30. září 2016

MOTD | Dvě Varianty Dramatického Líčení S Meet Matt(e) Trimony

Krásný pátek!
Dnes tu mám konečně připravené líčení, tentokrát ale rovnou ve dvou variantách. Tohle líčení jsem vytvořila s myšlenkou dramatického líčení, které se hodí na plesy, party nebo nějaké eventy. Myslím si, že obě varianty vypadají dobře a rozhodně bych se obě líčení vytáhnout mezi lidi. Doufám, že se líčení bude líbit i vám a teď se na to už vrhneme. 


Tohle líčení je velmi snadné, je to vlastně jen o ztrácení, ztrácení a zase jen ztrácení. Nejlepší je začít okrajem líčení, což v mém případě je měděná barva, kterou jsem namixovala odstínem Matt Kumar a Matt Lopez. Pořádně jsem toto ohraničení vyblendila, a to i pod spodníma řasama. Pak už jen přišla na řadu černá přes celé víčko v podobě jumbo tužky od NYXu, mezitím ale ještě vezmete blendící štětec a namočíte ho trošku do černého odstínu, který rozblendíte podél ohybu oka do měděného odstínu. Pak už jen rozmažete pořádně jumbo tužku přes celé víčko a zapracujete černým stínem, který případně ještě vyblendíte, pokud budou strany příliš ostré. Pak jen dáte světlý stín do vnitřního koutku a první varianta je hotová.

Pokud ale chcete trošku zábavnější variantu líčení, kterou vidíte nahoře, tak přidáte jen barevnou linku, nejlépe nějakou výraznou neonku, v mém případě NYX Vivid Brights a třpytkama doladíte vnitřní koutek. 


Products used:
NYX Jumbo Eye Pencil in Black Bean
TheBalm Meet Matt(e) Trimony in Matt Ahmed, Matt Kumar + Matt Lopez, Matt Lin
Ardell Demi Wispies Eyelashes
Dizao Organics Mascara
NYX Vivid Brights Eyeliner
Urban Decay Heavy Metal in Distortion

Co říkáte na takovéhle tmavší líčení?

19 komentářů:

  1. na mě moc tmavé, ale vypadá to zajímavě :) já bych na to neměla odvahu :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. úžasnééé opäť :) hlavne to prvé sa mi veľmi páči :) s takýmto tmavým líčením nemám vôbec problém, naopak páči sa mi :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Obě vypadají dokonale, ale moc černé na mě :D
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. wow :O kráásne líčenie ... och kiež by som si to vedela takto úžasne spraviť .. tá modrá linka a tie trblietky sú perfiš :)

    OdpovědětVymazat
  5. Fantázia, krásne líčenia. ;)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Meet Matte Trimony paletka je prostě skvělá, navíc když je někdo šikovný jako ty, dokáže s ní vymyslet tolik looků! :) Královskou modrou i černé kouřovky mám moc ráda a nosím docela často.

    OdpovědětVymazat
  7. Jako vždy překrásné a hlavně perfektně vyfocené líčení :-), kdykoli jsem zkoušela fotit jakékoli líčení s určitým detailem, vznikl z toho většinou jeden velký rozmazaný flek :-D.
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Já bych takovou krásnu asi nikdy nevytvořila... Každopádně ten první look se mi moc líbí, hlavně protože jsou tam ty třpytky :)

    September Favourites 2016

    My September 2016

    OdpovědětVymazat
  9. Kouřovky jsem vždycky milovala, dnes k nim už tolik netíhnu, ale dokážu ocenit skvělou práci, což ta Tvá rozhodně je :)

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuji všem za milá slova ♡♡

    OdpovědětVymazat
  11. Děkuji všem za milá slova ♡♡

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger