11. září 2017

6 Produktů, do kterých produktů se vyplatí investovat

Krásné pondělí vám všem.
Proto, že na blog dávám neustále nějaké recenze, tak jsem se rozhodla to trošku rozbít článkem, v kterém bych vám chtěla dát tipy na dva produkty z každé kategorie (levnější/dražší), do kterých se vyplatí investovat a které se mě osobně osvědčily. Často se potkávám s větou "bojím se do toho investovat, protože nevím, jestli mi produkt sedne", a já si myslím, že ačkoliv je kosmetika velmi individuální, mohl by se vám hodit článek s produkty, které mě osobně sedly a do kterých jsem investovala a nelitovala. Tak doufám, že se vám dnešní trošku jiný formát článku bude líbit a jdeme na to. 

1. Make up

Revlon Photoready Stick /recenzi najdete zde/
Ačkoliv Revlon Photoready makeup ve sticku také není úplně nejlevnější záležitost, musím říct, že rozhodně je nejlepším makeupem, který v drogerii můžete sehnat. Dělá nádhernou pleť se semi-matným efektem, není třeba ho tolik přepudrovávat, nezalézá do vrásek, má střední krytí a je vhodný jak pro mastnější tak i sušší pleť. Já osobně si tento typ makeupu moc oblíbila a ačkoliv jsem nejdříve byla skeptická k aplikaci z hygienických důvodů - přeci jenom je to stick - tak skutečně uznávám, že je to jeden z nejlepších makeupů vůbec. Pokud sháníte nějaký makeup, který je i super na cestování a každodenní nošení, neoxiduje na pleti a nenechá vás ve štychu, tak bych se nebála sáhnout po tomto fešákovi. 

Chanel Vitalumiere /recenzi najdete zde/
Jestli je jeden makeup, do kterého se rozhodně vyplatí investovat, tak podle mě je to právě Chanel Vitalumiere, jehož mám už druhé balení, protože mi sedí absolutně ve všech směrech. Jeho finiš je úplně opačný, jako ten u Revlon makeupu, je to takový ten moderní "dewy" efekt, který vypadá, že je vaše pleť zdravá a tím pádem je super třeba do školy/práce, kdy nechcete dávat rozjasňovač, ale zároveň nechcete vypadat mdle. Krytí je takové slabší střední a je vhodný spíše pro suchou pleť, protože právě kvůli tomu, jaký dělá finiš, tak by nemusel být úplně nejvhodnější pro mastné partie, takže pokud máte mastnou T-zónu, bude to chtít pudrovat nejen ráno, ale i v průběhu dne. Tenhle makeup jsem si velmi oblíbila právě pro jeho přirozené krytí, že nedělá masku, ale do pleti se krásně zapije a neleze v průběhu dne do vrásek. Navíc ani neoxiduje, takže se nemusíte bát toho, že budete chodící pomeranč. Tohle je podle mě ideální makeup na zimu, takže já se těším, až ho zase budu moct používat denně, protože teď v létě v těch pařákách by to nebylo úplně ideální. 



2. Řasenka

Maybelline Lash Sensational /recenzi najdete zde/
Tuhle řasenku si zamiloval snad každý a není se čemu divit, protože dělá nádherné řasy. Já jí sice měla už celkem dávno a znovu jsem si jí nekupovala, ale kdybych měla jednu řasenku z drogerie vybrat pro kohokoliv, sáhla bych právě po téhle, protože dělala nádherné, dlouhatánské řasy, které se neobtiskávaly na víčko, což bývá problém u spousty prodlužujících řasenek. Výhodou bylo i to, že díky prohlému kartáčku se řasy natočily a vypadaly až téměř uměle, a ačkoliv řasenka malinko slepovala, tak efekt byl velmi pěkný a řasenka se tím pádem rychle dostala mezi mé oblíbence. Výhodou je i to, že řasenka nikdy neopadávala a dobře se odličovala. Jedinou věc, kterou bych možná vytkla je to, že zezačátku, když řasenku otevřete, tak bude hodně "mokrá" a tudíž je nutné dávat pozor, abyste na řasy nedaly příliš produktu a neskončili s pavoučíma nožičkama na očích. 

TheBalm What's Your Type? Bodybuilder Mascara /recenzi najdete zde/
Tenhle krasavec je jednoznačně nejlepší řasenka, kterou jsem kdy vyzkoušela. Absolutně jí miluju, měla jsem dvě balení a rozhodně to tím nekončí, protože kdykoliv mi dochází řasenka, tak mám nutkání vrátit se k téhle, protože si mě získala tím, jak řasy zároveň natočila, tak je i zároveň zahustila a prodloužila. Ve všech směrech mě tahle řasenka doslova okouzlila a já na ní budu pět ódy všude, kudy budu chodit, dokud nenarazím na lepší. Řasenka neopadává, drží celý den naprosto perfektně - a ano, udrží řasy natočené celý den a to ani není potřeba kleští, a ačkoliv není voděodolná, tak celkem slibně vydrží i slzy (✓ ozkoušeno), zkrátka je to můj svatý grál, do kterého se vyplatí investovat. 
foto


3. Rozjasňovač

TheBalm Mary-Lou Manizer /recenzi najdete zde/
Jestli je jeden rozjasňovač na celým světě, za který bych dala ruku do ohně, je to právě Mary. Tenhle rozjasňovač je totiž absolutní chameleon, protože se hodí ke každému líčení, vždy vypadá dokonale, dá se hodit do vnitřního koutku, přes nějaký stín, nebo dokonce jako samostatný stín a k tomu všemu ho plácnete na lícní kosti a vždy a všude vypadá naprosto dokonale. Díky tomu, že je to takový zlatavo-stříbrný odstín nemusíte řešit, jestli se ke stínům nebo líčení hodí, protože jak jsem řekla, je velmi univerzální a hodí se ke všemu. Jeho pigmentace je taková jemná, ale velmi rychle se dá navrstvit do oslňujícího lesku, který všem vypálí oči. TIP: Když ho smícháte s jinými rozjasňovači, tak dostanete takový lesk, že obyvatelé jiných planet vás budou považovat za hvězdu na nebi, protože přesně tak budete zářit.

Makeup Revolution Vivid Baked /recenzi najdete zde/
Tenhle rozjasňovač je naprosto úžasný, vzhledem ke své ceně. Musím říct, že ačkoliv mám stále jen jeden odstín (Peach Lights) tak jsem zkoušela i ten zlatavý, a oba jsou naprosto neuvěřitelné. Lesknou se absolutně neuvěřitelně, stejně jako Mary je můžete použít na oči, tvář, nad ret, nebo dokonce smíchat s rtěnkou, abyste jí trošku rozzářili (moje současná obsese :D) a zkrátka vypadá úžasně. Výdrž je bohužel trošku slabší, než třeba u Mary - na tváři vydrží v plné palbě tak 5-6 hodin, pak se už pomalinku vytrácí intenzita a je nutné přeaplikovat. Ale řekla bych, že když se zamyslíte nad poměrem cena/kvalita, tak vám i tak dojde, že se tenhle produkt vyplatí. Navíc můj odstín Peach Lights je dokonalý pro každý tón pleti a komplimentuje jak snědším, tak světlejším typům. 


4. Bronzer

Sleek Duo /recenzi najdete zde/
Tohle konturovací duo už mám doma strašně dlouho, dostala jsem ho kdysi k narozeninám od kámošky (zdravím Guny :D) a na to, že ho používám téměř neustále, tak ještě ani neprokukuje pánvička, a to tam je už pořádný důlek v bronzeru. Tahle paletka je duo, a obsahuje vedle teplejšího bronzeru i nádherný rozjasňovač, který má odstín takový unikátní champagne-broskvový, který háže odstíny do stříbrna a je nádherný na každém typu pleti. Na tváři drží celý den, pigmentace je úžasná a ani bronzer ani rozjasňovač téměř nepráší. Navíc, toto duo vám doporučuji hlavně proto, že je to 2v1 a že to jsou oba skvělé produkty, které poslouží dokonale jak začátečníkům, tak i více zručným artistům. Dua se prodávají ve více variantách a ta co mám já (Light), tak odstín bronzeru je dupe konturovacího stínu z Shade&Light paletky od Kat Von D, akorát je lépe dostupnější a levnější. 

TheBalm Bahama Mama /recenzi najdete zde/
Ačkoliv tenhle bronzer nemám tak dlouho, tak ho mám dost dlouho na to, abych poznala, že odstínově je naprosto dokonalý, a nemám jiný konturovací/bronzovací odstín, který by na mé pleti vypadal tak přirozeně a hezky. Jestli je jeden konturovací produkt, který mi pleť zahřeje a zároveň vypadá vážně přirozeně, tak je to právě Bahama Mama. Na pleti drží nádherně, celý den a nijak neztrácí svou intenzitu, a ačkoliv malinko práší, tak pigmentace není nijak přehnaná a člověk si nemusí dávat pozor na každý pohyb štětcem, aby neskončil s tmavým flekem na tváři. Naprosto úžasný produkt, který nejen že skvěle plní svou práci, ale také má perfektní obal.




5. Linky

Catrice Eye'Matic /recenzi najdete zde/
Tyhle linky jsem sebrala na rychlo v drogerii před několika měsíci a ačkoliv je stále používám, tak ještě pořád nejsou ani vyschlé a kreslí dokonale. Jediný problém, který s těmito linkami mám je ten, že hrot linek se brzy "roztřepí" a je těžké s ním uděat ostrý ocásek, který není tlustý 2cm. Já si v těchto případech pomáhám normálním štětcem na linky, kdy štětec otřu o hrot a tím naberu produkt a ocásek předkreslím štětcem a linkami ho jen vykreslím. To mi šetří čas i nervy, protože jinak bych o ostrý a tenký ocásek bojovala příliš dlouho a to se vám po ránu úplně nechce. Co se jinak týče výhod, tak tyhle linky jsou voděodolné, drží naprosto dokonale celý den, vydrží koupačku, slzy i koncert a nepraskají a neopadávají (což byl můj problém s Essence linkami). Barva je nádherně černočerná a konzistence je na té hutnější straně, takže není moc tekutá a vodová a proto je pigmentace luxusní. Kromě toho, že hrot stojí za prd, tak nemám těmto linkám co vytkout a rozhodně bych po nich klidně sáhla znovu. 

NARS /recenzi najdete zde/ nebo Kat Von D /recenze brzy na blogu/
NARS Stylo Eyeliner jsou naprosto dokonalé linky ve fixu, které jsem si absolutně zamilovala a dvakrát koupila znovu, protože jsem nenašla podobný fix, s kterým by se tak lehce kreslilo, až dokud jsem nenašla Kat Von D, což je vlastně méně dostupná a ještě lepší verze NARS linek. Kat tu zmiňuji proto, že její značku najdete třeba v Anglii v Debenhams, takže pokud máte cestu kolem a budete shánět nějaké linky, tak sáhněte právě po těchto linkách. NARS i Kat linky mají perfektní výdrž, zvládnou slzy i koncert, jsou nádherně černé a nevyschnou během několika dní. Ačkoliv je cena vyšší, tak právě zde se vyplatí. Recenzi na Tattoo Liner chystám a již brzy ji najdete na blogu. 



6. Paletka

Sleek /recenzi najdete zde/
Jestli je nějaká značka paletek, která je levná ale kvalitní, tak je to právě Sleek. Od téhle značky si můžete vybrat v nepřeberném množství paletek, které obsahují jak bláznivější odstíny (Acid paletka), tak i ty neutrálnější (Oh So Special paletka) nebo kombinaci všeho mezitím. Sleek paletky jsou skvělé, protože poměr cena/kvalita je absolutně neuvěřitelný, protože kolikrát si říkám, že Sleek stíny se vyrovnají těm dražším, jako třeba od Urban Decay a někdy je dokonce překonají v pigmentaci či prášivosti. Nejen, že Sleek stíny vážně umí vymyslet, ale dokonce i paletky jsou poskládané tak, abyste si vystačili třeba jen s jednou na cesty a také abyste se nemuseli vztekat nad jejich kvalitou, protože pigmentace je pecková, stíny s bází drží celý den naprosto perfektně a téměř nepráší (záleží ale na stínu, některé práší dost). Rozhodně skvělá volba pro začátečníky a nebo pokud chcete trošku zaexperimentovat s barvičkama, ale nechcete investovat ještě do těch dražších paletek. 

Urban Decay Heat /recenze brzy na blogu/
Na tuhle paletku se recenze teprve chystá, protože jsem stále v testovacím režimu, ale zatím vám mohu prozradit jen jedno - má to svůj důvod, že paletku zmiňuji právě v tomto článku, protože zatím jsem z ní úplně vyřízená a téměř nesahám po jiných paletkách. Obzvlášť pro nás modroočky je tohle naprosto must have, protože teplé tóny nádherně podtrhnou barvu očí. Zkrátka, pokud máte v oblibě teplé tóny a nechcete čistě matnou paletku, ale chcete něco, co nebude tak usedlé, budete s tím moci vytvořit jak dramatické, tak jemné, každodenní líčení, tohle je paletka přesně pro vás. Narozdíl od předchozích Naked velmi minimálně nebo téměř vůbec nepráší, obsahuje jak přechodové matné odstíny, tak zajímavé třpytivé,  které udělají každé líčení zajímavým. Zkrátka tahle paletka je podle mě velký hit a více se o ní rozepíšu v samostatném článku. 

TheBalm Meet Matt(e) Trimony /recenzi najdete zde/
Tohle je paletka, která se stala okamžitě mou oblíbenou. Nejen, že obsahuje naprosto dokonalé odstíny, které doplní každé líčení, ale je také velmi kvalitní a já po téhle paletce sahám neustále, když potřebuju líčení, které má nějak vypadat. Tahle paletka je vlastně takovou mojí jistotou, protože vím, že když nenajdu přechodový stín, je tu pro mě a poslouží mi, ať je líčení jakékoliv. Je to paletka, s kterou bych se nebála nikam cestovat, protože se s ní dá vytvořit spousta zajímavých líčení a ačkoliv je celá matná, tak obsahuje škálu odstínů, které se možná na první pohled zdají nudné, ale možná vás překvapí, jak versatilní jsou. Já absolutně miluji tuhle paletku při vytváření kouřovek, protože obsahuje přechodové odstíny, které v jiné paletce nemám a tím pádem je ideální. Konzistence je taková zajímavá máslová, ale zároveň malinko práší a pigmentace je perfektní. Úžasná paletka, která patří na příčku mých tří nejoblíbenějších paletek. 


Jaké jsou vaše produkty, do kterých se nebojíte investovat? 
UložitUložit

3 komentáře:

  1. Rozjasňovač od theBalm je i můj miláček :) bronzer od této značky si chci také pořídit.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Kdybych věděla, že je Sleek tak dobrý, tak si toho v Německu koupím víc než rtěnky :-)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Chanel makeup je super, jinak děkuji za další tipy!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger