13. listopadu 2016

Avéne & Bielenda | Pleťová voda a Máslo na Rty

Krásnou neděli vám všem,
dnes tu mám, jak jsem slíbila, recenzi na jeden produkt od Avéne, ale aby článek nebyl tak krátký, rozhodla jsem se přihodit sem ještě jeden objev, který jsem měla možnost vyzkoušet a tím je máslíčko na rty, které voní jako dar z nebes a krásně hydratuje rty, od značky, kterou jsem do nedávna vůbec neznala, a tou je Bielenda. Pokud vás teda alespoň jedna věc zajímá, tak mrkněte na dnešní článek. :)


 Tuhle vodu jsem dostala v menším balení, takže jsem byla trošku skeptická k tomu, že to bude stačit na to, abych jí pořádně otestovala, ale po polovině vypotřebované lahvičky jsem zjistila, že víc času už ani není třeba, protože názor jsem si udělala hned.

Začnu úžasnou, velmi jemnou ale také příjemnou vůní. Už v minulém vzorečkovém článku jsem zmiňovala sprchový gel, který voní velmi jemně a není to extra výrazná vůně, ale tato voda voní o trošku lépe ale hlavně zajímavěji - první, co se mi vybavilo když jsem si přičichla byla lékárna. Je to taková hodně "zdravá", nechemická a "čistá" vůně, která je velmi jemná, takže určitě nebude vadit nikomu. Za mě velké plus!

Čištění pleti je ale to hlavní, co mě na téhle čistící vodě dostalo. Pleť je po něm už na pohled čistší, taková zdravější a na dotek i jemnější. Nevysušuje, ale zbavuje přebytečného mazu, který mě se třeba tvoří především na čele. Stačí mi teda každé ráno před tím, než nahodím makeup, pleť vyčistit, pak přes to hodím krém a potom až makeup a pleť vypadá i lépe, protože je jak vyčištěná, tak hydratovaná. Já ale používám vodu i večer a to především po odlíčení, a musím uznat, že jsem byla velmi překvapená, že mi z pleti dostane i makeup, o kterém jsem neměla ani tušení, i když jsem se odličovala Makeup Eraser utěrkou. Takže od té doby, co se mi pod ruce tahle voda dostala, tak večer se doodlíčím a ráno vyčistím pleť.

Tahle rutina se podepsala i na kvalitě mé pleti - zlepšila se mi T-zóna, kde se mi často tvořili pupínky nebo další odpornosti, je mnohem méně mastná, pupínky se mi netvoří už skoro vůbec a pleť je mnohem hezčí už od pohledu.

Co vás může ještě zajímat je to, pro jaký typ pleti je voda vhodná. Odpovědí je každý typ pleti, protože já mám tak pošahanou pleť, kdy mám extra suché tváře, ale taky extra mastnou T-zónu a na obojí měla tato voda dobrý vliv, nevysušovala ale pleť se ani nemastila, jak jsem už zmiňovala výše.  Navíc je vhodná i pro citlivou a problematickou pleť, takže ať už máte jakýkoliv typ pleti, tak se nebojte sáhnout po této vodě! :) 
+
příjemná vůně
vhodný pro každý typ pleti
krásně vyčistí 
odstraní zbytek makeupu
nedráždí pokožku
-
Hodnocení: 5/5
K zakoupení na Notino.cz


Opět začnu tím, čeho si všimnete okamžitě po otevření - úžasná a neuvěřitelně příjemná vůně. Nevím proč, ale vůně je u balzámků něco, co ocením snad více než samotnou schopnost hydratace. Jsem v tomto ohledu trošku blázen, a čím lépe voňavý balzám, tím ho mám radši, ale občas se mi poštěstí a narazím na voňavý a zároveň dobře hydratační, a tonhle je přesně on. Voní po třešních, úžasnou vůní, i když trošku chemickou (není to úplně přírodní vůně), ale přesto to je velmi velmi příjemná, třešňová vůně. 

Obal je podle mě úplně bomba, je roztomilý, malý a skladný, takže není problém ho nosit v kabelce nebo třeba v peněžence, protože se vejde kamkoliv. Co mě osobně trošku vadí na těchto kalíškách je to, jak jsou nehygienické a hlavně když mám dlouhé nehty, tak mi za ně produkt zalézá. Občas zkrátka zapomenete třeba ve škole omýt si ruce před tím, než si dáte balzám na rty a je to, bakterie už jsou v kalíšku ale i na rtech. Samozřejmě to mě ale často neodradí a kalíškové balzámy používám i navzdory tomu, ale co se balení týče, tak rozhodně preferuji balzám ve sticku. 

Hydratace je úúžasná, másílko hydratuje naprosto perfektně, rty udrží v dobrém stavu (hydratované a nepopraskané) až 3 hodiny, pokud jíte, pokud ne, tak samozřejmě víc. V porovnání třeba s Carmexem to je samozřejmě "chudší příbuzný", protože Carmex vám rty zhydratuje, zahojí a hlavně vyléčí třeba koutky, to tohle máslíčko sice nedělá druhé ani třetí, ale co se týče hydratace, tak vás rozhodně nezklame. 

Cena je podle mě v poměru s výkonem naprosto skvělá, za balzámek zaplatíte méně jak 100 Kč, což je podle mě super cena, vzhledem i k tomu, kolik másla v kalíšku je (15 g). Dostupnost je taky super, seženete na Notinu a můžete si ho nechat poslat domů nebo třeba do zásilkovny.

+
vůně
roztomilý obal 
cena
dostupnost
skvěle hydratuje
-
Hodnocení: 5/5
K zakoupení zde

Abych to tak zakončila, tak vám oba produkty rozhodně doporučuji. Ani jedním nešlápnete vedle a jsem si 100% jistá, že vám budou sedět, protože se hodí doslova pro koho. Co se týče másílka, tak to by bylo rozhodně i vhodné pod stromeček, protože balení je roztomilé a hlavně balzámek to je vážně super, takže někomu udělá velikou radost. Čistící voda je dárek spíše pro vás, pokud vám málokterý produkt (obzvláště pleťové vody) sedne a nenadělá na pleti neplechu. 

Jaký produkt jste si v poslední době oblíbili vy?

4 komentáře:

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger