11. prosince 2017

GlamGlow | SUPERMUD Nejlepší Čistící Maska?

Krásné pondělí vám všem přeji,
je neuvěřitelné, že už je za námi druhý adventní víkend a za chvíli tu budou opět Vánoce. Každý rok se pozastavuji nad tím, jak čas letí, a pravděpodobně mě nikdy nepřestane udivovat, když se přiblíží Vánoce, jak rychle ten rok utekl. :D Teď ale už k dnešnímu článku, který může někomu posloužit jako Vánoční inspirace, jelikož to je po dlouhé době skincare recenze, konkrétně GlamGlow Supermud čistící masky. Více vám zatím prozrazovat nebudu, od toho tu máte dnešní článek.

glamglow supermud čistící pleťová maska recenze

Začala bych balením, protože si myslím, že u dražších produktů to je jedna ze složek, která se na té vyšší ceně podílí. GlamGlow masky mají krásné, pevné balení, které i když vám upadne, tak se s ním nic nestane, takže je vhodné i na cestování. Supermud maska má obal v bílém provedení, a každá jednotlivá maska má svou specifickou barvu, což je super, když jich doma máte více, tak je jednodušeji rozlišíte. 

Masky seženete zpravidla ve dvou velikostech, buď 50 ml, což je full size produkt, nebo menší provedení s 35 ml nebo 15 ml, což jsou velikosti vhodné na to, pokud s maskou nemáte zkušenosti, tak abyste nemuseli platit plnou částku, ozkoušet tuto menší verzi. Designově na mě maska působí minimalisticky, za což v tomto případě může právě bílo-stříbrný obal, který vypadá moc hezky. Líbí se mi i hvězda na víčku, což je už jen taková třešnička na dortu. 

Samotný produkt, respektive samotná maska, má takovou šedou barvu a její konzistence je taková hutnější, a obsahuje v sobě drobné částečky, které při smývání působí až jako peeling. Tyto částečky při aplikaci nejsou nijak znát, pouze občas se najdou místy větší kousky, které ale nejsou nijak škodlivé, ani nijak aplikaci nevadí. Samotné smývání je naprosto klasické, není na něm nic neobvyklého či nepředpokládaného, nejsnažší je dát si masku přes sprchou, a ve sprše jí smýt, či vzít vlhký ručník, kterým masku z obličeje stáhnete. 

Maska se aplikuje velmi snadno, já používám prsty, ale lze použít i štětec na masky, kterým se to sice lépe roztírá, ale já jsem radši, když všechen produkt z prstů dostanu na obličej. Maska je zpočátku tmavá, mokrá, ale brzy začne schnout a je z ní taková zeleno-šedá barva, na které jsou vidět póry a místa, z kterých vám vytahuje nečistoty (viz fotka). Působit by se měla nechat maximálně 20 minut, já jí nechávám asi 15, a myslím si, že to stačí akorát, aby z vaší pleti vytahala nečistoty. 

Maska na obličeji není zrovna nepříjemná, ale jakmile zaschne, tak trošku pne a tím pádem mírně znemožňuje mimickým svalům jejich typickou funkci, takže třeba zasmát se je trošku výzva. Každopádně nijak nepálí, nesvědí, ani není jiným způsobem nepříjemná, pouze napíná vaši pleť, což je cítit při pohybu obličejových svalů. Po umytí masky je možné, že budete mít pleť malinko začervenalou, mě se to stalo tedy pouze při prvním použití, pak už pleť reagovala běžně, takže se neděste, pokud se vám to jednou stane také. Pokud vaše pleť bude pokaždé reagovat nějak podrážděně, přestala bych masku raději používat, případně bych to konzultovala s kožním lékařem.  Co bych ještě dodala je to, že důležitá je hydratace, takže doporučuji po aplikaci masky pleť hydratovat vaším obvyklým pleťovým krémem. 

A jaké dostavily výsledky?

Když si někdo koupí masku za takový peníz, tak je jasné, že podobné otázky jsou na místě. Mě osobně viditelně pleť zlepšují jen tři masky - Mask of Magnaminty, Cup O'Coffee a právě tato, Supermud. Když říkám, že pleť zlepšují viditelně, opravdu tím myslím viditelně

Hlavním a největším rozdílem pro mě bylo to, že mi během používání zmizela značná část černých teček na nose a celkové zmenšení pórů. Tato změna je skutečně viditelná až po alespoň třech použití, tudíž neočekávejte takovou velkou změnu již po prvním ozkoušení, ale chce to skutečně pravidelně pleť čistit. Tato maska je super jakou součást vaší rutiny péče o pleť, protože stačí jednou týdně takto hloubkově pleť vyčistit, a nejen, že vás pupínky a černé tečky budou trápit méně, ale budete mít i na dotek pleť jemnější a takovou mazlivější. 

Pro koho je tato maska určená?

Maska je namíře spíše na smíšenou-mastnou až normální pleť, trápí vás póry, pupínky a zkrátka problematickou pleť, takže pokud trpíte na podobné nedokonalosti, tohle bude přesně to pravé pro vás. Nejsem si jista, zda by citlivé a hodně suché pleti tato maska seděla, protože trošku vysušuje. Pokud tedy máte sušší pleť, nebo normální-až sušší, tak bych asi zvolila spíše hydratační variantu GlamGlow masky. Pokud tedy trpíte na: černé tečky, velké póry, mastnejší pleť, pupínky a menší nedokonalosti, tak jsem si téměř 100% jistá, že tato maska je vhodná přesně pro vás. 

+
způsobí viditelné změny
příjemná parfemace
pleť je po použití extra jemná
zbaví pleť nečistot
zmenšuje póry
zbaví vás většiny černých teček
-

Hodnocení: 5/5
Zakoupíte třeba na Notino.cz
Tuto masku jsem si plánovala pořídit neuvěřitelně dlouho, ale proto, že mě moje láska k Mask of Magnaminty zdržovala od koupi, tak jsem se k ní dostala až nyní. Musím říct, že jsem skutečně nadšená a konečně chápu, proč je kolem GlamGlow takový hype. Pokud máte problém s tím, že nemůžete na vaši problematickou pleť najít pořádnou masku, která by ji vážně precizně a skvěle vyčistila, tak rozhodně doporučuji sehnat si alespoň vzoreček a ozkoušet Supermud, protože za mě je to nejlépe hloubkově čistící maska, kterou jsem měla možnost vyzkoušet. Takže vyplatí se tato investice? Za mě rozhodně ANO! 



Máte zkušenosti s GlamGlow maskami? 
Jaká je vaše oblíbená, případně jakou byste chtěli vyzkoušet?

3 komentáře:

  1. Už po těchto maskách pokukuji, tak uvidíme a na moji pleť jako dělané.

    OdpovědětVymazat
  2. Já vyzkoušela jenom vzoreček Glam Glow masky v černém balení, ale za ty peníze bych si ji nekoupila. Je srovnatelná s tou od L´orealu, která stojí dvě stovky :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. Měla jsem vzoreček a téhle masce se nic nevyrovná! Mám její vzdálenou sestřenici od L'Orealu, není špatná, ale GlamGlow je GlamGlow :) Rozhodně si ji jednou chci pořídit!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger