13. prosince 2017

Gift Guide | Nekosmetické Vánoční Dárky

Krásnou středu vám všem,
pokud se i vy cítíte každoročně bezradní nad volbou toho, co koupit, tak vám možná dnes poradím, protože si myslím, že tyto dárky jsou univerzální a potěší každého. No, ale samotný verdikt nechám už na vás. Třetí adventní neděle se nám blíží, což znamená alarmující blízkost Štědrého dne a pokud ještě nemáte dárky, a můj předchozí článek s tipy na Vánoční kosmetické dárky nenadchl, tak dnes mi můžete dát druhou šanci a ještě vás zkusit inspirovat jinýma věcma, než je kosmetika.



1. Fanouškovské tričko


Pokud víte, že vaše kamarádka (nebo i kamarád) ujíždí na nějakém seriálu, nebo filmu, tak mu nadělte pod stromeček nějaké hezké tričko s motivem její (jeho) oblíbeného filmu/seriálu. Podle mě jsou geniální trička, jako vidíte v koláži Mother of Cats - pro fanoušky Game of Thrones a zároveň milovníky koček to je naprostá bomba. 

2. Roztomilý hrneček

Tady můžete být extrémně kreativní, koupit si fixu na porcelán a nakreslit, napsat či namalovat na nějaký hezký hrneček cokoliv, co vás s dotyčným člověkem spojuje. Kreativitě se meze nekladou, a můžete se tu rozšoupnout s malůvkama či nápisem, případně pokud jste neschopní jako já, tak můžete někde nechat na hrneček natisknout třeba společnou fotku, či případně sehnat nějaký roztomilý motiv. 

3. Ponožky s Vánočním motivem

Co by mohlo být vtipnějšího, trefnějšího a roztomilejšího, než právě nějaké hezké ňuňu huňaté ponožky, které budou dotyčnému hřát ťapky a jako třešnička na dortu by byl třeba úsměv, který by takto vtipné ponožky vykouzlily. Teď seženete Vánoční motivy ponožek všude, stačí jen najít "ty pravé". 

4. Hodinky

Chodí vaše kamarádka (kamarád) pořád pozdě? Pořiďte jí vtipné hodinky s nápisem "Whatever, I'm late anyway" či jiný podobný vtipný nápis. Pokud je dotyčný milovník cestování, můžete sehnat cestovatelské hodinky s letadlem na ciferníku.. Zde opět můžete vybírat podle toho, co dotyčný má rád. 

5. Polaroidový foťák

Tohle je geniální dárek pro všechny, kdo si rád prohlíží fotky a nostalgicky vzpomíná na "staré časy". Pokud je vaše kamarádka sentimentální jako třeba já, tak tento dárek by ocenila a ráda si za nějakou dobu procházela starší fotky a vzpomínala. 

6. Obal na mobil

Nejen na internetu, ale i v obchodech najdete spoustu vtipných a hezkých motivů na obal, což je ideální záchranná verze dárku, protože potěší každého a kdo by nechtěl mít vtipný a hezký obleček pro svůj mobil, který se hodí vždycky? Opět můžete udělat DIY, pokud vás baví takové menší projekty, kdy můžete nechat volnost svým rukoum, a vytvořit originální mistrovské dílo. :) 

7. Stírací mapa

Znáte někoho, kdo rád a často cestuje? Nedovedu si představit lepší dárek, než takováto mapa, která bude takovou vzpomínkou, možná spíše ohlédnutím za svými zážitky po světě. Seženete na internetu různé barevné varianty, takže si vybere každý!

8. Tote bag

Nejen, že seženete na každém rohu krásné, designové plátěné tašky, ale můžete opět vytvořit nějakou personalizovanou verzi, která se bude kamarádce či kamarádovi líbit. Stačí koupit bílou plátěnou tašku, fix na textil a pár hodin času, kdy si zahrajete na školku a budete kreslit. Takovýto dárek je super třeba pro někoho, kdo tahá pořád igelitky, když jde nakoupit, takže takto ušetříte dotyčnému peníze a životní prostředí vám také bude vděčné. 

9. Roztomilý květináč

Zde můžete opět rozjet DIY schopnosti a koupit bílý květináč, na který můžete nakreslit či napsat cokoliv vás napadne, co potěší podarovanou osobu a co bude vypadat hezky na poličce, či případně můžete vyjít na lov po roztomilém květináči do obchodů! Podle mě je toto ideální dárek pro kamarádku, která má ráda květiny, ale i pro takovou, která udrží při životě pouze sukulent. 

10. Termohrnek

Termohrnek nebo jiná nádoba vyjadřující osobnost vaší kamarádky je podle mě super dárek pro každou příležitost, například Ban.Do značka, kterou seženete nyní i na Zootu, vyrábí boží termohrnky, termosky a jiné flašky, které se podle mě budou líbit všem slečnám! 

Nezapomeňte se přihlásit do soutěže o tři balíčky kosmetiky zde na blogu!
Mějte fajn den 💖

3 komentáře:

  1. Ponožky s Vánočním motivem jsou skvělý!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé tipy, ten květináč by mi udělal radost a ponožky s vánočním motivem taky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Mňa by veľmi potešila tá stieracia mapa :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger