11. září 2016

E Style | Nádherný A Levný Metalický Stín

Krásnou neděli vám všem,
v pátek jsem vám tu ukazovala make-up look "back to school", kde jsem použila krásný, starorůžový metalický odstín a aby nám to tu navazovalo na sebe, rozhodla jsem se, že hned dneska vám sem hodím recenzi na tento stín. Určitě byste neřekli, že je to stín za pár korun, vzhledem k tomu, jak krásně a hlavně luxusně vypadá na očích.. v dnešním článku vám tento stín od E Style představím a řeknu něco o něm, takže se na to rovnou vrhneme. 


Abych začala recenzi jako vždy, trošku zmíním něco o balení. Myslím si, že to není nic extra, rozhodně to je dostačující obal na každodenní používání, je plastový, není to něco, co by asi přežilo pád ze stolu. Určitě to není stín, který bych si vzala na cestování, nezdá se mi, že by byl úplně bytelný a cestu kamkoliv přežil, i když by to byl úžasný go-to odstín. 

Konzistence stínu je taková hodně máslová, což je důvod, proč je stín tak super pigmentovaný, ale o tom až dále. U takových stínů je nejlepší nanášet je prstem, protože tak ze stínu vytřískáte pořádnou pigmentaci a zkrátka to je nejrychlejší způsob aplikace, což oceníte především ráno, než jdete do školy (nebo práce). 


Teď teda asi jeden z nejdůležitějších faktorů, pigmentace. Musím říct, že jsem po vší tý chvále na stíny E Style jsem nečekala nic míň, než to, jaký stín vážně je. Pigmentace je prostě super, stačí párkrát přejet prstem a pak prstem přejet přes víčko a máte lesk jako blesk a stín vypadá skvěle. 

Výdrž je, řekla bych, docela optimální. Tyhle máslové stíny často drží skvěle i bez primeru a tenhle není výjmkou. Pokud nepoužijete primer, tak jediné, čeho si můžete všimnou po několika hodinách je to, že ztrácí tu "zářivost", ten metalický odstín.. S primerem ale drží od rána do odlíčení v úplně stejném stavu, jak jste stín aplikovali. 

Jak je na tom dostupnost? Stín seženete na spoustě e-shopů, jako je například parfums.cz, kde seženete asi všechno. :D Bohužel teda musíte objednávat pouze přes internet a tudíž odstíny odhadovat dle monitoru, ale myslím si, že u většiny odstínů nemáte možnost šlápnout vedle, protože mi všechny přijdou něčím zajímavé. 

Cena E Style je velmi přijatelná. Za jeden mono stín dáte 100 Kč, což si myslím, že na takhle velký stín je docela adekvátní. Když to porovnáte například s Essence, což je přibližně stejná cenová relace, tak E Style má rozhodně navrch v pigmentaci a určitě i ve výběru odstínů a celkově barevných variant i paletek.


Odstínu bych ráda věnovala samostatný odstaveček, protože si myslím, že si to rozhodně zaslouží. Upřímně, nemám málo stínů a v té celé hromadě stínů se najdou moji oblíbenci, ale zároveň stíny, které mi nepřijdou tak unikátní nebo zajímavé, jako ty ostatní. Co je ale pointou, chci říci, že žádný podobný stín v té hromadě nenajdu a proto ho tak zbožňuji a myslím si, že by měl být povinnou výbavou každé kosmetické sbírky. 


+
výdrž
pigmentace
unikátní odstín
cena
dostupnost
-

 Hodnocení: 5/5
K zakoupení zde
Tenhle stín, jak jsem již řekla, by měl být součástí každé sbírky. Doporučuji ho všem, kteří mají rádi zajímavé a výjmečné odstíny - ať už nosíte barevné nebo nude líčení, tohle je takový chameleonský odstín, který se dá využít ke každému líčení. 

Máte doma nějaký E Style produkt?
Který odstín ve vaší sbírce nesmí chybět? 

13 komentářů:

  1. Odstín je krásný, ale já bych ho bohužel asi moc nevyužila :)

    AXE Giveaway | Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Odstín je moc krásný! Akorát já bych ho nevyužila, protože stíny skoro vůbec nenosím :D

    Bomb Cosmetics | Tělový scrub Limetka & Brusinka

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá skvěle, docela mě překvapila ta hezká pigmentace :)
    EVA HEARTS LIFE

    OdpovědětVymazat
  4. Ve sbírce mi nesmí chybět ze základnách teplá čokoládově hnědá a z těch výrazných asi kousky jako je Diamond Dog nebo Zodiac od UD. Hodně výrazné, hodně třpytivé. Od Estyle mám doma jen paletky Petry Lovely Hair, ale úplně odvařená z nich bohužel nejsem. Pigmentace velmi dobrá, konzistence máslová, ale pod oko opadávají jako blázen. Navíc mi na víčku i s bází přes den blednou a slévají se, tudíž ani nemám náladu něco dalšího zkoušet. Ačkoliv mám víčka problémová a slévá se mi kde co, jsou stíny které s bází drží celý den.. A estyle to zrovna není. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Tieň je božský, určite si ho niekedy kúpim. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Krásny, presne pre takéto odtiene mám slabosť :)

    OdpovědětVymazat
  7. Fotky krásne a aj odtieň krásny! Milujem metalické tiene, ale od E style ešte žiadne nevlastním, no budem to musieť asi zmeniť :))

    OdpovědětVymazat
  8. Je to fakt zajímavý odstín :) ale Estyle stíny jsem ještě nezkoušela :)
    eLblog

    OdpovědětVymazat
  9. Prekrásny je! :O Super článok :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  10. Fakt nádherný odtieň ♥ Pôsobí na mňa veľmi luxusným dojmom :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger