2. června 2017

MOTD | Unusual Look W/ White Eyeliner

Krásný pátek vám všem,
konečně tu mám pro vás jedno líčení, které pravděpodobně nebude úplně šálek kávy, ale přesto si myslím, že by někoho mohlo takovéto líčení inspirovat k nějakým experimentům v líčení, které by ho jen tak nenapadly. Já tohle líčení měla v hlavě už tak rok, ale neměla jsem doma bílé tekuté linky, kterýma bych to udělala, a když jsem si nedávno konečně v Douglasu pořídila bílé NYX linky, které po dlouhé době nebyly vyprodané, bylo mi jasné, že tohle líčení musím udělat. Takže jdeme na to! :)


Jako první je důležité udělat kouřovky. Já začala od nejsvětlejší hnědé, kterou jsem líčení načrtla, a postupně ztmavovala, až jsem došla k takové šedavé tmavé barvě, která se mi k tomuto modrému odstínu hodí. Pak jsem konečně sáhla po modrém stínu, který jsem prstem ťupkala na víčko, a až jsem měla dostatečnou intenzitu stínu, tak jsem ho jemňounce ztratila do tmavých kouřovek, které jsem také stáhla i pod spodní řasy malinko. Nakonec už jen rozjasňovač pod obočí a přidat bílou linku, která má v tomto líčení hlavní roli a je hotovo. :) 

makeup inspiration, unusual, interesting make up look, eye make up, nyx eyeliner

Products used:
Jeffree Star Cosmetics Beautykiller Palette
TheBalm Meet Matt(e) Trimony Palette
NYX White Liquid Eyeliner
Makeup Revolution Skin Kiss Highlighter in Ice
TheBalm Mascara

Užívejte si pátek! 💖

6 komentářů:

  1. Musím uznat, že linka vypadá zajímavě. Já bohužel moc neexperimentuji, většinou nahodím nějaké nude hnědé stíny a to je vše :-) teď na léto určitě super nápad :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Na mě moc extravagantní, ale rozhodně musím uznat, že je to zajímavý líčení, které se jen tak nevidí. Chtěla bych mít tvoji představivost a kreativitu, mě by tohle nikdy nenapadlo vytvořit. :D

    T.

    OdpovědětVymazat
  3. Asi bych v tom také nešla ven, ale na párty by to vypadalo naprosto bezvadně! :) Ta bílá linka je TOP! :)

    LifestyleBirdie

    OdpovědětVymazat
  4. Wowo, ta bílá linka je úplně osvěžující! :) Moc se mi líbí, jak barva na víčku koresponduje s Tvou barvou očí (nádherný kukadla máš <3).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger