24. července 2017

Lee Stafford | Coco Loco Kokosová Péče O Vlasy

Krásné pondělí vám všem,
jestli je jedna vůně kosmetiky, která mě automaticky přitahuje už na míle daleko, je to kokos. Miluju kokos ve všem, od odlakovačů po péči o vlasy nebo péči o tělo, kokos je zkrátka něco, čemu neodolám a absolutně zbožňuju tu vůni. Proto není divu, že mě zaujala už před delší dobou řada Coco Loco od Lee Stafford. Pokud značku Lee neznáte, je to značka věnující se péči o vlasy a vzhledem k tomu, že já doposud neměla s Leem žádné zkušenosti, je super, že právě kokosová řada byla mojí premiérou. Takže se na to rovnou vrhneme, ne?


Obaly Lee Stafford jsou obecně takové dívčí, růžové a roztomilé, podle mě vypadají skvěle a neobvykle. Já osobně se snažím nedávat už tolik důraz na to, jak produkty vypadají, ale když má něco super obal, tak to prostě musím uznat a právě tato řada je super nejen díky tomu, jaká je, ale i díky tomu, že vypadá zkrátka hezky na pohled. Moc se mi líbí takový "svěží" letní look, který Coco Loco má.  Co se mi moc líbí je to, že na obalech produktů se objevuje nejen popis samotného produktu a například i to, proč je kokosový olej dobrý pro vlasy, ale je tam i tip jak produkty správně používat a to si myslím, že je velkým plusem. Teď už se tedy ale přesuneme ke konkrétním produktům.


Začnu tím nejpodstatnějším, co používáme všichni, takže šamponem
Můj první dojem byl, že šampon skvěle pění a stačí velmi málo, abyste si namydlili celou hlavu úplně s přehledem. Tohle beru za velké plus, protože šampon není nejlevnější, takže čím méně produktu spotřebujete během jednoho použití, tím lépe. Druhý dojem byl ten, že šampon voní extrémně dobře, vůbec nevoní chemicky a ačkoliv to je taková relativně jemná vůně, tak vlasy provoní až na několik dní, což opět je velkou výhodou, pokud si vlasy nemyjete denně.

Musím říct, že jsem byla nadšená především z toho, jak jemné šampon dělá vlasy a to i bez použití kondicionéru. Několikrát jsem použila samotný šampon a vlasy jsem po něm měla takové jemné, snad bych si až dovolila použít slovo hydratované a od pohledu zdravější vlasy, což jsem u jiných šamponů nikdy nezažila. Velmi si cením toho, když efekt umytých vlasů trvá co nejdéle a to se děje přesně v tomto případě - já si vlasy myji 2-3x týdně, tudíž ty dny mezitím, kdy si vlasy nemyji tak buď používám suchý šampon, nebo v lepším případě nechávám vlasy dýchat - a to jsem dělala i po použití tohoto produktu, hlavně ten suchý šampon nebyl ani třeba, protože jsem vůbec neměla vlasy zkleslé a naopak držely svůj objem, jak kdybych je myla den předtím. Třetí den už je teda kritický, a vlasy začínají vypadat "špinavě", ale déle jsem to ani nezkoušela, protože hygiena a tak dále. :D 

Samotné účinky šamponu bych řekla, že jsou především vidět vzhledově a nejsou tolik "hluboké", protože ačkoliv vlasy vypadají extrémně zdravě a lesknou se, tak bohužel když jsem použila jiný šampon, tento dojem byl pryč, takže se obávám, že to nebude něco, co bude vaše vlasy dlouhodobě udržovat zdravé, ale spíše temporárně. Na obale je napsáno, že by se šampon měl používat dvakrát, což já osobně nedělám a přijde mi to zbytečné, ale je to zajímavý koncept, že po druhém umytí vaše vlasy voní luxusně a jsou skutečně čisté. 


 Teď se přesuneme k druhému kroku v mé obvyklé péči o vlasy, takže na řadě máme kondicionér.
Tady je jeden kámen úrazu a to, že většina kondicionérů vlasy spíše zatěžuje, než že by dělaly ten zdravý dojem jemných a lesklých vlasů a bohužel pro mě byl tento kondicionér právě takovým, co tohle dělá. Abychom si dobře rozumněli, tak problém jsem neměla s tím, že vlasy nehydratoval, ale spíše byl problém v tom, že vlasy vypadají po něm tak jako splihle a "až moc hydratovaně", což zní divně, ale kdybyste to viděli, tak chápete, o čem mluvím. Když jsem kondicionér použila a klasicky smyla, tak vše bylo super - vlasy jemné, dobře se rozčesávaly, ale druhý den byly tak moc jemné, až působily zplihle a mastně. Proto jsem začala kondicionér dávat pouze a pouze na konečky, což se mi osvědčilo perfektně a tak pro mě kondicionér funguje nejlépe. Mám pak konečky jemné a jelikož je mám normálně zničené a takové "tvrdé", tak je krásně hydratuje a jsou mnohem poddajnější, než předtím.

Obecně vám doporučuji kondicionér používat skutečně jen na konce vlasů, protože se může stát, že stejně jako mně vám bude vlasy dělat "až moc jemné", což způsobí to, že budou vypadat mastně a to je přesně to, co od kondicionéru nechceme. Možná to je jen na mých vlasech a někomu by sedl lépe, ale myslím si, že by se mohl obdobně chovat u většiny vlasů, proto je nutné dávat si pozor a zjistit, jak vám aplikace nejlépe sedí.


 A to nejlepší jsem si nechala na konec, a to je mléko na vlasy jako ochrana před tepelnou úpravou.
Já si vlasy poměrně často žehlím, téměř po každém umytí fénuji a zřídka kdy je kulmuji, tudíž si dokážete představit, v jakém stavu asi jsou. Do nedávna jsem používala dvoufázový sprej od Paula Mitchella na tepelnou úpravu, který byl moc super a nějaký ten rozdíl jsem tam viděla, ale sprej jako takový nebyl taková radost používat, jako právě toto mléko.

Někdo si představíte mléko jako tekutou konzistenci - no, tohle má konzistenci spíše krému, je to vlastně takový krém do vlasů, který rozetřete na spodní třetinu, směrem od konečků na horu. Já osobně dávám produkt do 3/4 vlasů, protože mi přijde, že dělá nejen krásný, zdravý a příjemný efekt na dotek, ale zároveň skutečně je znát, že vlasy nějak před teplem chrání. Já po vyžehlení mám vlasy takové tvrdé, rozlítané a například mi s nima nejde udělat už pak nic, protože jsou nepoddajné - toto mléko jim ale dodá nějakou tu hebkost a tím pádem jsou mnohem jemnější a zdravější na dotek, ale to nejlepší je, že jsou poddajné a dobře se s nima manipuluje i po vyžehlení.

Já osobně největší benefit vidím v tom, že vlasy vůbec nezatěžuje a naopak je krásně hydratuje, je příjemný nejen pro váš nos, protože voní po několik dní, ale také vlasy vypadají úplně jinak - leskle, zdravě. Neumím přesně popsat to, čím je tohle rozdílný produkt od všech tepelných ochran, snad je to tím, že se o vlasy stará nejen "vnitřně", ale i zvnějšku je znát, že vlasy prostě vypadají líp. Pokud bych vám měla doporučit z téhle řady jen jeden produkt, byl by to právě tenhle, protože já si ho skutečně nemůžu vynachválit. Pokud tedy fénujete, žehlíte a kulmujete často - dopřejte svým vlasům trošku pořádné péče a vyzkoušejte toto super mléko, určitě nebudete litovat!


Hodnocení šamponu: 5/5
Hodnocení kondicionéru: 3,5/5
Hodnocení ochrany: 5/5
K zakoupení zde
Pro mě byla toto premiérová zkušenost a jsem moc ráda, že jako první produkty Lee Stafford jsem vyzkoušela právě tuto kokosovou řadu. Jak jsem již říkala, myslím si, že vlasová péče je jedna z nejdůležitějších částí péče o sebe samotnou a tudíž si stojím za tím, že žádné peníze nejsou vyhozené, pokud se jedná o kvalitní péči. Já osobně dávám vlasům dost zabrat a to, že mi stále drží na hlavě je spíše zázrak a právě proto se je snažím odměňovat kvalitní péčí a to rozhodně tato řada je. Všechny produkty vám doporučuji, snad jen bych opět upozornila, že před koupí kondicionéru se ještě rozmyslete.  

Jakou značku v péči o vlasy máte nejraději?
Máte rádi kokosovou vůni? 

8 komentářů:

  1. To vypadá velice zajímavě :) Já vůni kokosu miluji a moc se mi líbí i design obalů. Na produkty mrknu!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Tuto značku neznám ty jo, ale vypadá fakt hezky :) kokosovou vůni miluju a ani nevíš, jak bych hrozně chtěla poznat efekt až moc hebkých vlasů, ty mé totiž nejsou hebké skoro vůbec :D

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  3. Co se mi líbí je design, jinak já teda moc kokosovou vůni nemám ráda, ale tato řada vypadá dobře.

    OdpovědětVymazat
  4. Ten úvod to ako by som písala ja! :D Presne ak existuje jedna vôňa, ktorá ma priťahuje asi v každom jednom kozmetickom produkte je to kokos. A obal tejto sady ani nehovorím! Toto si píšem do svojho zoznamu "kúpiť si" ...hlavne to mliečko lebo tiež často žehlím. Perfektný tip!
    www.recenzie-kozmetiky.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. na tieto produkty som pozerala už viackrát, ale vždy ma odradila tá vyššia cena :( i keď vôňu majú super :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  6. milujem kokosové výrobky! veľmi veľmi veľmi! :).
    neskúšala som ešte, ale dlho nad tým uvažujem... :D.

    KEJMY ♥.

    OdpovědětVymazat
  7. super, že si tento článok spravila :) ja som už dlhšie po týchto šampónoch pozerala v drogérii :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mňa najviac zaujalo to mlieko, musí byť skvelé :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger