28. června 2017

BHCosmetics | Carli Bybel Paletka Rozjasňovačů a Stínů

Krásnou středu vám všem!
Dnes mám pro vás připravenou recenzi paletky, kterou jsem dlouuho chtěla, ale až nedávno jsem jí konečně mohla dostat a ozkoušet. Pokud sledujete beauty svět, tak jí určitě znáte, protože je to profláklá paletka BHCosmetics ve spolupráci s Carli Bybel, což je skvělá blogerka, která je mimochodem naprosto překrásná, která dělá nádherné líčení. Tato paletka je univerzální kombinací neutrálních stínů v kombinaci se čtyřma rozjasňovačema. Už od pohledu na tuhle paletku nejde nemít vysoká očekávání, takže se jí podíváme na zub (?nebo pigment) a něco vám o ní povím. 



Začnu tím nádherným balením, kterým se paletka může chlubit. Já nevím, jaké obaly u paletek preferujete - zda se vám líbí ty skladné, menší paletky, nebo klidně i velké, jako je tahle. Upřímně, čekala jsem, že bude paletka o trošku menší, ale ona je skutečně veliká, ale to vůbec není na škodu, vzhledem k tomu, kolik produktů dostanete a i esteticky vypadá velmi pěkně. 

Paletka obsahuje 10 stínů na oči a čtyři rozjasňovače. Stíny jsou především v zemitých, neutrálních barvách, které se hodí skvěle ke každému líčení, stačí jen přidat jakýkoliv stín z těch třpytivých krasavců a líčení je na světě. Díky tomu, že stíny jsou zvoleny vícemeně ve stejném barevném spektru (neutrální, většinou studené tóny), tak je neuvěřitelně jednoduché stíny kombinovat. To znamená, že když ráno nebudete stíhat, tohle je ideální paletka, po které můžete sáhnout, protože tu máte stíny na klasické kouřovky (různé hnědé odstíny) a několik třpytivých, takže uděláte jen šup šup hnědým stínem, prstem dáte přes víčko třpytivý stín a za 5 minut máte hotovo. 

Na druhou stranu, když se podíváme blíže na rozjasňovače, tam mám jeden menší problém. Odstíny jsou sice nádherné, ale já osobně se svým světlým typem pleti nemůžu nosit ten úplně v pravo, protože na mě vypadá, jak kdybych vzala hlínu a tu pak smíchala s třpytkama a vodou a výsledek dala na obličej, tudíž pro mě to jako rozjasňovač ani bronzer nepřipadá v úvahu, ale jako klasický stín je dokonalý! Nevšední, neobvyklý a hlavně originální, podobný stín totiž nemám v žádné jiné paletce. Zbytek rozjasňovačů se dá použít dobře, jak pro bledulky jako rozjasňovač klasicky, nebo tedy také na víčko. 


Poskládání stínů je skvěle promyšlené, protože ať se na paletku kouknete jakkoliv, stíny lze rozdělit do "pomyslných quatro paletek", a to tak, že když si vezmete dva stíny vedle sebe, dva pod nima, tak se k sobě budou skvěle hodit, takže vám to ušetří hafo práce a přemýšlení, když vám dojde inspirace a nebudete vědět, co na víčko chcete hodit. 

Konzistence je naprosto rozdílná u matných a třpytivých stínů - ty třpytivé jsou jak máslíčko, takové měkké, skvěle se s nima pracuje a moc nepráší (nebo ne tolik, jak byste u takových třpytivých stínů čekali). Kdežto ty matné, jsou také máslové, ale spíše "suše máslové", takže opadávají více, než ty třpytivé, ale zároveň díky téhle konzistenci se s nima dobře pracuje a dá se s nima rychle vytvořit požadovaná intenzita. 


Teď ale k tomu, co vás asi zajímá nejvíce, což je pigmentace paletky. Tady snad nemám ani co říct, protože je nádherně pigmentovaná a naprosto bezchybná a to napříč všema odstínama - od těch matných, po ty třpytivé, a rozjasňovače jsou také skvěle pigmentované. Skutečně není co dodat, když je paletka zkrátka skvěle pigmentovaná, není co řešit. Jediné, co bych asi zmínila je to, že ten fialový a burgundy odstín (horní řada, poslední dva stíny vpravo) jsou takové těžší dát v jedné konzistentní vrstvě, pokud je chcete třeba přes celé víčko. U těchto stínů doporučuji je používat buď jako "kouřový odstín", protože v takových případech se chovají bezchyně, nebo pod ně dát nějaký barevný základ (bílá/černá), protože ani přes pouhý primer se na víčka nechytají konzistentně. 

Výdrž je klasická, jako u všech stínů, které jsou kvalitní. Bez primeru ke konci dne ztrácí intenzitu, ale nelezou do vrásek ani se neslívají, takže jde jen o to, že pokud chcete mít stejně intenzivní líčení odpoledne, jako jste ho měli ráno, tak je nutné použít primer. Já stále používám TheBalm Put a Lid On It a s ním fungují stíny skvěle, ale zkoušela jsem i Urban Decay (konkrétně Eden a Sin) a tam také nebyl extra problém, tam jde jen o to, že mě ty UD primery na víčkách obecně tolik nedrží, jako TheBalm. 


Hodnocení: 5/5
K zakoupení na pinkdot.cz
Zkrátka mi nezbývá nic jiného, než vám paletku doporučit, protože je nádherná, skvěle pigmentovaná a zkrátka nemám jedinou věc, která by podnítila to, abych vám řekla že paletku nepotřebujete. Takže pokud jste na takovéhle barevné tóny, preferujete neutrální líčení, máte rádi třpytivé stíny, tohle je přesně paletka pro vás. Za tu cenu (necelých 500 Kč) to je naprostý must have, protože teoreticky dostanete spoustu produktů - paletku očních stínů a čtyři rozjasňovače. Pokud vás paletka zkrátka zaujala, rozhodně do ní jděte, protože nebudete litovat. 

Co říkáte na paletku? 
Líbí se vám spíše neutrální odstíny v paletkách, nebo máte rádi ty barevné paletky? 

9 komentářů:

  1. Tato paletka je dokonalá, přesně moje odstíny, lepší jsem ještě neviděla :-) příliš výrazné oči nemám ráda a s touto paletkou by se dalo dobře kouzlit...
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Paletka vypadá naprosto dokonale, líbí se mi jak obal, tak i odstíny. :) Pigmentace vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat
  3. That palette looks beautiful! And the pigmentation is really impressive.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle paletku dost často vídám u zahraničních youtuberek a vždycky se mi moc líbila :) Navíc ta cena je opravdu bezkonkurenční :)

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat
  5. Ja mám od BHcosmetics paletku Bronze Goddess a som z nej totálne nadšená. Keďže Carli milujem, určite si zaobstarám aj túto! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Na tuhle paletku jsem snad slyšela jen samou chválu! A ačkoliv sice zrovna značka BH Cosmetics není mým favoritem, budu si ji asi muset pořídit, nebo to aspoň promyslím! Hezký článek ❤️

    OdpovědětVymazat
  7. To je nádhera ♥ Mě nejvíc lákají ty rozjasňovače, ty jsou úžasné.

    Polovina roku 2017 v kostce

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger