16. listopadu 2016

Brazil Keratin | Kokosové Nebe (Šampon a Kondicionér)

Krásnou středu vám všem!
Říkali jste si, že dlouho tu nebylo nic o vlasech? Tak dnes se to budu snažit napravit a řeknu vám něco rovnou o dvou produktech na vlasy - kokosovým šamponu a kondicionéru. Brazil Keratin určitě znáte, za poslední roky je to velmi populární koncept nejen na blozích, ale narazíte na spoustu lidí, kteří s ním mají už zkušenosti nebo ho alespoň znají. Já jsem do nedávna neměla žádné zkušenosti s touto značkou, takže když jsem dostala nabídku na ozkoušení některých produktů, byla jsem jasná.  


Obal je velmi minimalistický a myslím si, že k němu není moc co dodat, mě osobně se moc líbí. Aplikátor je u šamponu taková ta malá dirka uprostřed víčka a u kondicionéru je otevřené celé víko, aby vám šlo produktu více ven. Mě to takhle vyhovuje a není na tom co vytknout. Balení šamponu mi vydrželo 2 měsíce při pravidelném používání 2x týdně, kondicionér mi ještě zbyl, takže ten vydrží déle. 

Vůně je absolutní nebe. Kdo mě zná, nebo sleduje již delší dobu, ví, že jsem posedlá se vším, co obsahuje kokos. Miluju miluju miluju vůni kokosu a při výběru produktů jsem doslova neodolala a sáhla po kokosové řadě a rozhodně nelituji. Vůně je identická u obou produktů, takže se tam žádné vůně nepřetahují.. Co je skvělé a co oceňuji hodně je to, že vlasy vydrží velmi dlouho vonět. Když jsou mokré, tak voní celou dobu, jakmile uschnou, tak vůně ustupuje ale i druhý den jsou vaše vlasy velmi příjemně provoněny, takže to je jako byste přijeli z nějaké tropické dovči, haha. :D 

Co je ale asi u tohoto šamponu a kondicionéru hlavní, je to, jaké dělá vlasy. Musím říct, že produkty nejlépe fungují dohromady, takže když je používáte spolu, tak je to znát nejvíce, ale samozřejmě i samotný šampon (nebo kondicionér) svou službu splní i osamoceně, jen se mě osobně zdálo, že to nemá takové grády. 

Šampón i kondicionér je vhodný pro všechny typy vlasů, například já mám suché, zničené, barvené vlasy, takže na tento typ je tato řada i mířena, protože je 'moisturizing' (= hydratační), ale přesto bych se nebála ho používat ani na jiné typy vlasů, protože podle mě je velmi univerzální - používá ho i moje mamka (která si mimochodem vůni také zamilovala), která má takové jemnější vlasy, které se jí mastí, pokud použije špatný šampon. Po obou produktech měla krásné vlasy, nemastily se a mělo to vlastně stejný účinek, stejně jako na mé vlasy. 

Vzhledově vlasy vypadají po používání zdravější, jsou takové lesklé a více "urovnané". Oba produkty už mám vypotřebované v době, co píšu tento článek, respektive kondicionéru mi zbylo ještě tak na dvě použití, takže mám produkty ozkoušené a nějakou dobu jsem je používala. Proto když řeknu, že na vlasech permanentní dopad nevidím, tak to asi není jen výkřik do tmy. Vlasy jsou po každém umytí jemnější, ale teď, co produkty už nepoužívám, tak mám vlasy stejné, jako dříve. Hodně se cuchají a nevypadají tak zdravě, takže bohužel, permanentní vliv to asi nemá. 

Dostupnost je podle mě dobrá, Brazil Keratin totiž seženete snadno na internetu a za super cenu - není to nic přepáleného a myslím si, že cena je úměrná kvalitě. PS. Při objednávce nad 1500 Kč máte poštovné zdarma!


+
vůně
cena
dostupnost
neobsahuje parabeny, silikony etc.
vhodný pro jakýkoliv typ vlasů
dělá jemné vlasy a od pohledu zdravější
-

Hodnocení obou produktů: 4,5/5
K zakoupení zde
Oba produkty vám doporučuji, především jako kombo, protože se úžasně doplňují, úžasně voní a vážně dělají nádherné vlasy. Jak jsem říkala, vlasy se mi po něm přestaly tolik cuchat, snadněji se rozčesávaly a vypadaly lesklejší. Ačkoliv mám suché, zničené vlasy, tak tenhle šampon si s nima poradil skvěle a já musím říct, že jsem z něj nadšená. Pokud máte rádi kokos, tak tuhle řadu velmi doporučuji alespoň omrknout. 

Jaký je váš oblíbený šampon?
Máte rádi kokosovou vůni?

11 komentářů:

  1. Mně by se určitě hodily, ty moje vlasy jsou případ sám o sobě :D :)

    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. Po tejto značke nejaký čas pokukujem, akurát som si nebola istá či produkty obsahujú silikóny, alebo nie. Krásna recenzia! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kokos také miluji. Takže musí být vážně boží. já mám momentálně vanilkový od Kallos a taky super. :)
    jennytailor

    OdpovědětVymazat
  4. Kokos miluji na všechny způsoby a ve všem, tedy i v kosmetice :-) značku BK znám a jsem s ní spokojená.
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  5. Značku neznám a já kokos moc v lásce nemám :) Ale vypadá to dobře.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Výrobky vypadají lákavě, jen škoda, že jakmile je člověk přestane používat, tak onen efekt opadá :-/.
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  7. všetko s kokosom je dokonalosť sama haha :D a odceňujem že nemá parabeny keďže som alergická :(
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
  8. Moc hezká recenze. Produkty už plánuju vyzkoušet nějakou dobu tak jsem jedině ráda za názor a nejspíš budou super :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem z téhle kokosové dvojice byla také poměrně dost nadšená. Překvapilo mě, že neobsahují silikony a přesto nechávají moje vlasy jemné, hebké a rovné, bez krepatění na koncích. Mám sice jiné oblíbenější produkty, po kterých sahám častěji, ale rozhodně s tebou souhlasím, že se jedná o kvalitní péči o vlasy. Také jsem je myslím už někdy zmiňovala a také jsem je doporučovala, takže jsem ráda, že vyhovují i někomu jinému a mně se to jen nezdálo. :) btw - já vždycky používám šampon a kondicionér ze stejné řady spolu, mám pak pocit, že mi to lépe funguje :D

    OdpovědětVymazat
  10. jej týchto poznám až na to, že som mala intenzívne sérum a masku( čokoládovú) a pomohli
    galantosfun

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger