2. července 2017

Catrice | Nejlepší tekuté linky z drogerie? Eye'Matic Eyeliner

Krásnou neděli přeji vám všem, 
chápete, že je už červenec? Já to vůbec nepobírám a nechápu, že už je více jak polovina roku 2017 na námi! Čím jsem starší, tím víc mi přijde, že ten čas vážně utíká o dost rychleji. Každopádně, o tom dnešní článek není, ale váže se k tomu, že je už léto a léto si žádá pořádné voděodolné linky, které jsou (dle mého) absolutní nezbytností a my, kosmetičtí maniaci, bychom měli mít doma alespoň jedny linky, které vydrží ať už slzy, nebo pot, nebo miss mokré tričko. Já se před pár měsíci rozhodla dát na lov "pořádných" linek na léto, které by na mých očích vydržely co nejdéle a neroztekly se. Takže dnes tu mám pro vás, co sháníte takové linky, které vydrží, recenzi na jedny levné z drogerie, takže jdeme na to. 


 Balením se zabývat nijak nebudu, není k tomu ani moc co dodat. Jediné, co zmíním, je hrot, který je u tekutých linek celkem neobvyklý. Pokud vám vyhovují spíše fixy, než štětičkové linky, můžete jásat, protože tyto tekuté linky mají místo klasického štětečku hrot připomínající fixu, tudíž se s ním snadněji pracuje. Hrot není moc dlouhý ani špičatý, takže aplikace s ním může být těžší pro méně zkušené uživatele, ale dle mého je to jen o zvyku - já osobně jsem také zvyklá na dlouhé hroty, ale s těmito linkami jsem se brzy naučila tvořit úplně stejné linky, jako s dlouhým hrotem. Klíčem je trénink a nevzdávat to! (A také mít u sebe uchošťoury na případné začištění linky).

Co bych ale zmínila a zároveň vytkla je to, že hrot linky se po delším používání začne třepit, úplně stejně jako to dělávají fixy po delší době. Já mám linky druhým měsícem a musím říct, že hrot už vypadá relativně zle, ale stále se s ním dá pracovat. Takže pozor na to, ostatně pozor na tohle i u fixů, protože narozdíl od štětičkových linek se u nich rychleji objeví znaky opotřebení. 


Co vás možná bude zajímat je intenzita těchto linek. Některé linky mívají takový odstín, který připomíná spíše šedou, takže občas není od věci oswatchovat linky v drogerce a ujistit se, že linky jsou černé a ne šedé. Každopádně tyto linky mají nádherně sytě černý odstín, který přestře i stíny hezky, takže hezky kontrastuje s jakýmkoliv líčením. Nutno zmínit ještě konzistenci, která je spíše hustší, takže linky úplně netečou, ale i přesto, že linky jsou spíše hutnější, tak se s nima snadno manipuluje.

Teď ale k tomu, co nás zajímá nejvíce. Výdrž je něco, co u spoustu linek z drogerie člověk spíše neočekává, avšak já si myslím, že i když linky stojí pár korun, pokud tvrdí že jsou voděodolné, tak vy měly být voděodolné (což třeba Essence linky nejsou, ale o tom až jindy). Tyto linky od Catrice mě ale velmi, velmi příjemně překvapily, protože vydržely 28 hodin na očích, spánek a ještě sprchu. Dokonce jsem je testovala i v moři, a výdrž byla ultra skvělá (celý den koupání vydržely, ačkoliv místy se začínaly drolit, ale to až po x hodinách) - takže hrdě prohlašuji, že jsem našla linky, které jsou voděodolné a vydrží všechno.

+
cena
perfektní výdrž
sytá černá barva
hrot jako u linek ve fixe
-
hrot se po cca 2 měsících začne třepit

Hodnocení: 4,5/5
K zakoupení nově v DM nebo třeba zde 
Musím se vám přiznat, že stále jsem na honu za perfektníma, levnýma a dostupnýma linkama, které vydrží na očích a bude se s nima dobře pracovat. Tyto linky jsou sice skvělé, a skutečně jim lze vytknout jen to, že hrot se začne třepit po chvíli užívání, ale přesto si myslím, že někde najdu levnou a částečnou náhradu za Kat Von D Tattoo Liner. 

Jaké jsou vaše oblíbené linky, které vydrží?
Prefeujete linky fixem, štětečkem, nebo ještě nějakým jiným aplikátorem? 
UložitUložit

8 komentářů:

  1. Od catrice som takuto linku ešte nemala, ale moj oblubenec už dlhu dobu je Rimmel Exagarate. Tej sa hrot ani pri dlhšom použivani nerozstrapká a je pre mna proste užasná. Na oku vydrží celý den, bez rozmazávania.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  2. Docela mne děsí ten hrot, ale asi je vyzkouším, vypadají úžasně ♥

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  3. No já svoje linky teprve hledám, zkouším ještě jedny od Gabriella Salvette a snad budou fajn. Tyto vypadají dobře, až na ten hrot no.

    OdpovědětVymazat
  4. zatiaľ najlepšie sa mne osobne pracovalo s Oriflame Giordani gold, alebo potom dávam prednosť radšej gélovým linkám, s ktorými sa mi lepšie pracuje a aj vyzerajú tak prirodzenejšie :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. Já miluji linky od Catrice, bohužel asi tu starší verzi, protože jak koukám tak koukám myslím, že je nahrazují pravé tyto :/ Tamty byly užší a byly vážně perfektní :)) Ňo asi mi nezbyde nic jiného než si koupit tyto :) Alespoň, že jsou taky dobré :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  6. Vyzerá celkom dobre, no úplne najradšej mám tekutú linku od značky W7 :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ja som mala obľúbené od she a aj essence, ale presne ako hovoríš, hrot sa ničí pri akejkoľvek pri pravidelnom používaní, každopádne aj táto vyzerá super :)

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger