28. srpna 2017

Delia | Barva na obočí s arganovým olejem

Krásné pondělí vám všem,
od minulého týdne se to tu na blogu prakticky nese v duchu obočí a když už jsem vám tu v pátek dávala recenzi na štětce na obočí, řekla jsem si, že bych se s váma mohla podělit i o produkt, který udržuje moje obočí v reprezentativním stavu i když si ho zrovna nedomaluji a nevyplním žádným produktem. Za mých "mladých let" bylo barvení obočí spíše věc, za kterou by se člověk styděl, ale v téhle době bych řekla, že udržování obočí v dobrém stavu je spíše požadavek a nutnost, takže už se není za co stydět když řeknete, že si obočí doma, nebo v salonu necháváte barvit. Já vám tedy dnes povím něco o tom, jak si obočí barvím já.

Pokud o značce Delia slyšíte naposled, dovolte mi vám jí ve zkratce představit. Je to polská rodinná značka, která vyrábí kosmetické produkty nejen na barvení obočí, ale i péči o tělo, dekorativku nebo pečující péči o vlasy a hlavně tyto produkty jsou všechny téměř za hubičku. Já na tuhle značku narazila úplnou náhodou v drogerii, když jsem si šla pro kokosový šampon a rozhodla se vyzkoušet po dlouhé době nějakou tu barvu na obočí a musím říct, že jsem teď za tuhle náhodu ráda, protože normálně bych po takovém produktu nesáhla a jezdila dál 200 km do BrowBaru jen abych si nechala udělat obočí. Delia také vyrábí několik variant barev na obočí, ať už třeba bez amoniaku nebo to, co mám já, což je s arganovým olejem.


Jak se s barvou pracuje?

V balení najdete jednu minimističku, jeden "krém", jedny kapičky a jednu špachtličku (kterou já samozřejmě už stačila ztratit :D). Postup přípravy samotné směsi na barvení je takový, že dáte zhruba jeden centimetr krémíku do mističky, zakapete cca 15ti kapkami roztoku a pořádně promícháte, dokud nebude směs konzistentní. Poté můžete už špachtličkou na obočí směs nanášet a necháte působit asi 15 minut. Poté vatovým tamponkem barvu setřete a máte hotovo. 


Barva vydrží na obočí několik týdnů, mě osobně až měsíc, pak už musím obočí barvit znovu. Samozřejmě pokud si obočí domalováváte každý den a tudíž každý den odličujete, tak barva se z obočí vymývá rychleji, protože odličováním pomalinku dáváte dolů i obarvení. Přesto si ale myslím, že výdrž 3-5 týdnů je velmi super a rozhodně je to velké plus oproti jiným barvám, které mě vždycky vydržely tak dva týdny. 


Roztok ani samotný krém nemá vůbec žádnou parfemaci, takže to není nijak nepříjemné, když to máte na obočí, protože o tom prakticky vůbec nevíte. Co bych ještě zmínila je to, že barva logicky zanechává kůži okolo obarvenou také, ale pokud si obočí namažete poté Indulonou třeba, dáte větší vrstvu a přes noc necháte, tak druhý den se většina obarvené kůže smaže a vypadá to více normálně. Během dvou dnů už barva z kůže zmizí úplně.

+
levný a dostupný
obsahuje arganový olej
obočí vydrží nabarvené několik týdnů
-
nemá žádné
Hodnocení: 5/5
Zakoupíte třeba zde
Já osobně jsem s barvou nadmíru spokojená, protože mi vážně perfektně drží, řekla bych, že i lépe a déle než barva z BrowBaru ze Sephory a nemůžu téhle barvě vytknout jedinou věc, protože dělá přesně to, co slibuje a navíc vypadá na mém obočí vážně přirozeně a pěkně. Ačkoliv se barva dá sehnat ve třech odstínech, což je celkem málo, tak si myslím, že intenzitu barvy lze regulovat tím, jak dlouho barvu necháte působit. Já si obočí nechávám dost tmavé, takže barvu nechávám působit déle a výsledek je pro mě ideální. 

Barvíte si obočí?
Chodíte do brow barů, nebo se o obočí staráte doma?
UložitUložitUložitUložit

7 komentářů:

  1. Barvu na obočí jsem nikdy nezkoušela, ale já mám své velmi tmavé, tak tedy nevím, zda by to vůbec mělo nějaký efekt? možná na ty malé blond chloupky, které kdyby se zabarvily, tak by pak moje obočí mohlo vypadat hustší. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Barvu na obocí jsem zkoušela od refectocil. :) A ta byla dobrá, tuto značku neznám. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Túto farbu nepoznám. Ja mám doma nejakú z drogerky názov neviem, ale hľadala som niečo iné čiže pri najbližšej obiedbańvke z Notina sa na ňu pozriem.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  4. Obočí si také barvím sama doma, ale tuhle barvu jsem ještě nezkoušela. Já nyní používám k barevní obočí značku Swiss O.Par :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Obočí si doma dobarvuji, už cca 5 měsíců používám barvu od Refectocil. Za tu bych dala ruku do ohně, drží mi zatím nejlíp ze všech, cca 3 týdny ve fakt hezkém stavu a pak asi 1-2 týdny, kdy už se vymývá, ale to já už někdy v tomto mezidobí dobarvuji. Ale hlavně... Zatím jsem nenašla lepší odstín napříč vším, co jsem na domácí dobarvování zkoušela - vždy moc tmavé nebo teplá barva. Ale odstín 3.1 světlehnědá z klasické řady (ne z té Sensitive) mi sedí s prominutím jak pr*** na hrnec a jinou už nekupuji. Objednávám na krása.cz, kde mají dle mého názoru nejlepší výběr produktů Refectocil a i nejlevnější. ;)
    Katarina z blogu BEAUTY TALK

    OdpovědětVymazat
  6. Muzu se zeptat v jake drogerii jste sehnala barvu?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger