25. srpna 2017

Real Techniques | Obočí 'On Fleek' S Brow Setem

Krásný pátek vám všem,
dnes tu pro vás mám opět po delší době něco jiného, než samotnou kosmetiku a tím je, jak jste se dozvěděli z názvu, sada štětců na obočí. Tenhle setík mi nedávno dorazil domů v úžasném balíku spolu s Proseccem, takže tímto děkuji e-shopu kupkosmetiku.cz za úžasný balíček, který mi udělal nesmírnou radost a jak jinak psát tento článek, než právě při skleničce Prosecca, které mi poslali. Já osobně obočí považuji za jednu z nejdůležitějších částí líčení, ne-li za tu nejdůležitější, takže vždy používám produkty, které mi vážně sedí a štětce jsou velkou součástí toho mít "eyebrows on fleek". Takže jdeme na recenzi. 

V sadě najdete tedy pět produktů, z toho tři štětce, nůžky a pinzetku a kosmetické pouzdro, do kterého můžete štětce dát. Díky těmto pěti produktům máte jistotu, že vaše obočí bude upravené ať už jako správně zastřižené a vytrhané, tak i dobře vyplněné a "kosmeticky upravené". Já osobně nepovažovala obočí jako důležitou součást líčení až do té doby, než jsem přišla na to, jak velký rozdíl to je, když se člověk opravdu snaží obočí upravit správně a pořádně - což je bez pořádných štětců nemožné, takže pokud jste "instaobočí" nepřišli na chuť, tak určitě někdy zkuste alespoň přirozeně vyplněné a zkrátka upravené, protože ten rozdíl v celkovém líčení je neuvěřitelný. 


Co se týče štětců, tak dostanete teoreticky dva, plus spoolie, což je vlastně kartáček na pročesávání obočí. Oba štětce jsou neuvěřitelně jemné a strašně dobře se s nima pracuje, protože jsou husté tak akorát a štětinky jsou sice heboučké, ale drží svůj tvar naprosto perfektně. Co se týče štětce na rozjasňovač, ten já používám na korektor, kterým obočí dodatečně tvaruji a dělám "ostrý okraj", a ačkoliv je určený na rozjasňovač, takhle funguje skvěle také. 

Štětec určený na obočí je skvělý na pudrové produkty, s gelovými to mě osobně jde hůř, protože štětinky jsou celkem měkké a malinko se ohýbají, když se snažím udělat rovnou linku. To je ale z části mým problémem, protože nejsem tak zručná na gelové produkty, každopádně s pudrem to jde velmi snadno a naopak mi přijde, že to jde rychleji, než s mým předchozím Zoeva štětcem. 

Spoolie je super, tady se nedá nic vytknout, protože také na ní nelze nic zkazit, obočí pročeše skvěle a netrhá chloupky, víc od ní nežádám. Co se týče nůžek, tak ty jsou úžasné a chlupy stříhají velmi snadno, precizně a není to s nima žádné pižlání, tudíž je to i rychlé. Důležité jen je to, abyste se nenechali unést a nepřišli tak o půlku obočí. 

No a to nejlepší nakonec - pinzeta. Pokud si myslíte, že vám stačí klasická z drogerky, tak po vyzkoušení téhle profi pinzetky poznáte, jak jste se mýlili. Je velmi snadné zachytit s ní každý malinký chloupek, trhání je rychlejší a méně bolestivější a díky zkosenému okraji zachytíte každý chlup, který potřebujete. Musím říct, že jsem z pinzetky tak nadšená, že bych si ťukala na čelo, kdyby mi kdokoliv řekl před měsícem, že potřebuju profi pinzetu, ale teď konečně chápu ten "big deal". 


Co se týče samotného procesu úpravy, tak tam bych všechno ohodnotila na jedničku, protože s kvalitníma štětcema jde všechno skoro samo, navíc když dostanete možnost vyzkoušet profi nůžky na obočí a pinzetu, tak zjistíte, že to, co jste používali doposud byla absolutní trága a už se k tomu nikdy nevrátíte. Jak jsem už zmínila, já byla naprosto nadšená z pinzetky, která zachytí každý chlup a trhání obočí s ní nebolí tolik, jako když škubete několik chlupů delší dobu, protože s tímhle to jde velmi rychle a snadno. 


Ať už jste začátečníci s makeupem, nebo pokročilí, tahle sada je podle mě naprosto úžasná pro všechny. Jednotlivé produkty jsou skutečně kvalitní, udělají skvělou službu a pracovat s nima je mnohem snažší, než když si pořídíte špatný štětec a musíte se s tím piplat jakou dobu, to samé platí u pinzety a nůžek, které vám obočí neopižlují ale krásně zastřihnou a pokud to nepřeženete a nenecháte se unést, z obočí budete mít "instabrows on fleek". 


Hodnocení: 5/5
Zakoupíte na kupkosmetiku.cz
Pokud doma nemáte žádné pořádné štětce na úpravu obočí, a nějaké sháníte, věřím, že tohle je sada přesně pro vás. Nejen, že obsahuje štětec na vyplnění obočí, ale najdete tam i rovný štětec, který je super na úpravu vyplněného obočí korektorem a spoolie je super na pročesávání obočí. Na samotnou úpravu chloupů obočí je naprosto úžasná pinzeta k dispozici a na delší chloupky nůžtičky, kterými zastřihnete to, co potřebujete. Téhle sadě prostě nelze nic vytknout a myslím si, že se hodí jak pro začátečníky, tak i pro zkušenější make up artisty. 

Jaké štětce na obočí používáte vy?

3 komentáře:

  1. Já jsem nadšená, že Real Techniques se objevil i DMku, kde je právě tato sada a ještě jedna a člověk si to může naživo prohlédnout a osahat. Mě se konkrétně tato moc líbí a plánuji pořídit i tu druhou. ;) Na úpravu obočí si hodně potrpím a tato sada obsahuje snad vše, co potřebuji, tak jsem zvědavá, až ji vyzkouším. Podle tvojí recenze vypadá dobře a hlavně zase ty fotky - tenhle styl se mi moc líbí. :)
    Katarina - BEAUTY TALK blog

    OdpovědětVymazat
  2. Značku Real Techniques znám, ale žádný štětec od ní zatím nevlastním, což v nejbližší době plánuji rozhodně změnit :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Já si myslím, že taková sada se i oplatí koupit. :)) Mám od nich štětec na makeup a ten je perfektní. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger