6. prosince 2017

LEVNÉ PARFÉMY K VÁNOCŮM | ParfemyZLondyna.cz

Krásnou středu vám všem,
dnešní článek, vám musím říct, mě stál velké nervy. :D Nejen, že se mi formátovala karta ve foťáku, tudíž jsem původně přišla o všechny fotky, ale když jsem psala článek poprvé, tak vypadla elektřina, a internet přestal fungovat, takže se mi neuložil. Každopádně, dnes bych vám tu chtěla představit levné prémiové parfémy, které s přehledem můžou nahradit designerské kousky. Zajímá vás více? Tak dnešní článek je přesně pro vás. 


O co se jedná?
Jedná se o kvalitní, prémiové a originální parfémy londýnského výrobce Milton-Lloyd. Díky tomu, že jsou napojeni přímo na londýnského výrobce, nabízí parfémy za super ceny. Celosvětově oblíbené řady vůní - Colour Me, Bondage, Milton-Lloyd, United Toiletries & Cosmetics, jsou skladem. Nejpopulárnější parfémy seženete se slevou, či v akci. 

Proč jsou tyto parfémy finančně dostupné?
První důvod, proč prodávají parfémy a vůně je, že odebírají parfémy přímo od výrobce, bez překupníků, můžeme nabídnout stejnou cenu jako výrobce v Anglii. Všechny výrobky jsou originální a vyrobeny v Anglii. Ceny odrážejí politiku značky, což znamená, že platíte za parfém či vůni. Další důvod je ten, že výrobce neutrácí za balení parfémů (lahvičku a krabičku). Vůně a parfémy od Milton-Lloyd voní podobně, jako parfémy známých designerských značek (např.: Gucci, Lacoste, Hugo Boss, Calvin Klein, Marc Jacobs, DKNY, Kenzo, atd.) 


Díky spolupráci s e-shopem ParfemyZLondyna.cz, jsem měla možnost vyzkoušet tyto čtyři vůně, které mě velmi zaujaly a musím říct, že i překvapily svýma schopnostma. Myslím si, že tyto parfémy by byly skvělou variantou pro vás, kdo máte Ježíška "on a budget", a nechcete utrácet tisíce za originální designerské kousky, tak můžete koupit prémiový parfém, který se ale originálu vyrovná. Můžete navíc využít akce 3+1 zdarma, a dva parfémy nadělit sobě, a dva třeba kamarádce, mamince, nebo i babičce. 

Balení je tedy ten hlavní rozdíl, kterým se liší tyto parfémy od originálních, designerských kousků. Ačkoliv balení není luxusní a esteticky tolik uspokojivé, jak originály, tak právě potlačením vzhledové stránky vyniká obsahová, kvalitativní stránka, která je hlavní předností těchto parfémů. Ačkoliv produkty nejsou od pohledu nijak výrazně zajímavé, tak svou službu plní naprosto v pořádku. Samotné designy, ani názvy, nemají s originály nic společného, tudíž se dá označit je spíše za sourozence, než dvojčata. Balení mají 50 ml, což není moc a výdrž samotného obsahu je podmíněna frekvencí aplikace

Výdrž je jediným malinkým minusem, které lze zmínit. Například Daisy, jejíž originál doma mám, ta vydrží skutečně celý den vonět stejnou intenzitou, což je pro mě nějakých 12 hodin, navíc drží jak na oblečení, tak i na těle, což je velká výhoda, protože nezáleží na tom, co máte na sobě a drží všude. Kdežto parfémy Milton-Lloyd drží spíše na oblečení, než na těle, a ačkoliv mají výdrž výbornou, stále lepší, než většina parfémů, tak oproti originálu je zkrátka o trošku slabší (8-9 hodin). Samozřejmě, že na parfém za takovou cenu je i tato výdrž naprosto neuvěřitelně skvělá, ale je nutné neočekávat výdrž stejnou jako originál. 

Když už jsem u toho porovnávání, tak když jsem porovnávala Kenzo dupe a Daisy dupe s originály, tak jsem nebyla schopna rozeznat, co je originál a co ne. Vyžadovalo by to opravdu vynikající znalost složek parfému, a umění tyto složky rozeznat, abyste ten rozdíl postřehli, protože jinak je vážně nemožné poznat, který parfém je který. 

A nyní k parfémům, které jsem vyzkoušela...

Loves Me, Loves Me Not // Daisy od Marc Jacobs
- nádherná květinová vůně
- jemná, vhodná na každodenní nošení (do školy, práce, ale i na party)
- výborná výdrž (cca 9h)

Summer Flowers // Flower by Kenzo od Kenzo 
- hodně květinová
- intenzivní vůně, ze začátku z ní může bolet hlava
- výborná výdrž (7 hodin v plné palbě, pak za další 4-5 hodin se zjemní)

TATI // Bamboo od Gucci
- citrusová, lepší na léto než na zimu
- hodně kořeněná, těžká vůně
- zpočátku voní hodně citrusově, pak ale spíše jde do květinových jemnějších tónů
- výborná výdrž (7-9 hodin) 

JYUK // Women od DKNY
- hodně těžká citrusová vůně, vhodná spíše na léto
- spíše kořeněná, zpočátku dost intenzivní 
- výdrž dobrá (6 hodin, pak se ztrácí)

+
finanční dostupnost
výdrž (téměř totožná s originály)
totožná vůně s originály
-

Hodnocení obecně: 4,5/5
Zakoupíte na parfemyzlondyna.cz
Já osobně stále budu preferovat designerské, originální kousky, protože si myslím, že parfém nejsou vyhozené paníze, obzvlášť pokud se jedná o nějaký vážně luxusní kousek, který vám zvedne s každou aplikací sebevědomí. Přesto si ale zároveň myslím, že je tohle velmi fajn náhražka, nebo možná i doplněk do sbírky, když nechcete za jeden a ten samý parfém utrácet stále dokola (pro mě by to byl Daisy). Jak jsem již říkala, koupit si jeden tento kousek se skutečně vyplatí, protože poměr cena/kvalita je velmi výhodný. 

Kupujete luxusní parfémy?
Máte radši sladké, květinové, kořeněné či jiné typy vůní?

3 komentáře:

  1. Síce píšeš že lacné parfémy, no ty si tento článok pojala tak, že by som si ich kúpila v pohode aj namiesto mojej milovanej Juixy Couture! <3

    OdpovědětVymazat
  2. Několikrát jsem už takovéto parfémky zkoušela a skutečně nejsou vůbec špatné a například do kabelky, když s sebou člověk nechce tahat těžký flakon drahého parfému a riskovat, že ho rozbije nebo ztratí. Pro spestření fajn, ale jak píšeš - originál je prostě jeden a právě ona značka či flakon je jeden z důvodů, proč si takový parfém kupuji.

    OdpovědětVymazat
  3. Mě tedy mrzí, že se sem z Anglie nedováží všechny druhy, protože některé vůně od Lloyda napodobují starší verze originálů, nebo i vůně, které už nejsou na trhu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger