10. listopadu 2017

MOTD | Blue 'Halo' Lagoon Look

Krásný pátek vám všem,
procházely jste někdy obdobím, kdy jste nosily příšerné modré stíny, které nebyly ani ztracené nijak a měly ostré přechody a vypadaly jste jako od kolotočů? Ne? Jen já? Okay. Vždycky mě udivuje, že jsem si v té době fakt myslela, že jsem kočka a úplný makeup artista, když jsem si ani stíny na očích neblendila do ztracena.. Zajímalo by mě, jakou vzpomínku na období vašeho nejhoršího líčení máte? Je to třeba vytrhané obočí ála čím tenčí tím lepší, černě orámované oči nebo také modré stíny? 


A jak tohoto looku docílíte? Já si jako první vzala černou jumbo tužku, kterou jsem dala přes celé víčko a okraje ztratila, a okraje ještě trošku přebarvila světle hnědým stínem. Poté, co máte tenhle náčrt tvaru líčení, tak se můžete dát do modré. Já si vzala modrý stín z Jeffree Star paletky Beautykiller, která právě na černém podkladu takhle krásně vynikne. Takže navlhčíme štětec a dáme přes celé víčko a nezapomeneme i na oblast pod spodníma řasama. Jakmile máte tuhle část hotovou, ujistěte se, že přechod mezi modrou a tmavými okraji je rovnoměrný a není ostrý. Nakonec už jen vezměte rozjasňovač, ten mrskněte do vnitřního koutku a doprostřed oka, pokud chcete vytvořit halo look. Já ještě dala na waterline bílou tužku, aby moje oči nevypadaly tak unaveně. A je hotovo. Celkem easy, ne? 

Products used:
Jeffree Star Cosmetics Beautykiller Palette
NYX Jumbo Eye Pencil in Black Bean and Milk
Gosh Rebel Eyes Mascara
TheBalm Mary-Lou Manizer 

Nosíte modré stíny, nebo je považujete za moc výrazné? 

6 komentářů:

  1. Paletku Jefree Star mě láká a plánuji si jí někdy pořídit. Moje vzpomínka na nejhorší líčení? Těch bylo,makeup bez pudru, černé orámované oči, nějaké blendění o tom ani nemluvím protože to jsem nevěděla ani co je a tmavý makeup také nebyl výjimkou :-)
    Modré líčení nepovažuji za výrazné ale na běžný den třeba do práce nevím jestli bych si ho dala.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
  2. Tento stín ti sluší :) Já nikdy modré stíny nenosila, nosila je totiž naše učitelka na hudebku a my z ní měli jen srandu, že vypadá příšerně a že nikdy nechceme dopadnout jako ona...:D

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  3. Stín ti opravdu sluší, já modrou ještě na očích neměla. :)))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger