18. června 2017

Garnier | Šampon a Kondicionér Pro Zničené Vlasy

Krásnou neděli vám všem,
ačkoliv stále nemám počítač (kdo neví o co jde, nechť si přečte předchozí článek), tak mě to nezastaví a mám tu pro vás nový článek, což je konkrétně recenze na šampón a kondicionér. Na Instagramu jsem se vás ptala, jestli bytě o takový článek měli zájem a já dostala rekordní počet odpovědí, že ho mám sepsat (přiznejte se, na koho zapůsobilo slovo "levné", když jsem o tom psala na Instastories?!:DD) takže vaše přání bylo vyslyšeno a já vám tu přináším článek, kde vám něco povím o těchto dvou produktech z nové řady Fructis, která byla teprve nedávno představena. Tak jdeme na to!


 Začnu šamponem, protože je to první krok v mé péči o vlasy, což dává rozum. Já osobně od šampónu očekávám jedno - hezky umyje vlasy, a efekt čistých a umytých vlasů vydrží alespoň 3 dny. To tenhle šampón splnil na jedničku, ale kdyby splnil jen to, tak vám tu o něm nebudu dneska povídat. Zajímá vás tedy, čím je tak spešl?

Nejen, že šampón voní absolutně neuvěřitelně ovocně (broskvově, což je dle mého názoru boží vůně právě třeba na léto, protože je svěží a zkrátka letní) ale on ty vlasy provoní na alespoň dva dny! Takhle dobře se mých vlasů vůně šampónu držela jen díky Daddy-O z Lushe, takže za mě velký palec nahoru, protože když něco hezky voní, je to plus, ale když něco vydrží vonět delší dobu, tak to už je podle mě na velkou pochvalu.

Také nesnášíte, když si umyjete v neděli vlasy a v úterý jsou už hnusný, "špinavý" a zkrátka zralý na další mytí? Tak to se u tohoto šampónu neděje, ba naopak vydrží dělat dojem čistých vlasů až nadprůměrnou  dobu (pro mě nadprůměrnou) což je až 3 max 4 dny. To já mám ráda, protože si myju vlasy 2-3x týdně a když jsem nucená si je mýt víckrát, jsem akorát naštvaná. Proto mě tento šampón tolik baví, protože si nemusím mýt hlavu o nic víc, než bych chtěla.


A to nejlepší na konec, protože nyní vám tedy povím něco o kondicionéru. O vůni jsem už mluvila, takže tu rozebírat nebudu, protože je identická s vůní šampónu. Každopádně se ale pověnuju tomu, jak se kondicionér chová.

Určitě všichni znáte a máte zkušenosti s kondicionéry, které vlasy zatěžují a vypadají pak třeba mastně, nebo se s nima nedá nijak pracovat. Takový já mám problém s 98% kondicionérů, takže když mi nějaký sedne, tak je to úplně na oslavu. Když jsem tento kondicionér použila poprvé, neviděla jsem žádný rozdíl a říkala si, že bude k ničemu. Ale díky bohu jsem mu dala šanci a po pár užití (cca 3-4 umytí) jsem cítila, že vlasy jsou už takové jemnější, přijemněji se češou a na pohled nejsou tak zničené a suché, jako předtím! Za mě teda zázrak, protože poslední kondicionér, který mi tohle udělal byl ten kokosový od Brazil Keratin, jinak všechny byly k ničemu, proto jsem teď nadšená z toho, jak konečně moje vlasy vypadají.

Takže nejen, že vlasy se lépe a snadněji češou, ale i na omak jsou o dost jiné. Já osobně mám strašně moc vlasů, až příliš, a nedá se s nima moc co dělat, protože se cuchají, vypadají jako chemlon a jsou zkrátka na pohled takové "unavené", řekla bych. Ale teď vypadají zdravěji, lesknou se, a dokonce i "změkly" tak, že s nima můžu pohodlněji dělat třeba copy. Navíc se skutečně nádherně lesknou, což jsem nezažila velmi dlouho.


+
oba dokonale voní
velmi cenově dostupné
dělají nádherně jemné vlasy
kondicionér: nedělá dojem mastných vlasů
šampon: vlasy vydrží umyté a "svěží" několik dní
-
Hodnocení: 5/5
K zakoupení například zde
Abych to shrnula, já jsem z obou produktů absolutně nadšená, totálně jsem si je zamilovala a musím říct, že to je nejlepší kombo, které jsem kd používala. Stále je můj nejoblíbenější šampón Rehab od Lushe, ale tenhle je jednoznačně na druhém místě, o které se dělí s kondicionérem. Já dříve mela problém s Garnier produkty, že mi neseděly, proto jsem byla skeptická ze začátku i nyní, ale skutečně jsem teď nadšená. Pokud si barvíte vlasy a máte je i kdyby jen trošku zničený, zkuste tohle kombo dohromady a během pár umytí uvidíte rozdíl v kvalitě vlasů, stejně jako já. A kdyby vám produkty neseděly, alespoň vám pořádně provoní vlasy!

Jaký produkt vás naposled absolutně nadchl?
Jaký je váš oblíbený šampón? 

7 komentářů:

  1. Vůně Fructis šamponů je vždycky neskutečně krásná! Mám je nejraději a tento určitě vyzkouším, ačkoliv jsem teď neskutečně spokojená s mým Klorane kopřivovým šamponem na mastné vlasy. Je sice dražší, ale já mám teď za celou dobu co ho používám, nejkrásnější vlasy, co jsem kdy měla. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Tento sampon nejen pekne voni, ale plni opravdu to co ma v nazvu.. Je to opravdu vlasovy zazrak..
    Skoda jen, ze si to moc neuvedomujeme a vzdy si koupime neco, co je prave v kurzu.. Tak to mam i ja.. Momentalne mam v koupelne asi 7 rozbabranych samponu a ani jeden neni Garnier GD..

    OdpovědětVymazat
  3. Tyto nové obaly se mi hodně líbí. Mamka koupila v zeleném obalu a je opravdu super aspoň šampon, kondicionér jsem nezkoušela. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Dlouhou dobu používám sampony od Aussie, ale asi si tento poridim. V drogerii jsem ho ,,ocuchavala" a voněl božsky! :))

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  5. Tieto kúsky vyzerajú fakt dobre! :) Síce sa vyhýbam silikónom, no možno im dám šancu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já nejraději používám Milvu a další přírodní péči bez silikonů. Z drogerie už šampony vůbec nekupuji :-) ale kdysi jsem Fructis měla co si pamatuji, ale to měly šampony ještě staré obaly, je to už opravdu dávno.
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  7. túto radu som milovala hlavne kvôli úžasnej vôni, aj tomu, že som po nej mala krásne končeky...ale časom som mala na druhý deň po umytí vlasy veľmi mastné a spľasnuté :( takže už tento goodbye damage nepoužívam
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger