28. září 2016

Jeffree Star Cosmetics | Beauty Killer Vegan Paletka

Krásnou středu vám všem!
Někteří z vás už možná čekali na recenzi téhle paletky už pár týdnů, ale konečně je tady. Posledních pár měsíců jsem tuhle paletku rozhodně nosila nejčasteji, což je co říct, protože většina paletek mě po týdnu přestane bavit, ale tahle paletka nabízí tolik možností, jak líčení udělat zajímavé, že jsem se jí ještě nenabažila. V tomto článku nečekejte vyjádření ke kauze Kat Von D a Jeffree Star "video-hádku", ani k žádné jiné kauze, tohle je objektivní recenze paletky, bez jakéhokoliv přemýšlení o tom, co se děje v osobním životě Jeffreeho. Tak, když už jsem tohle na začátek vyjasnila, myslím, že je čas přesunout se k samotné recenzi! :) 

Balení je peckové, ale na cenu paletky bych očekávala něco víc "fancy". Paletka je krásně růžová, s Beauty Killer nápisem vepředu a zlatým pruhem podél celé paletky (zboku), což působí na mě 'levně', ale to je můj subjektivní názor na obal. Paletka je papírová, jako můžete znát od TheBalm paletek třeba, ale i když je papírová, tak je velmi pevná a nebála bych se s ní vycestovat nebo vyrazit někam na výlet, pokud víte, že paletku využijete.

Odstíny v paletce jsou na první pohled trošku bláznivější a výraznější..... pokud si tohle myslíte i na druhý pohled, zakryjte si první řadu stínů (Star Power, Expensive) a uvidíte, že není vůbec tak bláznivá, jak se vám možná zdálo na první pohled. V paletce najdete 10 odstínů, z nichž jsou 4 matné a zbytek je buď extra třpytivý, nebo se shimmerem. Paletka obsahuje velmi zajímavé odstíny, které v jiných paletkách nenajdete a pokud najdete podobný odstín, nebude tak pigmentovaný. Například Rich Bitch je klasická zlatá, podobný Half Baked od Urban Decay, ale Confession nebo Violence nemám v žádné jiné paletce ani stejnou, ani podobnou. A Black Rainbow? Takový odstín jsem v životě neviděla, nádherná pigmentovaná černá s barevnýma třpytkama uvnitř. Bomba! 

Konzistence stínů je něco, co jsem snad nikdy nezažila - jsou to ty nejmáslovější stíny, co jsem kdy viděla. Myslela jsem si, že máslové stíny už doma mám ve všech variantách, že mě nic nepřekvapí, ale tahle paletka je tak zajímavě máslová, že to neumím popsat. Je dokonce tak máslová, že se nabírá některýma štětcema špatně, protože se na ně špatně chytá. Například Rich Bitch je pro všechny moje štětce tak máslovitý odstín, že ho musím aplikovat prstem. Aplikace je tedy trošku těžší, s některýma odstínama, ale se správnýma štětcema to není problém, popř. prsty vám nahradí štětce. :D 


Pigmentace je neuvěřitelná. Všechny stíny jsou perfektně pigmentované, kromě růžového odstínu Star Power, který je sice výrazný, nádherný a neonový na podkladu, ale bez něj stín nevynikne tak, jak bych od něj očekávala. Zbytek odstínů je pigmentovaný krásně, nemám co vyčíst. 

Výdrž stínů je většinou absolutně top, i bez primeru, pouze růžová Star Power vyžaduje pro tu zářivost bílý podklad. Je jasné, že stíny, které jsou trošku barevnější jsou logicky náročnější, co se podkladu týče, protože u nich je vidět to, že místy ztrácejí výraznost nebo se začnou slívat. S primerem mi drží celý den - až do večera, ačkoliv už tak odpoledne si už říkají o to, aby se re-aplikovaly, protože jsou méně výrazné. Přesto bych ale hodnotila tuhle paletku jako jednu z nejlepších, nejen co se výdrže týče. 


Abych něco ještě řekla k těm neuvěřitelným odstínům, tak vám představím mé oblíbence. Jednoznačně Rich Bitch, což je neuvěřitelná, krásná zlatá a ačkoliv je podobná spoustě odstínů v jiných paletkách, tak i přesto jsem si jí zamilovala. Black Rainbow je úžasná černá, kterou jsem v žádné jiné paletce neviděla a moc ráda s ní ztmavuji líčení, nebo dělám "rozmazanou linku". Ačkoliv jsem řekla, že Star Power není v pigmentaci ten nejlepší odstín z paletky, tak je jednoznačně nejzajímavější a na bílém podkladu září na kilometr daleko. Princess je překrásný odstín do vnitřního koutku nebo jako rozjasňovač, což je přesně to, co s tímto odstínem dělám, ale dokážu si ho představit i přes celé víčko a pouze ztmavené ve vnějším koutku. Přenádherný odstín, který se moc povedl. Expensive je nádherná petrolejová/modrá/třpytivá dokonalost, kterou absolutně miluju a nosím jí pravděpodobně až moc často. 
+
velké množství stínů
máslovitost
výdrž
originalita
názvy
balení
vegan
-
dostupnost
Hodnocení: 5/5
K zakoupení na officiálních stránkách Jeffree Star Cosmetics
Paletku bych rozhodně doporučovala všem kosmetickým nadšencům, protože rozhodně je to kousek, který bude mezi vašema paletkama vyčnívat svou originalitou ale i kvalitou. Co je důležité ale zmínit je to, že budete platit clo, pokud si paletku objednáte, což se vám pěkně prodraží. Pokud máte kamaráda/kamarádku v USA, neváhala bych a nechala bych si to objednat na jejich adresu, a oni vám to pošlou tak, aby jste nemuseli platit clo. Pro ty, kteří ale paletku chtějí i za cenu toho, že budete platit na celním úřadě nemalou částku, tak připravuji článek o celém procesu, když vám přijde cokoliv na celní úřad, protože to se může vždycky hodit. 

Zaujala vás tahle paletka od Jeffreeho?
Co byste chtěli vyzkoušet z Jeffreeho kosmetiky?

14 komentářů:

  1. Vypadá vážně božsky :) odstín Rich bitch se mi líbí nejvíce, bohužel me mrzí ta dostupnost :( Ale ty swatche WOW <3

    http://littlethingsforem.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Wau vyzera perfektne ta paletka🙂 skoda, ze je taky problem nieco objednavat z Ameriky. Uz ma to tolko krat nahnevalo, pretoze tam maju naozaj perfektne vecicky, ale poslat to na Slovensko tak to je priam zazrak😕

    OdpovědětVymazat
  3. Paletka i odstíny vypadají přímo božsky, ale bohužel já bych takové odstíny vůbec nevyužila.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jo ta paletka vypadá fakt dobře:)

    secret-diary-of-beauty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Paletka vypadá moc hezky, ale barvičky moc pro mě nejsou. :)
    jennytailor

    OdpovědětVymazat
  6. Ja Jeffreeho milujem od kedy som začala počúvať jeho hudbu a tá paletka vyzerá úžasné. Musím si našporiť a určite si ju zaobstarám :)

    Discoveringglam

    OdpovědětVymazat
  7. Táto paletka je na mňa príliš "divá" keďže ja mám rada skôr nude farby. Ale inak veľmi pekná recenzia.

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  8. Presne som sa ta chcela opytat na to clo, takze sa tesim na clanok! :) aj po tvojej recenzii mi pride paletka blazniva a neviem ci by som tak pestre tiene vyuzila.. inak diky za typ na zlaty tien UD, na ten sa pozriem :)

    Na blogu giveaway :)
    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherné barvičky, ale já bych je nevyužila. Je i skvěle pigmentovaná! ♥
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  10. jeffree je moj zivot a urcite sa chystam na nu !

    OdpovědětVymazat
  11. Perfektní recenze! Já na paletku také koukala, ale nějak mě neláká, JS na youtube sice sleduji, ale popravdě mi není moc sympatický - a teď tedy nemluvím o nějakých kauzách které nesleduji, neb na to nemám čas :D mluvím o tom, že bytostaně nesnáším, když někdo kouří trávu, natož když to dělá ve videu. Popravdě ale musím uznat, že paletka vypadá zajímavě a velmi kvalitně - recenze jsou sice spíš smíšené, ale myslím, že za to právě může spíš Jeffreeho povaha, než samotné produkty ;-) Docela bych chtěla zkusit nějaké jeho tekuté rtěnky, nicméně už jich mám teď víc než dost a platit poštovné a clo se mi nechce :) Navíc mě na celnici vždycky naštvou :D

    OdpovědětVymazat
  12. to je nádhera!!! Veľmi sa mi páčila tá paletka, hneď ako ju predstavil, no stále ma odrádza poštovné. Na beautybay však teraz naskladnili Jeffree rúže, tak sa možno dočkáme aj paletky či rozjasňovačov a možno po nej potom siahnem :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  13. Naozaj krásna recenzia! Jeffreeho zbožňujem už roky, čiže keď spustil vlastnú kozmetickú značku, potešilo ma to. A obzvlášť keď je takáto kvalitná! :) Paletku si jednoznačne plánujem kúpiť aj ja, myslím, že si u mňa nájde miesto :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger