31. července 2017

Cocolabelle | Kokosový Odlakovač a Tři Dokonalé Laky

Krásné pondělí vám všem,
ačkoliv tu nedávno jeden lakovací článek byl, tak dnes tu mám pro vás další, protože tohle jsem si nemohla nechat pro sebe. Na Notinu jsem našla kokosový odlakovač v tamponkách a rozhodla se, že bez toho prostě nemůžu žít, tak jsem si ho objednala a přihodila k tomu i tři laky Cocolabelle v nádherných, ačkoliv ne tolik letních odstínech, ale přesto si myslím, že nejde, aby vás tyto tři barvy nechali chladnými. Takže se na to rovnou vrheneme, ne?


Začnu tím, co bylo důvod mého nákupu a tím je odlakovač.
Balení tohoto kokosového odlakovače obsahuje 50 tampónků, které jsou napuštěny odlakovačem, který voní jako kokos. Ačkoliv "vůni" odlakovače teda ani tahle vůně nepřebije, tak si myslím, že je mnohem příjemnější odlakovávání těmito voňavými tamponky, než normálním "smradlavým" odlakovačem, ale přesto, že je voňavý, tak po odlakování bude místnost cítit normálním smradem a kokos není cítit vůbec, takže pokud si tohle budete kupovat kvůli tomu, že nesmrdí, tak budete zklamané.


Na obě ruce jsem vypotřebovala 4 tamponky, což znamená, že vám tohle balení vystačí na 12 a půl použití, což za stovku není podle mě úplně dobrý a výhodný deal, každopádně musím uznat, že je to i mnohem pohodlnější než používání normální vaty. Nejen, že je to rychlejší, ale řekla bych, že je to i příjemnější manipulace, protože tamponek můžete přehnout vždy tak, že bude čistou stranou odlakovávat, čímž zamezíte tomu, aby se vám lak namatlal i všude kolem nehtu (což je můj problém u většiny červených laků, že mám pak i prsty červené).

Vyplatí se to? Podle mě ne. Netvrdím, že to je špatný produkt, to vůbec, ale myslím si, že když si koupíte Dermacol odlakovač za polovinu ceny, nejen že vám vydrží na mnohem delší dobu, ale ušetříte i nějaké peníze a ačkoliv je fajn vyzkoušet si něco nového, tak tenhle produkt znovu kupovat nebudu. Myslím si, že zkušenost je to dobrá, ale nejsem z tohoto produktu tolik unešená, aby mě oslnil natolik, abych si ho koupila znovu. 


Přesuneme se teď k těmto třem krásným lakům. 
Musím říct, že jsem byla hrozně nadšená z tohoto rudého laku, který mě naprosto uchvátil už v lahvičce. Nejen, že vypadá krásně podzimně, ale na prstech u nohou vypadá prostě naprosto skvěle. Co se týče fialového laku, ten má zajímavou konzistenci, kdy se sice leskne a malinko třpytí, ale na dotek zasychá matně, což je velmi neobvyklé a zvláští a dodává mu to unikátnost, protože podobný lak jsem nikdy neměla, a to je co říct, protože mi jich pod rukou prošlo spousty. A ten růžový? Nemůžu říct, že to bylo zklamání, protože kryl až ve třetí vrstvě, ale na nehtech vypadá zkrátka úžasně, především na opálené pleti, takže mu odpustím i to, že kryje hůř. Na sluníčku se malinko třpytí, a za normálního světla vypadá jako nádherná, světle růžová barvička, která působí neuvěřitelně chic.

Jak jsem již naznačila, krytí laků je u rudého a fialového bezproblémové a kryjí nádherně ve dvou vrstách, kdežto růžový lak bylo nutné dát třemi vrstvami, protože stále prosvítal nehet pod ním. Výhodou je to, že všechny laky schnou velmi rychle, tudíž jsem se nemusela x hodin stresovat, že nemůžu na nic sahat, protože do hodiny byly dokonale zaschlé všechny tři vrstvy. Samotná aplikace je velmi snadná, protože štěteček je relativně široký a tak stačí udělat 2, max tři tahy a máte hotovo. Konzistence je taková hustší, takže už první vrstva je relativně tlustá a proto je právě krytí tak dobré. 


Výdrž laků je na nich snad to nejlepší - na nohou 14 dní bez poškození, na prstech 5-6 dní, kromě růžového, ten se mi rychleji začal loupat. Nutné je dát top coat, protože bez něj mi přišlo, že lak se rychleji od konce nehtů začal loupat a byl rychleji oprýskaný. 

Hodnocení odlakovače: 4/5
Hodnocení laků: 5/5
K zakoupení zde
Laky bych vám rozhodně na 100% doporučila, kdežto odlakovač si myslím, že doma nepotřebujete, pokud si vystačíte s klasickým odlakovačem a nepotřebujete zkoušet nic nového. Není nic, co bych mu mohla úplně vytknout, protože splnil svou práci skvěle, ale zkrátka se prostě nevyplatí takový produkt kupovat jen proto, že je to roztomilý nápad a hezky voní. Kdežto laky si myslím, že se rozhodně vyplatí, protože svou výdrží i kvalitou se naprosto (na mých nehtech) vyrovnaly lakům od OPI, což možná víte, že je moje srdeční záležitost a nedám na ně dopustit. Takže laky - ano, odlakovač - spíše asi ne. 

Zaujaly vás odstíny laků?
Slyšeli jste již o téhle značce? 

6 komentářů:

  1. Značku vůbec neznám. Nejvíce se mi líbí růžový lak, ty ostatní dva jsou na mě moc výrazné. Odlakovač si kupuji jedině klasický tekutý, vydrží déle a jsem na něj zvyklá, dá se dávkovat podle potřeby. Tamponky mohou být skvělé na dovolenou :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Tiež som ich zaregistrovala, no viac preferujem matné laky :D

    OdpovědětVymazat
  3. O této značce jsem nikdy neslyšela :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. O značce slyším poprvé, odstíny laků se mi moc líbí :) musím po nich kouknout.

    Černé šaty ze Zootu & lodičky na louce

    OdpovědětVymazat
  5. O značce jsem nikdy neslyšela, odlakovač vypadá opravdu zajímavě a laky mají taky krásné barvy :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger