16. října 2017

Catrice | HD Liquid Coverage Kapátkový Make Up

Krásné pondělí vám všem!
Nedávno jsem si pořídila produkt, o kterém polovina internetu básní, a polovina k němu nemá úplně pozitivní vztah. A já, samozřejmě, jsem musela zjistit, jak se osvědčí mně. Jedná se o Catrice HD Liquid Coverage, který se stal velmi často probíraným produktem a často bývá označován levnější variantou Esteé Lauder Double Wear makeupu, který já osobně nikdy nezkoušela, ale řekla jsem si, že když už je něco označeno jako dupe luxusní kosmetiky, tak je to jako by ten produkt volal mé jméno. Takže dnes tu pro vás mám recenzi na tento krycí makeup v kapátku. A jak se mi tedy osvědčil? Čtěte dál, a uvidíte sami. 


 Často probíraný aspekt tohoto produktu je to, jaké má balení. Z venku bych řekla, že to není nic extra zajímavého - je to menší skleněná lahvička s nápisem a produkt vás tím pádem pravděpodobně na první pohled úplně nezaujme, ale co byste mohli považovat za zajímavé je to, že nemá pumpičku, ale kapátko. Tenhle koncept je teď docela nový a neobvyklý a troufám si říct, že to posouvá makeup na tu zajímavější, luxusnější úroveň.

Co zmíním v návaznosti na balení je aplikace. Zpočátku jsem se obávala, že nebudu úplně vědět, jak s kapátkem zacházet a bála jsem se, že produktu budu pokaždé používat zbytečně moc, ale hned po prvním použití jsem byla vyvedena z omylu. Kapátko není tak velké, abyste do něj nabrali tolik produktu, že byste ho neměli kam zapracovat, ale jedno kapátko je dostatečné zhruba na polovinu obličeje, pokud chcete vysoké krytí. Pokud vám stačí jen sjednotit pleť, myslím si, že jedno kapátko vám vystačí na celý obličej. Stačí jen kápnout na čelo, tváře, bradu a otřít kapátko o nos a je hotovo. 

Díky tomu, že makeup není tak tekutý, tak vám ani nikde moc nestéká a není třeba chvátat, aby vám netekl makeup z obličeje, ale můžete pracovat v klidu, a dát si načas se zapracováním produktu do tváře. Parfemace je velmi jemná, nemyslím si, že by někomu mohla vadit, protože je velmi nevýrazná, ale malinko je cítit a já bych řekla, že je celkem příjemná a taková "čistá", ne úplně chemická. 

Pokud máte mastnější pleť, jako já, tak tohle bude produkt přesně pro vás. Krásně pleť zmatní a téměř není nutné během dne používat pudr, pokud nechcete tu extrémně matnou pleť, která je teď moderní. Já zapudruji vždy ráno a vracím se večer a makeup vypadá stále matně a dobře, ale kdybych chtěla být perfekcionalista, tak v oblasti brady a nosu by se troška pudru hodila. Vzhledem k tomu, že mám suché tváře, tak mohu o tomto produktu říct i to, že se hodí na suchou pleť. Nezvýrazňuje suchá místečka, ale je pravda, že na mastnějších částích vypadá přirozeněji a lépe k nim "přilne". Makeup také nezvýrazňuje póry, ani do nich nezalézá

Pro mě nejlepším aspektem makeupu je krytí, které je naprosto perfektní, protože pleť nejen sjednotí, ale také udělá ten "photoshopový efekt". Samozřejmě záleží na tom, kolik produktu použijete, protože můžete vrstvit nebo dát jednu silnější vrstvu, a to je na tomto makeupu řekla bych velkou výhodou, že se dá použít jako jemný sjednocující produkt, ale zároveň s ním vytvoříta "second skin effect", což je i jeden z produktem slibovaných efektů. Rozhodně bych neřekla, že vypadá jako maska, což některé recenze hlásali. Ať už dáte makeup v jakémkoliv množství, pokud trefíte svůj odstín, nebo alespoň odstín blízký tomu vašemu, tak nebude vypadat jako maska.  

Cena a dostupnost je také dalším plusem, protože makeup seženete ve většině drogeriích, nebo na téměř všech e-shopech. Já bych doporučila oswatchovat v drogerii, a eventuelně objednat z internetu, protože ty světlé odstíny jsou permanentně vyprodané. Já mám nejsvětlejší odstín, který mi sedí naprosto perfektně, ale musím říct, že možná někomu nabízené odstíny nebudou sedět, protože jich není tolik a nejsou to úplně univezální odstíny, co se týče podtónů. 


 Já se musím přiznat, že jsem neměla vysoká očekávání, protože recenze na tento makeup byly hodně různorodé a tak jsem spíše očekávala propadák, a o to víc předčil má očekávání a rozhodně patří mezi objevy roku, protože za tu cenu je naprosto perfektní a navíc ho seženete téměř všude. Catrice mě udivuje kvalitou svých produktů pokaždé, když něco od nich vyzkouším, nevím, zda to je tím, že cena je velmi "student friendly", nebo obecně různorodýma recenzema, ale já za sebe musím říct, že doposud mi seděl každý Catrice produkt, který jsem vyzkoušela... 

Ještě si ale shrnem plusy toho makeupu..
+
skvělé krytí
nedělá masku
nevysušuje
vhodný pro mastnou pleť
nezvýrazňuje suchá místa
příjemná parfemace
-

Hodnocení: 5/5
Online zakoupíte třeba zde
Já musím uznat, že mě Catrice makeup velmi mile překvapil a rozhodně bych ho označila za nejlepší drogerkový makeup pro mastnější pleť. Není absolutně jediná věc, kterou bych mu vytkla a rozhodně ho doporučuji všem, kdo jste ho ještě nezkoušeli, ale chtěli byste nebo vás láká, protože jsem toho názoru, že v drogerii momentálně lepší makeup v této cenové kategorii neseženete. 

Zkoušeli jste již tento makeup?
Jaký produkt vás naposled příjemně překvapil?

9 komentářů:

  1. Taky mám tento make-up a jsem s ním moc spokojená, používám ho teď každý den.

    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak teď už do něj asi musím jít! Chtěla jsme si pořídit teď, když byla akce v Rossmannu, ale klasicky byl vyprodaný, tak snad ho zase v brzké době naskladní :-) Chci se zeptat zda odstín 01 má podtón do růžova nebo do žluta, děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám pleť suchou a také mi vyhovuje, jen ho teda nekapu rovnou na obličej , ale nejdříve na ruku a pak ťupám houbičkou.

    OdpovědětVymazat
  4. Já tenhle makeup naprosto miluju, i proto mám už třetí balení :)) Jen se mi teď bohužel pleť o něco víc zhoršila, takže mi úplně nezakryje všechny nedokonalosti pleti, ale když ho skombinuju s korektorem, tak nikdo ani nepozná, že nějaký pupínek mám :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Chystám se na něj už strašně dlouho. Nemůžu se dočkat až jo budu moc taky vyzkoušet. Nějak si stále říkám že musím dopouzivat to, co mám doma takže snad nezmizí z prodeje než se k němu dostanu :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  6. Tento makeup se chystám pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já si dovolím poznamenat, že to kapátko ztratí svou hygienickou úlohu, kterou by měl mít, když si s ním někdo otírá obličej a pak ho vrátí do makeupu :-))) ale co je mi po tom, že jo :-D

    Jinak souhlasím, že na drogerii je to výborný produkt, dělá hezký finish, ale na mě rozhodně vypadá cakey po pár hodinách. A výdrž se s DW srovnat nedá. Kdo ovšem nemá, nebo nechce dát 1300 za makeup, tenhle mu bude sedět, nejspíš :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Naprosto souhlasím, tento make-up to natřel všem, které jsem kdy vyzkoušela, ať už ty levnější či dražší. Jen s tím kapátkem teď bujuji, špatně se z toho balení dostávají zbytky produktu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger