11. června 2017

Ziaja | Kouzelný Krém na Ruce

Krásnou neděli vám všem,
pokud čtete můj blog už nějaký ten pátek, tak jste si tu všimli už spousty recenzí na krémy na ruce. Ať už těch levnějších variant, nebo i těch dražších. Z toho se dá vyvodit jen jedna věc: já prostě miluji krémy na ruce. Miluji zkoušet nové, miluji voňavé krémy, miluji sledovat jejich účinky a miluji jejich nakupování. Do nedávna jsem používala druhé balení Elemis krému, který je naprostý zázrak, ale jeho cena je trošku vyšší, proto jsem se rozhodla zabrouzdat do levnějších variant a vyzkoušela jsem tento krém od Ziaji s kozím mlékem, a jak vidíte na fotce, krémy jsou dva, takže asi pochopíte, jaká recenze dnes bude. Ale teď už rovnou skočíme na věc. 


Ziaju určitě všichni znáte, jeden čas se objevovala na všech blozích a byla jednou z nejoblíbenějších bloggerských značek. Já samozřejmě šla mimo dav a ačkoliv jsem Ziaju již v minulosti spoustukrát zkoušela, nikdy jsem se "nezamilovala", ale před několika týdny jsem procházela kolem regálu se Ziaja kosmetikou a proto, že mi právě docházelo krém na ruce, jsem se rozhodla zkusit tento za pár kaček. Kdo Ziaju tedy neznáte, je to polská značka, která vyrábí nejen pečující kosmetiku, ale také šampony, sprcháče a moje oblíbené - masky. Do zásoby jsem si jich pár pořídila, tak uvidíme, jaké budou.

Balení tohoto krému je úplné stejné, jako balení krému v olivové verzi. To znamená, že je sice na pohled nevýrazné, obyčejné, ale na druhou stranu se vejde do kabelky, je skladné a takové průměrné, není na něm nic, co by se mu dalo vytknout, nebo naopak vyzdvihnout. Co ale stojí za zmínku je nádherná parfemace, která mě osobně připomíná nějaké relaxační centrum, protože je to taková čistá, jemná vůně, kterou neumím pořádně zařadit ani popsat. 


A co teda tento krém dokáže? Čím je tak jiný? Proč mu říkám "kouzelný krém na ruce"? To určitě nemůže být kvůli vůni přece. A máte pravdu, tenhle krém si totiž zasloužil název kouzelný krém díky svým hydratačním schopnostem, které se vyrovnají krémům za několik set korun. Když jsem si poprvé namazala krém na ruce, byla jsem překvapená, jak rychle se vpíjí do rukou a na rukou nezanechávala takový ten mastný film, díky kterému nemůžete dobu fungovat jako normální člověk. Hydratace je skvělá, ruce jsou krásně jemné a vyživené po několik hodin a už na omak jsou jemnější po několika použití.  

Jako druhé plus jsem si všimla toho, že když dám silnější vrstvu na ruce, tak ráno mám jemné ruce jak zrovna narozené miminko - extrémně jemňounké. Další výhodou je to, že narozdíl od většiny krémů dokáže hojit drobné ranky, jako jsou záděry - pokud jste jako já, nerváci co si trhají kůžičku kolem nehtů, když jsou ve stresu, tak tenhle krém vám pomůže k rychlejšímu hojení.

+
vůně
cena
hojí drobné ranky
nádherná vůně
perfektní hydratace
-
  
Hodnocení : 5/5
K zakoupení online zde
Podtrženo shrnuto, musím vám jedině doporučit tento krém na pacičky, protože takový krém, za těch pár korun, bych ho s přehledem mohla srovnat s těma za pár stovek korun, což je podle mě super výhoda, že nemusíte dávat tolik peněz, abyste měli hydratované ruce, když vám stačí 100 Kč na krém a k tomu i třeba nějakou dobrotu. :D Ale teď vážně. Já osobně tento krém považuji za extrémně levný ekvivalent Elemis krému, a ačkoliv se ale nedostane na level Yes! Nurse, je na příčce hned pod ním, myslím si, že vzhledem k ceně to je výhra.

Také rády střídáte krémy na ruce, nebo se držíte vašeho oblíbeného? 
Jaký krém na ruce je váš oblíbený?

PS. Omlouvám se, že neodpovídám na vaše dotazy, komentáře a že nejsem tak aktivní na sociálních sítích. První důvodem je zkouškové, ale druhý důvod a větší problém je to, že mám počítač v servise, a všechny koncepty článků, fotky a vše je na něm. Tím pádem se omlouvám i za kvalitu dnešních fotek, respektive za to, jak vypadají, protože jsem je upravovala v PicMonkey, jelikož nemám Photoshop k dispozici :D 

6 komentářů:

  1. Já si často kupuji krémy na ruce od Manufaktury, ty úplně zboznuji! Ale tento od Ziajy vypadá opravdu dobře, určitě se po něm mrknu :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  2. Ja krémy na ruky stále striedam, ešte som si asi žiaden nekúpila dvakrát :) Ziaja má niektoré produkty naozaj skvelé, tento krém som ale ešte neskúšala, musím sa po ňom pozrieť :)

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzkouším jej, ale krémy na ruce moc nepoužívám, protože nemám vůbec suchou pokožku a nějak mi veškeré ty krémy na těle a hlavně na rukách vadí. Každopádně, když voní pěkně, tak je občas používám. :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  4. Teď jsi mě na něj úplně navnadila, až ho někde uvidím, určitě si ho vezmu :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  5. Momentálne mám krémov na ruky ozaj veľa, no tento na tvoje odporúčanie určite vyskúšam, keď svoje spotrebujem :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger