4. listopadu 2016

MOTD | Easy Autumn Look

Krásný pátek vám všem, 
už je tu listopad, polovina semestru za náma a tma už v 5 odpoledne. Období, které je pro blogerky nejnáročnější, pokud pracují, studují, nebo oboje dohromady. Pomalu ale jistě už začínám najíždět na režim "nafoť všechno o víkendu, v tejdnu máš po prdeli" :D... Minulý týden jsem se vás ptala, jestli máte zájem o nějaké zemitější odstíny v líčení, nebo nějaké přirozenější, méně barevné.. řekli jste že ano, tak proto tu mám dneska trošku neutrálnější líčení v takových podzimních a zemitých tónech. 


 Až vám řeknu postup, nebudete mi věřit, jak lehký je, navíc je vytvořenou pouze s jednou paletkou a tou je Makeup Revolution Flawless, nádherná (a levná) paletka, s kterou vytvoříte miliony krásných, nebarevných looků.
Vzala jsem si prvně tmavě hnědý odstín, s kterým jsem udělala kouřovky především v oblasti ohybu víčka - směrem ven. Poté jsem smíchala tento hnědý odstín s burgundy/tmavě červenou barvou a tímto mixem jsem vlastně vyplnila celé pohyblivé víčko, kromě prostředku. Do prostřed jsem dala mix třpytivé hnědé a béžovo-broskvové, a do vnitřního koutku jsem mírně dala tělový, třpytivý stín. Samozřejmě i pod spodní řasy jsem dala barvičku, tam jsem totiž otřela štětec, na kterém byl mix burgundy a hnědé. Look doplníte linkou, umělýma řasama a nebo jako já, jen řasenkou. 

Products used:
Makeup Revolution Flawless Palette
Benefit They're Real! Mascara, Tinted Primer

Jak se vám takovéhle "méně odvážné" líčení líbí?
Vytáhli byste toto líčení mezi lidi? :) 

8 komentářů:

  1. Moc pěkné! Já tyhle 'méně odvážné' líčení miluju, a když už si maluju oči, tak jedině takto, na odvážnější líčení moc nejsem.
    BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
  2. Tvoje líčení je vážně boží v jakékoli barvě. :)
    jennytailor

    OdpovědětVymazat
  3. moc hezké, decentní ale pěkné, určitě musím vyzkoušet :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Takové líčení mám snad nejraději, povedlo se ti to :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. To je klasika, když spěchám :)) Rozhodně nepohrdnu :D

    OdpovědětVymazat
  6. Upřímně já tohle podzimní období, kdy je brzo tma nesnáším, protože je špatné světlo a fotky na blog potom vypadají strašně :( Jinak líčení je dokonalé, strašně se mi líbí :)

    Jela jsem na červenou

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger