25. prosince 2016

Catrice | Camouflage Tekutý Korektor

Krásnou povánoční neděli všem,
doufám, že to, co jste pod stromečkem našli vám udělalo radost a že jste si Vánoční večer užili ve společnosti těch, které máte rádi. Já jsem ráda, že už je to za náma a teď už se zase blíží čas finančního zpamatovávání se, kdy začínáme šetřit opět na další Vánoce. :D Já se ale už přesunu ke svému blogovému režimu, to znamená, že neděle je den recenzí. Dnes jsem si připravila recenzi a porovnání korektoru od Catrice, který určitě znáte, protože na české scéně blogosféry se nedá přehlédnout to, že každá blogerka na něj pěje ódy. Dneska bych se mu teda chtěla kouknout na zoubek i já, takže se do toho dáme! :)


 Balení tekutého korektoru5ml a kalíškový korektor má pouze 3ml, takže máte o trošku více produktu, než v kalíšku, ale musím zdůraznit, že tekutá verze ubývá mnohem rychleji než v kalíšku, což mě osobně ale nijak extra nevadí, protože v kalíšku mi často korektor ke konci už oxidoval, takže takhle se aspoň rychleji bude prostřídávat balení za balením, aniž bych pak musela korektor vyhazovat, protože oxiduje. Čeho si všimnete na první použití, je velmi příjemná parfemace. Kalíšková verze není cítit nijak, ale tahle trošku voní - nevím, k čemu bych to přirovnala, ale skutečně voní jemně a přirozeně (sice trošku chemicky, ale ne tak, že by to bylo nepříjemné). 

Co se týče krytí, které je tu asi to nejhlavnější, musím říct, že si nedovedu představit stejně dobře krycí korektor za takovouhle cenu. Korektor s přehledem zakryje pupínky, pihy a prakticky jakékoliv nedokonalosti. Pokud máte nějaký makeup a přes něj ještě dáte korektor na místa, které potřebují skrýt, tak všechny nedokonalosti zmizí. Co může být menší problém je to, že trošku zvýrazňuje suchá místa, proto si nejsem úplně jistá, jestli bude korektor vhodný pro hodně suchou pleť. Řekla bych, že normální-suchá bude ještě v pohodě, ale přes místa, kde se vám kůže vyloženě loupe, to spíše zvýrazní než skryje. 

Odstín je perfektní, mojí pletí sedí úplně perfektně. Musím ale uznat, že kdybych měla odstín vybírat podle ruky, tak se seknu o dost, protože já mám neuvěřitelně žlutý podtón na rukou a na obličeji naopak spíše do růžova, takže to, že je odstín 010 spíše do růžova, mi sedí jak prdel na hrnec. Naopak to, že je do růžova působí mnohem přirozeněji, než když jsem si dala 010 kalíškovou verzi. Obě verze korektoru se dělají ve třech odstínech, já mám u obou ten nejsvětlejší a myslím, že mi sedí perfektně. Fajn je to, že korektor by měl být buď stejný odstín, nebo o odstín světlejší - já si myslím, že by si z těchto tří odstínů vybral každý. :) 


+
cena
dostupnost
světlý odstín
snadná aplikace 
perfektní krytí
příjemná parfemace
-
podtón nebude sedět všem

vlevo: tekutý korektor, vpravo: korektor v kalíšku
 Hodnocení: 5/5
K zakoupení online třeba zde
Korektory oba rozhodně doporučuji, pokud doma ani jeden ještě nemáte, tak jděte omrknout odstíny, které si ale nezkoušejte na ruce ale obličeji. Jak jsem již řekla, podtón kůže na rukou může být rozdílný s podtónem pleti obličeje. Já si oba korektory nemohu vynachválit a oba jsou vhodné na různé věci - tekutý na kruhy pod očima, kalíškový na pupínky, ale kdybych si měla vybrat, sáhnu spíše po tekutém. Za mě tedy rozhodně ano. 

Používáte korektor?
Jaký je váš oblíbený?

27 komentářů:

  1. keby som si mala vybrať, tak z týchto rozhodne tekutý, aj keď aj ten bol na mňa príliš hustý...používam ho teraz iba výnimočne na väčšie nedokonalosti :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upřímně, také preferuji tekutý, přitom jsem si do nedávna myslela, že po jiném než kalíškovém nesáhnu.. :)

      Vymazat
  2. Už jsem o něm hodně četla a chtěla bych ho vyzkoušet, ačkoliv já právě korektory moc nepoužívám. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě zkus, jakmile ho zkusíš, budeš ho chtít používat furt :D :) Je ideální na kruhy pod očima, ani nemusíš nosit makeup abys ho upotřebila :) Ale pokud kruhy ani nedokonalosti nemáš, tak ho ani nepotřebuješ. :)

      Vymazat
  3. Nejradši mám právě tento tekutý od Catrice také v odstínu 010. Mám sice suchou pleť, ale na druhou stranu ji nenechávám dojít do toho extrému, aby se mi loupala, takže mi tento korektor fakt vyhovuje.

    eLblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám pleť rovnou ve dvou extrémech - mastnou T zónu a zbytek obličeje suchý jako sahara.. :D Je hrozně těžké najít nějaký produkt, který zvádne oba typy pleti najednou zkrotit, ale ať se snažím jak chci, občas je suchá část obličeje vážně vysušená, až se mi šupinkatí.. :) Proto mám občas obavy, jak korektor bude vypadat, ale tenhle si poradí s obouma extrémama :)

      Vymazat
  4. Na moje kruhy pod očima je tekutá verze skvělá, jen se to nesmí přehnat s množstvím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, ale výhodou je, že se dá relativně dobře rozblendit, pokud to přeženeš, takže jde jen o to poznat, kdy je toho moc :D :)

      Vymazat
  5. Také si oba korektory nemůžu vynachválit :) Tekutou verzi taky preferuju, tenhle týden jsem si zrovna koupila čtvrté balení do zásoby :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to už máš pěknou spotřebu za sebou, tohle je můj první, ale rozhodně né poslední :D :)

      Vymazat
  6. Oba ktorektory mám doma a oba sú super! Mne osobne viac vyhovuje ten tekutý. Úplne súhlasím s tvojim názorom naň. Je vážne super!

    SASHA´S LIFE


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tak, s tím tekutým se i snaději manipuluje a je to (zdá se mi) rychlejší :D

      Vymazat
  7. Já ještě tyto korektory nezkoušela, ale zajímá mě jeho tekutá verze :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to musíš napravit, nevíš, o co přicházíš!

      Vymazat
  8. Ja som použivala ten tuhý ale ten tekutý som ešte nemala, no vyzera veľmi dobre :))

    Srdečne ťa pozývam na giveaway na mojom blogu ❤

    OdpovědětVymazat
  9. Asi rok dozadu som používala tuhý, potom som skúsila tekutý a som pri ňom doteraz - u mňa maximálna spokojnosť :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se ani tuhého nevzdala, přijde mi super, ale ten tekutý... no zkrátka, nová srdcovka! :D :)

      Vymazat
  10. Tuhý korektor mám, ale nepoužívám ho. Nad tekutým jsem se už pozastavovala v drogerii, ale ještě nekoupila. Já velmi ráda používám tekutý od Rimmelu :)
    SIMANNE BLOG

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem asi jediný člověk, který Catrice korektory nikdy nezkoušel :D. Odstínově mi totiž absolutně nesedí, což je škoda. Kamarádka je používá a taky ji moc vyhovují.

    OdpovědětVymazat
  12. Tyjo, to vypadá fakt skvěle. Korektor mi teď chybí, takže se po tomhle určitě podívám!

    http://marketafrank.com

    OdpovědětVymazat
  13. Na tento som pocula samu dobru chvalu :)Ja pouzivam Avon CC flawless :)

    Pozyvam na luxusnu GA o Lancome, Biodermu, Dermacol a ine tu:http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html

    OdpovědětVymazat
  14. Ten tekutý korektor poznám a používam ho snáď odkedy som si kúpila prvý. Po inom som už ani nesiahla. O tom tuhom korektore som počula a tiež si ho asi zadovážim.

    IVANNA

    OdpovědětVymazat
  15. Tenhle korektor je naprosto skvělý, problém ale je, že jsem si taky pořídila 010 a na mně to prostě vypadá šedivo růžově, takže jsem se už dozvěděla, že 020 je dožluta a půjdu koupit ten. Na druhou stranu, Fit me jsi zkoušela? ten mi přijde možná na stejné úrovni jako tenhle catrice :)

    OdpovědětVymazat
  16. Já mám kalíškovou verzi, ale ta mi moc nesedí odstínově :/ Každopádně po přečtené této recenze si tekutou verzi musím, co nejdřív pořídit!

    HAUL | Kosmetický wishlist 2016

    OdpovědětVymazat
  17. ten tekutý korektor od catrice je môj obľúbený !! :))

    Tammybeaty

    OdpovědětVymazat
  18. Ja taktiež preferujem tekuté korektory a tento je môj najobľúbenejší! :) A ešte mám veľmi rada FITme! od Maybelline.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger