4. prosince 2016

Avon | Pur Blanca Blush Parfémová Voda

Krásnou neděli vám všem,
dnes tu pro vás mám další super tip na Vánoční dárek pro kamarádku, maminu nebo sestru (a kohokoliv něžného pohlaví) a opět to je parfém. Nevěděla jsem, jestli dát dva parfémové články za sebou je dobrý nápad, ale myslím si, že v rámci tipů na dárků je to ideání příležitost. Já nedávno ozkoušela poprvé parfémovanou vodu od Avonu a musím říct, že jsem byla velmi překvapená, protože jsem nečekala, že parfém, zrovna od Avonu, bych si oblíbila. Upřímně, k Avonu nemám zrovna pozitivní přístup, takže jsem pokaždé nadšená z produktu, z kterého mi třeba nesleze kůže nebo tak. No, po tomhle parfému mi kůže neslezla, takže pokud vás zajímají detaily, tak čtěte dál. :)

Balení je fajn, není to nic extra. Už od pohledu nepůsobí moc extra luxusně, spíš bych řekla že je to takový průměrný design i provedení. Nic převratného se nekoná, ať už na lahvičce, tak i na krabičce. Samozřejmě od parfému za dvě stovky neočekávám flakonek ze zlata, ale zkrátka se sem hodí ta poznámka, že to není úplně výstavní balení. Mimochodem, balení má 50 ml, což není moc, ale řekla bych, že při každodenním používání parfém vydrží až dva měsíce. 

Vůně je relativně dost sladká, takže pokud jste spíše na svěží nebo kořeněné vůně, tohle není úplně ideální. Na druhou stranu, pokud máte rády jakékoliv parfémy "na lítačku", tak tohle je podle mě naprostý ideál, protože je to super vůně, z které vás nebude bolet hlava, ale je velmi jemná a příjemná. Po takových 8 hodinách se velmi příjemně rozloží a je velmi decentně cítit z oblečení, takže vůně neodezní úplně, ale drží se spíše oblečení. 

To mě vede k výdrži. Ta je okay, nemyslím si, že by kdokoliv čekal celodenní perfektní výdrž vzhledem k tomu, že je to Avon a parfém je tak levný. Na těle parfém tolik nedrží, řekla bych, že o dost méně, než na oblečení, ke kterému vůně přilne velmi snadno a hlavně se ho drží téměř celý den. Ačkoliv se velmi pomalu vytrácí, nevytratí se úplně, takže oblečení je cítit pořád, akorát velmi jemně. Řekla bych, že takových 12 hodin je cítit i z oblečení, pak už je byste museli zabořit čumáček do oblečení, aby jste vůni cítili. 

Ještě bych řekla, že vůně je vhodná spíše pro mladší ročníky, ale dovedu si to představit i na mamině, takže bych se nebála zkusit tuhle vůni darovat mamce. Pokud je vaše mamina flexibilní a nepotrpí si na "dospělé", kořeněné vůně, tak tohle se jí může líbit. 

Hlava
břečťan, červený rybíz, bergamot
Srdce
šeřík, pivoňka, karafiát, růže, leknín
Základ
cedr, sušené ovoce, pižmo

Hodnocení: 5/5
K zakoupení zde
Jak jsem říkala, tak Avon nepatří mezi mé oblíbené značky. Nikdy by mě nenapadlo, že budu někdy pět ódy na jejich parfém. Sama jsem překvapená, protože jsem kdysi měla nějaký parfém, který jsem hned poslala dál, protože vůbec nedržel a ani mi extra nevoněl, ale tenhle mě vážně mile překvapil. Takže ano, doporučuji vám tenhle parfém, ať už pro sebe nebo jako dárek. 

Mimochodem, pokud jste se zúčastnili soutěže o voucher v hodnotě 700 Kč na Notino.cz , tak vás asi bude zajímat, kdo vyhrál.... vítězný komentář měl číslo 14, takže gratuluji Veronice Pospíchalové, která bude mít o trošku bohatšího Ježíška. :) 

11 komentářů:

  1. " z vůně mi neslezla kůže" :DDD dobrý :D sladké vůně miluju, jen pořád nějak neholduju Avonu..:)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také k Avonu mám spíše "love-hate" vztah, některé produkty jsou děs, ale pak mě něco takovéhleho překvapí a mám radost.. :)

      Vymazat
  2. Některé jejich vůně voní hezky, ale nikdy jsem si žádnou nekoupila.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Já osobně nemám s Avonem nejmenší problem a musím říct, že podle toho, jak sis tuhle vůni vynachválila, se po ní určitě podívám:-)
    Rozka's my name

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni, podle mě se ti bude moc líbit! :) Je dost univerzální a hlavně za tu cenu fakt pecka.

      Vymazat
  4. Týmto článkom si mi trochu pripomenula moje detstvo. Totiž to, to bola prvá vôňa ktorú som si z AVONu kúpila za našetrené peniaze a mala som ju skutočne veľmi rada :) Momentálne som si aj ja kúpila vôňu z AVONu, Celébre, ktorú som chcela už riadne dlho a som s ňou spokojná. Na to že stála 5€ má neskutočnú výdrž.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uznávám, že výdrž téhle mě také nadchla, za tu cenu. :) Avon je podle mě nostalgická značka pro všechny, každá jsme u ní začínaly :D Já jsem například měla první tužku na oči (samozřejmě modrou) od Avonu :D

      Vymazat
  5. Celkem hledím na tu výdrž :) Já mám ráda trochu sladší vůně, tahle se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tahle by se ti líbila, je docela sladší, a fakt super :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger