13. listopadu 2017

Gosh | Recenze Řasenky Rebel Eyes

Krásné pondělí vám všem,
dnes tu pro vás mám připravenou recenzi řasenky Gosh Rebel Eyes. Tahle řasenka se nedávno objevila v časopise Elle jako dárek, což mi přijde jako super lákadlo, protože já magazíny nečtu, ale tohle jsem si prostě musela koupit. Řasenky Gosh jsou poměrně oblíbenými řasenkami snad všech blogerek, které sleduji, takže jsem si řekla, že ji musím také zkusit, abych konečně taky měla nějaký Gosh produkt odškrtnutý ze svého nikdy nekončícího seznamu kosmetiky, kterou chci vyzkoušet. Tak   ale teď už jdeme na recenzi. 

Obalem tato řasenka nijak výjimečná není, ale zároveň nelze říci, že by obal byl nějaký ošklivý. Je na něm nápis Rebel Eyes s obráceným éčkem, což mě kupodivu přijde super a hrozně se mi to líbí,  a nevím jestli to je proto, že se mi líbí divný věci, nebo je to fakt pěkný.. Každopádně obal je plastový, černobílý s oranžovými detaily, což je kombinace, kterou nelze nic zkazit. 

Důležitější je ale vzhled kartáčku, který je plastový, prohnutý a má v řadách štětinky a mezi jednotlivými řadami jsou menší mezery. Na konci kartáčku je také pár štětin, díky kterým se dostanete do koutku oka a nařasíte i hůře přístupná místa. Abych řekla pravdu, zdá se mi, že tento kartáček velmi silně připomíná řasenku TheBalm Mad Lash, kterou mám také moc ráda, ale nevyrovná se mé oblíbené Bodybuilder. Musím se přiznat, že mě osobně trvá zvyknout si na takovéhle kartáčky, protože jsem zvyklá na dlouhé a husté štětinky, kterýma jdou řasy oddělit nejlépe a tím pádem tyto krátké řady štětinek mi sice řasy prodlouží, ale objem musím "vykouzlit" buď jehlou a ručním oddělením řas, nebo si dávat velký pozor a prodloužit aplikaci o 10 minut.

Což mě přivádí k tomu, že mě osobně aplikace trvá hrozně dlouho, a to proto, že je řasenka poměrně dost mokrá - především ze začátku - a tím pádem hodně slepuje a je nutné kartáček buď otírat, ale stejně musíte se snažit nějak udělat to, abyste neměli všechny řasy slepené v jednu velkou, tlustou pavoučí nohu. Během pár použití se ale řasenka trošku "obnosí", zvyknete si na jiný kartáček a hlavně trošku vyschne, takže aplikace je rychlejší a snesitelnější. No co vám budu povídat, chtělo to zpočátku dost nervy, abych vůbec měla nositelné řasy. Nyní už mám v ruce grip na aplikaci, a řasenka je sušší, takže s ní dokážu udělat krásné řasy. 


Co nelze řasence odepřít je to, že má perfektní výdrž. Řasenka netvrdí, že je voděodolná, ale musím říct, že když jsem zmokla a měla tuhle řasenku, byla jsem překvapená, že se mi neroztekla po obličeji ale jen malinkato pod spodníma řasama byla obtisklá. Takže bych s přehledem řekla, že když vydrží déšť, vydrží určitě i jiné "mokré" podmínky, jako je třeba posilovna, bazén (pokud se nebudete potápět) nebo jen slzy. 

Co se váže k výdrži je i drolení, které se ale u téhle řasenky vůbec neděje. Já se líčím v 5 ráno a odličuji kolem 20:00 hodin večer, což je nějakých 15 hodin, kdy jsem nalíčená, takže výdrž snadno otestuji a když jsem se zaměřila na tuhle řasenku, byla jsem nadšená z toho, že vůbec neopadává, a ani se nedrolí. Takže pokud máte dlouhé dny jako já, a hledali byste nějakou řasenku, kterou nebudete muset brzy kontrolovat kvůli drolení, tak tohle by nebyla vůbec špatná volba. 

Odličování je kupodivu v pohodě a snadné, i když řasenka tak dobře drží. Já odličuji micelární vodou, kterou chvíli nechávám působit, a pak stahuji produkt z řas směrem dolů a případně doodličuji Makeup Eraserem, a nemám sebemenší problém. Jde to snadno a rychle. 

Co se týče ceny, tak ta bych řekla, že je v poměru s kvalitou adekvátní a nelze jí označit za zbytečně vysokou, či nízkou. Cena řasenka je úměrná jejím schopnostem, a pokud si ji budete kupovat s představou toho, že je to nejlepší řasenka světa, tak pravděpodobně budete zklamáni, ale pokud od ní nebudete očekávat žádné zázraky, tak si myslím, že si jí oblíbíte, protože není vůbec špatná, ale ani nejlepší. Ačkoliv dostupnost je na tom trošku hůře, tak si myslím, že komu nevadí objednávat z internetu, tak si ani nebude stěžovat. Gosh najdete například na notinu za přijatelné ceny a s přijatelnou cenou poštovného. 

+
kartáček má na konci štětinky, kterýma jde snadno nalíčit i řasy v koutcích očí
když vyschne, dělá nádherné řasy
snadno se odličuje
skvělá výdrž
nedrolí se
-
hodně mokrá
ze začátku slepuje

Hodnocení: 4/5
Online seženete na notino.cz
Tuhle řasenku bych doporučila spíše těm, kdo preferují dramatičtější řasy nad přirozeným lookem, protože díky tomu, že tahle řasenka patří k těm mokřejším, tak rozhodně dělá výraznější řasy a hodí se díky tomu třeba k výraznějšímu líčení, které vyžaduje tu komenzaci dramatičnosti i na řasách. Nemyslím si, že je to nejlepší řasenka, ani že jí nutně potřebujete, ale myslím si, že pokud sháníte něco právě na ty dramatické looky, tak tohle by mohla být správná volba.  

Preferujete přirozenější vzhled řas, nebo dramatičtější?
Máte zkušenosti se značkou Gosh, případně s jakými produkty a jak jste byli spokojeni? 

5 komentářů:

  1. Já tuto značku vůbec nezkoušela. :) Mám ráda výrazné řasy :)

    OdpovědětVymazat
  2. ja asi tak ako kedy :) niekedy mám radšej jemne nalíčené riasy a niekedy tak "silnejšie" a dramatickejšie :) pekné fotky inak, a nechty :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně tohle slepování mi dělá řasenka od Loreálu Milion Volume ale jakmile řasenka lehce vyschla, je hrozně skvělá. Já mám doma vždycky dva typy řasenek. Jednu která řasy lehce zvýrazní, pro dny kdy se mi líčit nechce a druhý typ řasenky, která mi vytvoří dramatičtější efekt.
    Na Gosh se chystám hrozně dlouho a doteď jsem si nic nepořídila. O víkendu mám v plánu zajet na nákupy do Prahy, tak třeba si vzpomenu. Ráda bych vyzkoušela jejich paletky.
    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem si ELLE s řasenkou taky koupila a jsem s řasenkou spokojená, dokonce mě mrzí, že jsem si jich nekoupila víc :D Slepování mě ze začátku taky zarazilo, ale po pár použitích už je to bez problému :) A ta výdrž je naprosto skvělá.

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Ja mam radsej dramatickejsi a na tuto riasenku sa uz chystam :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger