21. srpna 2017

TheBalm | Recenze Řasenky Mad Lash

Krásné pondělí vám všem,
ačkoliv jsem tu nedávno o jedné řasence psala, tak jsem se rozhodla, že o další řasence napíšu znovu, protože jsem si tuhle pecku nemohla nechat pro sebe a musím říct, že když mě nějaký produkt nadchne, tak píšu prioritně právě o něm. O mé obsesi s TheBalm už dávno víte, předpokládám, proto vám asi došlo, že eventuelně musím vyzkoušet všechny produkty a tentokrát padla řada na řasenku. Pokud sháníte nějakou super řasenku, tak možná vás dnešní článek nadchne, protože vám tu představím jednu z nejlepších řasenek, které jsem kdy vyzkoušela. Takže jdeme na to, ne?

Balení řasenky, je stejně jako u všech produktů TheBalm naprosto super. Moc se mi líbí výběr nejen názvů produktů, který je pokaždý naprosto trefný a vtipný, ale zároveň i balení je vždy vychytané do posledního detailu. Ačkoliv tohle balení není ve skutečnosti nijak unikátní, tak unikátním ho dělá právě ten název a barevný potisk. 

Co musím zmínit je Mad Lash má zajímavý plastový kartáček, který je mírně prohlý, což předpokládám je právě ten důvod, proč řasy hezky natočí i bez použití kleštiček. Já osobně jsem si první dvě použití musela hodně zvykat na to, že je kartáček celkem dlouhý a hůře se mi s ním řasily řasy v koutcích oka, ačkoliv na kraji kartáčku je pár štětinek, které by tento proces právě měly usnadnit, mě to s nima ale moc zpočátku nešlo, ale na tento nepříliš obvyklý kartáček si brzy zvyknete a rozhodně nemá žádné mínus, jen je to něco na co já osobně nebyla doposud zvyklá. Samotné štětinky na řasence jsou na střídačku krátké a dlouhé, řada kratších hned vedle těch delších a tak dále, tvrdé a nepříliš husté, což bych teoreticky označila za nejhorší kartáček ever, protože mě sedí spíše ty kartáčky s hodně hustýma štětinkama, které jsou dlouhé, takže to, že mi řasenka řasy neslepovala a naopak je dělala vážně nádherné, pro mě bylo velkým překvapením. 


Co mě osobně velmi potěšilo je to, že ačkoliv je ta náplň řasenky dost hustá, tak i když se na řasy trošku navrství, tak z nich vůbec neopadává. Já mám trošku problém u některých řasenek s tím, že když třeba na spodní řasy dám dvě vrstvy, tak mi koncem dne začínají padat pod oko takové ty černé tečky, které pak z líčení udělají úplný mess a můžou zkazit každé pěkné líčení. U téhle řasenky jsem s opadáváním neměla vůbec problém a naopak mi držela na očích celý den, a to jak co se týče natočených řas, které vážně drží perfektně, tak i co se týče právě toho opadávání. 

A jaké řasy teda dělá?
Za prvé, řasenka sice malinko slepuje, ale za to vážně nádherně natočí. Tenhle efekt je trošku rozdílný oproti Bodybuilder řasence, která řasy především zahustila, ale ne tolik prodloužila, tak tahle řasenka má přesilu právě v opačném případě - krásně prodlouží, ale nezahustí tak dobře. Já si občas vezmu jehlu a slepené řasy si oddělím, v případě, že chci trošku objemu dodat, ale ono stačí vzít i starou řasenku, umýt její kartáček a pak jí používat právě na takovéhle “oddělování řas”. Samozřejmě že to není vůbec nutné, na fotce vidíte, jak to vypadá když řasy nejsou takhle navíc upravené, ale jen říkám, že i tato možnost tu je, v případě, že chcete mít skutečně řasy jak nalepené. 


+
prodlouží
super obal a název
neopadává ani se nedrolí
natočí řasy i bez pomocí kleštiček
-

spíše prodlouží než zahustí
Hodnocení: 5/5
Zakoupíte třeba zde
Abych to tedy nějak shrnula, tak sami vidíte, že řasy pomocí téhle řasenky vypadají naprosto fenomenálně a já osobně nemůžu vůbec nic řasence vytknout. Ačkoliv stále preferuji Bodybuilder řasenku (také TheBalm, recenze zde) tak tohle je rozhodně jedna z nejlepších řasenek, které jsem kdy vyzkoušela a nebála bych se jí koupit znovu, protože je vážně úžasná. Pokud tedy sháníte řasenku, ale nevíte kterou, a zároveň máte rádi výrazné, dlouhatánské řasy, tak si myslím, že tohle je přesně řasenka pro vás. Není z nejlevnější kategorie, ale zároveň ani z té nejdražší a myslím si, že TheBalm řasenky vážně umí, takže se nemusíte bát trošku zainvestovat. Navíc jejich řasenky velmi dlouho drží než vyschnou, takže je to investice do kvality a délky používání. 

Jaká je vaše oblíbená řasenka?
Preferujete objem nebo délku? 

8 komentářů:

  1. thebalm má nejlepší obaly prostě :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Řasenka vypadá fantasticky! Značku The Balm mam hodně moc rada :)


    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  3. Obal geniální jako vždycky, ale tenhle kartáček se mi fakt líbí :) Řasy ti to udělalo moc pěkné, pokud v nejbližší době něco od TheBalm vyzkouším, tak asi tuhle řasenku :)

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat
  4. Design obalů od theBalm je opravdu dokonalý! :) Já od této značky zatím nic nemám, ale v nejbližší době si svůj první produkt plánuji koupit.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Ten jejich obal je naprosto dokonalý! :) Ale udělá mega pěkné řasy.

    OdpovědětVymazat
  6. Ty obaly od theBalm jsou fakt pecka a tato řasenka dělá i krásné řasy. Jen se bojím, že by mi nevyhovoval ten kartáček, mam radši jednoduché štětinové :) já preferuji objem :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  7. Táto riasenka ti urobila velmi pekne riasy, od the Balm som zatial ziadnu nemala, ale mala som tiene a bola som s nimi velmi spokojna :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  8. The Balm začínám teprve objevovat a říkám si, kde celou tu dobu jejich produkty byly, protože třeba jejich tvářenky a Mary-Lou jsou top. Kromě pudrových produktů jsem zatím tedy nic nezkoušela, ale řasenku rozhodně zařadím na wishlist. :)
    Katarina - BEAUTY TALK blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger