28. května 2017

Astrid | Řada PEO A Péče o Vaše Ťapky

Krásnou neděli vám všem,
venku je konečně krásně a počasí se tváří, jako by už mohlo být s přehledem léto. To znamená jediné - šaty a sandálky k tomu! Do sandálků je ale nutné mít "pěkné nohy", ale nemluvím o vaší váze, ale stavu vašich chodidel. Dnes tu pro vás mám recenzi na takové neobvyklé produkty, které jsem tu na blogu ještě nikdy neměla, a upřímně s nima ani s nějak podobnýma nemám moc zkušeností. Je to sprej do bot, antiperspirant na nohy a krém na rozpraskanou kůži na nohou a to vše jsem měla možnost vyzkoušet jako novinku od Astrid, z řady PEO. Tak jdeme na věc. :) 


Antiperspirant - deo sprej na nohy & deodorant do bot
To bych nebyla já, kdybych nějaké produkty neotestovala okamžitě, co mi přišly. Tyhle dva spreje mě zaujaly natolik, že jsem šla a hned je prubla, a šla na procházku. Musím říct, že mě velmi mile překvapily, protože většina sprejů na nohy a do bot jsou k ničemu.

Vůně je hodně neutrální, není nijak výrazná, nijak zvláštní a nedovedu si představit, že by někomu vadila, nebo naopak, že by si jí extra zamiloval. Je to zkrátka parfemace "čistoty", kterou u podobných produktů očekáváte a možná je i mírně žádoucí. 

Antiperspirant, který slibuje zabránění pocení nohou a ochraňuje před zápachem mi je o něco více sympatický, protože automaticky působí i na botu, zatímco deo do bot působí vážně jen na boty. Antiperspirant dále také skutečně tomu pocení zabraňuje, čehož jsem si všimla poté, co jsem bílé ponožky měla bílé, i když jsem měla černé Conversky, které se mi často vlhkem do ponožek zapouštějí. 

Slibuje, že vaše nohy ochrání před zápachem a pocením, to nedělá ani jeden, protože vydrží zhruba těch 6 hodin, protože pak není cítit absolutně nic, kromě typického "dneska jsem měla celý den boty na nohou, tak se neskláněj" smrádečku. :D Je to možná nechutný, ale lidi pracující na nohou ví, o čem mluvím. Takže bych řekla, že zvládne necelou směnu v práci, pak už je na tom s výdrží hůř.

Sprej obecně vydrží ale velmi dlouho. Zkoušela jsem ho teď tak dva týdny, téměř každý den, a musím říct, že jsem překvapená, že ve sprejích ještě tak cca 1/3 zbývá, tzn. že ubývají skutečně velmi pomalu, pokud to s nimi samozřejmě nepřeženete. 


Já osobně mám hodně tvrdou kůži (které říkám hroší) a musím se o svoje paty starat více, než běžný smrtelník. Do nedávna jsem používala Avon krém na nohy, jeden čas i aloe vera krém a jindy normální tělové mléko. Potom jsem dostala tento krémík od Astridu a musím říct, že si ho nemohu vynachválit. 

Čeho jsem se bála je to, že když si namažu nohy, budu muset dobu čekat, než budu moct normálně fungovat. Byla jsem překvapená, že se tenhle krém vstřebává celkem rychle, takže nemusíte klouzat po podlaze třeba do kuchyně pro nějakou dobrotu. Abych byla přesná, řekla bych, že do 5ti minut máte krém dobře zapitý a můžete jít po svých. 

Moje hroší paty si tento krém nemohou vynachválit, protože paty jsou po něm jemné a to bez použití pemzy, nebo jiných "patošmirglů", což je na léto pro mě bezva vychytávka. Vzpomínám si, že jsem vloni měla na dovolené hrozné paty, popraskané a dokonce se mi i loupaly, ale po dvoutýdenním používání tohoto krému (cca 3x týdně) mám paty nádherně jemné jako miminko, takže doufám, že mi to vydrží až k moři, abych mohla mít chodidla, za které se nemusím stydět. 

Bonusem už je jen to, že příjemně voní, avšak podobně jako spreje nemá specifickou vůni - přirovnala bych to ke svěží vůni "čistoty", která se beztak brzy ztratí a vy nic neucítíte, protože řekněme si to na rovinu - málokterý krém vydrží vonět několik hodin, takže tento není výjmka. Navíc bych to snad označila i za výhodu, protože jakmile se krém 100% zapije, tak o něm vůbec nevíte a nohy máte pěkné jako od přírody - žádný mastný film, žádná parfemace, nic. 


Hodnocení sprejů: 3,5/5
Hodnocení krému na nohy: 5/5
K zakoupení zde
Spreje si myslím, že nejsou nutností, bez které byste se neobešly, ale rozhodně to nejsou vyhozené peníze, protože skutečně udělají to, co slíbí, jen je to vychytávka, která není úplně esenciální pro každodenní život. Já bych vám oba spreje doporučila, pokud trávíte v teniskách, sneakers nebo i Converskách celý den, protože řekněme si to na rovinu, nikdo nechce, aby mu smrděly nohy. Na druhou stranu si myslím, že regenerační krém by si domu měli pořídit všichni, kdo trpí na "hroší paty" a chce je mít trošku prezentovatelnější, například abyste se nemuseli stydět zout se v parku a být tam bosky. Doufám, že vás tento článek nenudil, protože ačkoliv to nespadá úplně do mého kosmetického repertoáru, myslím si, že jsou to produkty, o kterých je fajn něco slyšet a na netu moc takových recenzí není! 

Používáte spreje na nohy nebo do bot?
Co je podle vás super vychytávka, bez které se ale svět obejde?

3 komentáře:

  1. Bez sprejů na nohy a do bot si léto nedovedu představit :-) hlavně k balerínkám by je měly vždy paní prodavačky povinně přibalit jako dárek :-D
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Spreje také používám, ale jen málokdy. Jinak ten krém na paty je opravdu báječný! Už nemám tolik tvrdé ani rozpraskané paty jako předtím. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger