit a máte jednoho člověka odbytého. :) 

Jaké kosmetické dárky nadělujete svým známým pod stromeček vy?

4 komentáře:

  1. Tá zbierka Meet Matt(e) Hughes je dokonalá! Asi si to kúpim pod stromček.. odo mňa pre mňa O:)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné tipy na darky. Ta ovečka je super.

    OdpovědětVymazat
  3. Naprosto super tipy! Ovečka se mi moc líbí!

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé to jsi mi připomněla, že mám ještě nevyzkoušený vosk od Yankee Candle s vůní Vanilla Cupcake :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger