28. července 2017

MOTD | Jednoduché Nude Líčení Pro Každou Příležitost

Krásný pátek,
konečně tu mám pro vás připravený nový líčící článek, tentokrát to není žádná divočina s barvama, ale rozhodla jsem se vám ukázat, jaké líčení je nejjednodušší vytvořit a které je vhodné pro každou příležitost, ať už na všední nošení, nebo na večerní party. Navíc to není nic extra těžkého, ať už co se jedná ohledně použitých produktů, které určitě doma máte - linky, rozjasňující stín, hnědý stín a něco přes celé víčko.. Záležitost na pár minut a výsledek je super. Tak jdeme na to. 


Postup asi není třeba rozepisovat, protože je vše jasné, řekla bych, ale ve zkratce - začnete tím, že si uděláte hnědé kouřovky, přes celé víčko dáte pak třpytivý nude odstín, který stáhnete i pod spodní řasy, a ztratíte to stejným hnědým stínem, kterým jste dělali kouřovky, a nakonec už jen do vnitřního koutku rozjasňovač a zakončíte klasicky linkama a řasenkou a je hotovo. 


Products used:
TheBalm Meet Matt(e) Trimony
Makeup Revolution Skin Kiss (Ice)
BHCosmetics Carli Bybel Eyeshadow Palette
Catrice Eye'Matic Waterproof Eyeliner 
TheBalm MadLash Mascara

Mějte krásný pátek 💖

Líbí se vám takovéhle neutrální líčení?
Kam byste nosili tento look?

6 komentářů:

  1. Povedené! Přesně tohle dělám, když nevím, nebo když spěchám :-) Občas vynechám i ten stín přes celé víčko a prostě jen hodím hnědý stín do ohybu a na víčko a do vnitřního koutku rozjasňovač :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Neutrální líčení mám ze všeho nejraději, jen tu černou linku nepoužívám. Ale celkově to spolu hezky ladí a vypadá to dokonale :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. Krása, kéž bych uměla linku tak dobře, jako ty :D :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  4. Jednoduché, přesto dokonalé :) Takové mám nejraději.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger