31. října 2017

Tangle Teezer | Česání bez tahání aka našla jsem nejlepší hřeben?

Krásné úterý vám všem,
přijde mi, že na to, jak se starám o své vlasy, tak se tu na blogu moc často neobjevují produkty pečující o mojí hřívu. Několikrát jsem tu v minulosti říkala, že já mám "problém" ten, že mám neuvěřitelně husté vlasy a péče o ně je celkově náročná, a to i v oblasti česání - nebo možná, především v oblasti česání - protože často se mi stává, že mám takové "dredy", že mě česání vyloženě fyzicky bolí a mít dobrý hřeben, který se nedá považovat za mučící nástroj je těžké najít. Takže dnes vám něco povím o ikonickém Tangle Teezeru

Co se týče balení a jeho designu, tak jednoznačně musím říct, že ať jsem viděla jakýkoliv Tangle Teezer v jakémkoliv barevném provedení, líbil se mi a určitě bych TT označila za nejstylovější hřeben, který můžete sehnat. Co vás pravděpodobně zaujme na první pohled je to, že nemá žádnou rukověť, ale je 'zvláštně' vymodelován. Tyhle dvě věci spolu souvisí tak, že díky tomu, že má TT tvar takový, jaký má, tak se drží v ruce vážně dobře a i kdybyste byli stejně neschopní jako já, z ruky vám vypadávat nebude. Štětinky jsou v řadách, kdy jedna je delší a jedna kratší, a celkově má hřeben takové menší prohnutí do U, což bych řekla, že je jeden z důvodů, že se tak snadno vlasy rozčesávají. 

Já v minulosti psala recenzi na DTangler (zde), který funguje na témže principu, že rozčesává mokré i suché vlasy, a zacuchaniny rozčesává bezbolestně. Tenhle hřeben jsem milovala nějaký ten pátek, ale bylo na čase ho vyměnit a teď, když ho mohu posoudit, tak mi přijde, že TT je mnohem lepší a i když jsem myslela, že mi bude rukověť chybět, tak zatím nemohu uznat, že by mi tento tvar a styl držení nějak vadil. 

A jak se s ním češe?

Já mohu mluvit jen za sebe, jako někoho, kdo má vážně hodně husté vlasy, které mají sklony k cuchání se. Pro mě je velmi těžké sehnat hřeben, který bych vážně používala, protože jakmile je pro mě česání bolestivé, tak se přestanu česat a svoje životní problémy řeším culíkem a drdolem. Poté, co jsem začala používat DTangler, tak se tento přístup změnil a já se začala vážně česat tak, abych nemusela trpět bolestí. Po několikaletém používání tohoto hřebenu ale přišel čas na změnu, protože se štětinky začaly už ohýbat a nebyl to zkrátka ten samý hřeben, který to byl na začátku. Proto pro mě TT byl jasnou volbou.

A víte co? Musím se přiznat, že jsem zamilovaná ještě více, než do DTangleru. Štětinky jsou o trošku více tvrdé a česání je tím pádem rychlejší, protože se nefloncají sem tam a skutečně pročešou všechny vrstvy vlasů, takže žádné menší ani větší zacuchání nemá šanci. Musím i říct, že se mi vlasy mnohem lépe češou když jsou mokré, oproti DTangleru, který je pročesával sice dobře, ale hned se zacuchávaly, TT je zkrátka rozčeše tak, že se téměř necuchají ani mokré. 


+
vhodný na mokré i suché vlasy
skvělé designy všech hřebenů (= super dárek)
pročeše i velmi husté vlasy
dobře se drží
netahá
-

Hodnocení: 5/5
Zakoupíte online třeba na notinu.cz
Abych to tak nějak zakončila, tak musím uznat, že nejde vám tento hřeben nedoporučit. Ačkoliv ho používám teprve chvíli, tak vážně musím říct, že jsem se do něj zamilovala. Není na něm jediná věc, která by se dala považovat za mínus a dala bych ruku do ohně za to, že sedne komukoliv z vás. Druhá věc je ta, že je jen na vás, zda se rozhodněte dát šanci takovému hřebenu, protože ne každého bere tenhle inovativní design a preferují stále hřeben s rukovětí - v tom případě, jak už jsem výše zmiňovala, doporučuji DTangler. 

Znáte Tangle Teezer hřebeny?
Vlastníte nějaký, případně chtěli byste si jeden pořídit?

6 komentářů:

  1. Já mám kartáč z DMka a jsem spoko :-) ale tanglery vypadají luxusně, nejlepší je ten s ovcema Shawn :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Tangle Teezer mám a jsem s ním maximálně spokojená:D nemám sice nějak extra husté vlasy, ale i tak je to rozhodně nej hřeben, co jsem kdy měla:)
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  3. Mám ten klasický Tangle a i tento typ a mám také stejný "problém" s vlasy jako ty.. vyhovují mi oba, ale tento je přece jen o trochu lepší :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  4. Já TT používám dva roky a jsem nespokojenější, všechny ostatní hřebeny jsem dala už pryč :) Koupila jsem si i cestovní verzi TT, která je sice trošku menší, ale na cestách mi vždycky skvěle posloužil :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Já už jiný hřeben nepoužívám, jenom TT. Je pro mě nejlepší. :))

    OdpovědětVymazat
  6. Tangle T. používám už několik let a žádný jiný už ani nechci :-) normální hřeben u mě nemá šanci!
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger