17. července 2017

E Style | Levné Gelové Laky Které Kryjí V Jedné Vrstvě

Krásné pondělí vám všem,
po delší době tu mám pro vás lakovací článek, protože za a) tu dlouho nebyl a za b) protože jsem zkusila novou značku laků, kterou je E Style, což je značka, kterou nemám téměř vůbec prozkoumanou a zkoušela jsem od nich pouze jeden metalický stín, na který jsem také psala už v minulosti recenzi. Nedávno jsem si ale na Notinu všimla, že mají v nabídce i gelové laky, na které není třeba UV lampa a prakticky za pár korun, tak jsem si řekla, že je musím vyzkoušet. Takže dnes tu najdete recenzi na tyto tři krásné odstíny. 


Lahvička má velikost 10 ml (oproti OPI mají o 5 ml méně), tudíž cena je naprosto výborná - necelá stovka za 10 ml kvalitního laku je hodně fajn. Většina laků z drogerie nebo z této cenové kategorie má kolem 7-10 ml, takže to není žádné neobvyklé množství, které byste jinde nenašli. Vzhledově je balení takové obyčejné, není na něm nic, co by vás na první pohled zaujalo nebo co by vás naopak odpudilo, a naopak bych řekla, že podtrhuje ten svůj obsah, protože se tu potvrzuje nesuď knihu (lak) podle obalu. :D 

Konzistence laku je trošku hustší, řekla bych, ačkoliv to může být zavádějící, protože to není taková ta až moc hustá, která by vám bránila v normální a klidné aplikaci. Naopak je to sice hustá, ale zároveň tenká konzistence, která dobře kryje už v první vrstvě, ale zároveň je dost řídká na to, aby se vám dobře lakovala a necuckovatěla. To znamená, že aplikace a manipulace s lakem je naprosto easy a není to vůbec nic, při čem byste ztráceli nervy a ohlodávali konce tužek. Navíc i díky štětečku, který je široký tak akorát - nebude třeba více než dvou vodorovných tahů, takže vám to i urychlí práci. 


Krytí je, jak jsem už naznačila, naprosto boží. Oba odstíny, které vidíte na fotce jsou pouhé dvě vrstvy, kdežto bych si vystačila i s jednou silnější, ale já jsem chtěla perfektní krytí, tak jsem dala dvě. Ten nejsvětlejší lak jsem měla na prstou u nohy, což jsem vám nefotila, protože mám divné prsty, ale věřte mi, že na opálených rukou a nohou je naprosto super! Strašně vytáhne to opálení a vypadá skvěle a také kryje ve dvou vrstvách. 

Efekt bych jako gelový úplně neoznačila, ale řekla bych, že vypadá skvěle ať už je ten finiš jakýkoliv. U těch dvou světlých odstínů nevypadá tolik gelově, jako u toho tmavšího růžového, který mírně gelově vypadá a řekla bych, že se i více leskne, kdežto oba světlé vypadají téměř až matně, když nedáte top coat. 

To nejlepší jsem si nechala až na konec, a asi víte, co bude zlatý hřeb článku. Výdrž je totiž to, co je na laku nejlepší. Na prstech u nohy drží až 14 dní bez poškození, na rukou drží až 6 dní bez viditelných odřenin, pak se postupně začne od konců nehtu jakoby oprýskávat a poté to vede až k loupání. V dobrém stavu ale vydrží 6 dní, pokud se o něj budete dobře starat a třeba ho dolakujete, tak vydrží další týden. :D Podle mě to je na lak pod 100 Kč ale výborná výdrž, takže já si nestěžuji ani trochu, naopak jsem ráda, že kromě OPI laků mi na nehtech drží i takhle levný. 

zleva: 12 hot pink, NYX face and body glitter (crystal), 10 sugar
03 body

 Hodnocení: 5/5
K zakoupení zde
Jak jsem již psala v článku, tyhle laky bych s přehledem a bez výčitek přirovnala k lakům od OPI, které jsou třikrát tak drahý. Musím říct, že mě skutečně překvapilo, jak skvělé laky jsou a jak si je rychle zamiluji. Není jediná věc, kterou bych jim mohla vytknout, snad jen to, aby rozšířili kolekci těchto laků, protože bych ocenila větší výběr. Myslím, že nutně potřebuji další a pokud je doma ještě nemáte, tak vy je potřebujete taky! Věřte mi, litovat rozhodně nebudete. 

Jaký lak na léto je váš oblíbený?
Máte radši matné nehty nebo lesklé?
UložitUložitUložitUložit

4 komentáře:

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger