14. května 2017

Health&Wellness | Kartáček na obličej - CLARISONIC DUPE?

Krásnou neděli vám všem,
už jsme zase v půlce května a já nechápu, jak ten čas tak rychle letí. Před chvílí přece začal letní semesestr, a teď už se na mě hrne kupa učení, který nestíhám a ani se mi vůůbec nechce do něj koukat? Jsem snad jediná, komu přijde, že čas utíká tak strašně moc rychle? Každopádně, dnes tu mám přichystanou recenzi na kartáček na pleť, což je elektronická kosmetiká pomůcka, na kterou pějou ódy blogerky ze všech koutů světa. Já jsem ale skrblík, a řekla si, že si nebudu kupovat drahý Clarisonic, ale že zkusím něco z té levnější varianty. Takže tu mám kartáček Health & Wellnes, což je značka, kterou jsem doposud neznala.. Tak se na to podíváme, jestli kartáč obstojí, nebo ne. 

Balení je na první pohled dost levné. Je celé z plastu a abych byla upřímná, působí trošku chatrně, ale to je jen můj dojem, takže někomu to tak třeba nepřijde, ale kartáček je vážně extrémně lehký a zkrátka takový "jak pro děti". :D Samotný design je ale moc pěkný, líbí se mi minimalisticky zvolená zelená, která je jen dekorací a kartáček pak působí jakoby "čistě" a příjemně. K zakoupení kartáče dostanete i plastový stojánek, což je příjemné plus, jen mi přijde, že v něm ten kartáč není úplně perfektně zasazený a může vypadnout. 

Kartáč je na dvě tužkové baterky, což mě osobně moc nevyhovuje, i když jsem to věděla, když jsem kartáč objednávala, není to moje nejoblíbenější vlastnost tohoto kartáčku, ale přežiju to. Baterky se dávají z přední strany kartáče, takže se furt paranoidně bojíte, aby tam nenatekla voda, když stéká po kartáči při čištění. Zatím mi tam nic nenateklo, takže aspoň něco. :D Rychlosti má kartáček dvě, jednu hodně pomalou, a druhou rychlejší, ale ne, že by to byla úplně extrémní rychlost, je to taková střední, relaxační volba, takže je příjemná na pleti a nijak jí nepodráždí. 


Kartáč je velmi velmi jemný a příjemný, já si k němu rovnou vzala i balení náhradních nástavců, které jsou stejně jemné, jako nástavec, který u štětce již byl. Po zhruba 5-6 použití si začnete všímat toho, že štětiny kartáče začnou ztrácet svůj tvar a štětiny začnou trčet všema směrama, v této chvíli je asi vhodné nástavec vyměnit, ale dle mého názoru, dokud pociťujete, že to ještě není akutní, tak můžete nástavec vyměnit až třeba po 2 měsících. 

Aplikace je s ním velmi snadná a rychlá, štětec navíc krásně vyčistí, respektive dočistí vaší pleť, což je ideální ve dnech, kdy nosíte makeup, protože krásně hloubkově z pleti dostane všechny nečistoty, a tím pádem i makeup, který jste neodlíčili. Po aplikaci se žádné začervenání nekoná, naopak je pleť krásně jemná a taková od pohledu čistá. Pleť tedy nijak nedráždí, ani dočasně, ani dlouhodobě, což je velké plus, protože u Clarisonicu se údajně objevovaly případy, kdy po častým používání se pleť zhoršila. Myslím si, že je fajn tuhle proceduru zařadit do takového toho relaxačního plánu, třeba v pátek večer, kdy tohle provádím já. :) 

Postup: Na vlhký obličej si dáte nějaký čistič (já tekuté mýdlo od Clinique), vezmete štětec, navlhčíte ho, a krouživýma pohybama čistíte obličej. Já ho čistím nejčastěji od brady nahoru, ale na tom už asi nesejte. Štětec pak jen omyjete, postavíte do stojánku a hotovo. 


+
cena
dvě rychlosti
jemný kartáček!
stojánek k němu zdarma
-
je na baterky

Hodnocení: 4,5/5
K zakoupení zde
Bohužel kartáč nemohu porovnávat s dražšími variantami, ale jako můj první kartáček ho musím ohodnotit vážně kladně, protože jsem čekala, že to bude nějaký propadák, který s pletí nic neudělá, nebo jí dokonce zhorší. Proto jsem moc nadšená, že funguje a navíc si myslím, že ne vždy je nutné investovat do dražších variant, když můžete sehnat něco za polovinu, nebo zlomek ceny. Takže abych to shnrnula, ano, kartáč vám všem určitě doporučuji, protože skutečně dělá to, co slíbí. 

Používáte na čištění pleti nějaký elektronický kartáč?
Nezapomeňte popřát vašim maminkám! ♡

2 komentáře:

  1. Vůbec žádný takový přístroj nemám, už jsem o těchto všelijakých druhů četla, ale zatím jsem si ještě pro sebe nepořídila.

    OdpovědětVymazat
  2. Objevte eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde miliony klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Kolektivní rozum Obchodníci, kteří využívají eToro's CopyTrader™, mají o 60 % větší šance na výhru

    227,651,647 - Otevřené obchody na eToro

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger