23. října 2016

Elemis | British Botanical Hand Nail Butter Krém Na Ruce

 Zdravím všechny,
dnes tu mám pro vás připravenou recenzi na krém na ruce. Často tu na blogu zmiňuji to, že jsem maniak, co se týče krémů na ruce a v současné době mám celkem 12 krémů, přičemž šest z nich mám různě po baráku, dva v autě a čtyři v různých kabelkách, takže myslím, že s klidem v duši mohu říci, že krémy jsou důležitou součástí mého každodenního života a bez krémů bych nepřežila ani den. Bohužel ne každý krém, který mi pod ruce padne je ale super, takže občas krémy putují rovnou do koše nebo k mamce, která je méně náročná... proto jsem se těšila na testování tohoto "botanického" Elemis krému, o kterém vám tu dnes něco povím. :) 

Pokud značku Elemis neznáte, stejně, jako jsem je neznala do nedávna já, tak vám teď řeknu pár věcí. Elemis je Britská značka a není úplně nová a na trhu je už od 1989 (takže se divím, že není tak známá!). Tahle značka zároveň netestuje na zvířátkách, nikdy netestovala a ani žádné "třetí strany" netestovaly za ně. (Bohužel ale používají např. med, takže to není vegan) Účinky pečující kosmetiky by měly být vědecky potvrzené, takže trošku vyšší cena je adekvátní k tomu, co produkty zvládnou, takže pokud vás zajímá, jak obstál tento krém na ruce, tak čtěte dál.   

Tak a recenzi teď už začnu obalem, tam bych ráda řekla, že balení je moc pěkné a to i vizuálně, ale také velikostně. Původně jsem se obávala většího balení (100 ml), protože ráda nosím ty menší krémíčky po kabelkách, takže tohle byla pro mě zapeklitá situace, kdy jsem se rozhodovala, zda budu riskovat objednání. Nakonec jsem objednala a v kabelce krém nenosím, ale mám ho na nočním stolku a každý večer si s ním mažu ruce. Poučení z tohoto odstavce: pokud máte radši menší balení, tohle nebude velikost pro vás, pokud vám to nevadí, tak se nebojte a objednávejte, navíc vám jedna tuba vydrží až 2 měsíce.  

Co mě na krému moc baví, je ta vůně. Voní velmi příjemně, jemně a květinově. Samozřejmě tuhle vůni cítíte tak půl hodinky, pak už není cítit skoro vůbec, což je na jednu stranu škoda, ale rozhodně to není za mínusový bod. Co je pro mě velmi důležité u krému na ruce je to, jak rychle se vpíjí. Není nic horšího, než když hodinu čekáte, až budete moci cokoliv dělat, protože máte nezapitý krém. To, se u tohoto krému neděje, protože se vpíjí dost rychle. Závisí samozřejmě na tom, jak silnou dáte vrstvu, ale tu tenčí vám ruce vsáknou do 5ti minut. 


Co já očekávám od krému za tolik peněz je především pořádná dávka hydratace a v tomto ohledu jsem rozhodně zklamaná nebyla. Musím říct, že je znát na kůži, že je hydratovaná a vyživená. Proto, že krém používám na noc, vždy dám tlustší vrstvu, ráno se probudím s pacičkama jemňounkýma a heboučkýma, jako nikdy. Myslím si, že tenhle krém je jednoznačně jedničkou v tom, jak hydratuje a zjemňuje, protože žádný krém mi dříve nedělal tak jemné ruce. Také jsem si všimla toho, že i nehty se tváří vyživenější a takové viditelně zdravější.  Co je ale druhým velikým plusem je to, že hojí drobné ranky, jako jsou třeba záděrky. Já, když mám nervy, nevím co s rukama, takže vždycky začnu otrhávat kůžičku kolem nehtů a tím si udělám záděry, které jsou někdy fakt extrémní... No a na takovéhle záděrky se mi tenhle krém osvědčil, běžně se mi totiž hojí třeba několik měsíců nebo týdnů, ale s tímhle krémem se mi zahojí velmi rychle (drobnější tak do týdne, ty větší do dvou-tří týdnů max.). Za mě je tohle největší plus, které ocením, protože záděry nejsou nic pěkného. 

Co je dalším velkým plusem, je to, že je vhodný nejen na ruce, ale i na celé tělo, já si s ním třeba i mazala chodidla a občas si namažu i třeba ruce nebo nohy, ale na tyto účely používám tělová mléka, takže nebudu plýtvat tenhle krém na tělo, když je primárně na ruce...

+
vůně
netestováno
velké balení
rychle se vstřebává
skvěle hydratuje
hojí záděrky
vyživuje nehty
nejen na ruce
-

Hodnocení: 5/5
K zakoupení na Notino.cz 
Krém rozhodně doporučuji, není na něm jediná chybička, kterou bych vytkla. Od vůně až po účinky, vše je skvělé. Pokud míváte také občas záděrky, tenhle krém je jako boží dar, který vám tyhle záděrky bude rychle hojit, ale zároveň bude urdržovat vaše packy jemné jako dětská prdýlka. Samozřejmě, že si uvědomuji, že cena je o něco vyšší, než bych u klasického krému očekávala, ale myslím si, že se skutečně vyplatí zainvestovat do něčeho, co víte, že používáte pravidelně a užíváte si to. Musíte si rozmyslet to, zda jste ochotní dát za to ty peníze. Podle mě se to vyplatí, ale zvážit to i z vašeho pohledu je už na vás. :) 

Jaký krém na ruce je váš nejoblíbenější? 

6 komentářů:

  1. Krém vypadá dobře, ale vystačím si z levnější varintou například od dove :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Květinové vůně mám moc ráda, takže bych jej určitě vyzkoušela. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. Já teď momentálně používám od Manufaktury a jsem s nim spokojena :) Tenhle opravdu vypadá skvěle, díky za tip :)

    http://littlethingsforem.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Krém vypadá opravdu lákavě, i když ta cena je na můj vkus trochu vyšší, i když věřím, že za ty peníze určitě stojí :) Jelikož se pohybuji ve zdravotnictví, tak výživné krémy vždy ocením a já zatím nejvíc spokojená byla asi s krémem od Yes!Nurse :)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  5. Taktiež som taký menší maniak na krémy na ruky, aj keď momentálne ich mám iba asi 7, stále si musím kupovať a skúšať nejaké nové:) O tomto som myslím ešte nepočula ani som ho nevidela ale vyzerá super!

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  6. Vyzerá veľmi pekne a dokonca aj hojí? Ten musí byť skvelý! :) Jednoznačne si ho pri najbližšej objedávke cez notino objednám :) Krásne fotky ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger