28. srpna 2016

Real Techniques | Nejjemnější Konturovací Štětec

 Krásnou neděli všem!
Dnes tu pro vás mám připravený kratší článek,  v kterém bych vám chtěla ukázat svého nového, překrásného, chlupatého a heboučkého kamaráda. Není jím pes, ale konturovací štětec Real Techniques z jejich Bold Metals kolekce. Původně jsem ani neplánovala článek na tento štětec, ale musí říct, že jsem si ho skutečně zamilovala a byla by škoda vás připravit o takový článek, v kterým vám svého kamaráda představím a možná na něj i nalákám. 

Design je asi to nejdůležitější, u téhle překrásné Bold Metals kolekce. Rose gold rukojeti, bílo-růžové obmbré štětinky, luxusní design... komu by se nelíbilo mít takovýhle štětec. Dle mého, tahle kolekce je prostě pastva pro oči. 

Štětinky jsou neuvěřitelně husté, ale velmi jemné. Snad žádný z mých štětců není tak heboučký, s tímhle mám chuť se akorát pořád mazlit, protože je fakt heboučký a jemňoučký..... U hustých štětců mívám problém s tím, že jsou takové "nepoddajné", jako třeba Expert Face Brush od RT, který je relativně "tvrdý", akorát u něj to nevadí, protože ho používám na make up. Konturovací štětec, by dle mého, měl být tak na půl tvrdý, ale ne v takové míře, aby se s ním špatně konturovalo. Tento štětec je přesně pefektní střed mezi tvrdý-poddajný a skvěle se s ním pracuje. Dá se s ním konturovat nos, tváře ale i čelo nebo brada. 


Trošku jsem se obávala mytí tohoto štětce, protože když jsem viděla, jak husté štětinky jsou, říkala jsem si, že určitě bude schnout věky. Musím ale říct, že jsem byla příjemně překvapená, když jsem jedno odpoledne štětce umyla, nechala vzhůru nohama do rána okapat a zkusila, jestli náhodou jsou některé suché, tak tenhle štětec byl mezi nima. Nečekala bych, že podobně hustý štětec bude schnout  tak rychle. Také jsem se bála toho, že štětinky už nebudou tak hezky bílé, no ale nakonec jsou i po dvou mytí krásně bílé - jako nové. 

Teď už ale ta hlavní věc - cena. Tahle kolekce je, nebudem si nic nalhávat, pěkně drahá. Já normálně do štětců až tolik neinvestuji a spíše si kupuji kolekce a ne jako single štětce, ale s paletkou Kat Von D Shade & Light (konturovací paletka) jsem se začala pomalu koukat po konturovacích štětcích a protože na Bold Metals jsem koukala už asi stokrát, kdekoliv jsem je viděla, řekla jsem si, proč ne. Chápu, že je to trošku vyšší cena a ne každý dá tolik peněz za jeden štětec, ale říkám jedno - pokud do toho ty peníze vložíte, tak litovat nebudete. 

Konturování s ním je trošku těžší, než jsem čekala. Proto, že je štětec hodně úzký, tak s ním je konturování skutečně přesné a místo, kde chcete své "cheekbones" zvýraznit, tak zvýrazníte. V čem je ale "problém" je to, že musíte mít hoooodně lehkou ruku. Já když poprvé použila tenhle štětec, najednou jsem měla hnědou čáru na obličeji, která se ztrácela relativně špatně, ale poučila jsem se z téhle zkušenosti a vím, že musíte konturovat spíše vzduch nad kůží, protože je velmi snadné udělat příliš tvrdou čáru na tváři. Jinak nemám co vytknout, aplikace je snadná a hlavně přesná. 

+
heboučký
hustý
krásný design
rychle schne
-
cena


 Hodnocení: 5/5
K zakoupení zde
Pokud si potrpíte na kvalitní a esteticky zajímavé štětce, rozhodně omrkněte řadu štětců Bold Metals. Cena je sice vyšší, ale kvalita je naprosto někde jinde, od jiných (levnějších) štětců a proto je cena i relativně omluvitelná. Rozhodně je tohle kousek pro štětcové gurmány, věřte mi, že ty štětce nejen vypadají krásně, ale také jsou funkční přesně tak, jak mají. 

Investujete do štětců?
Konturujete si obličej?

8 komentářů:

  1. Do štetcov moc neinvestujem. Síce je pravda že ak si kúpim nejaký kvalitný štetec vydrží mi dlho, ale na to moje rýchle maľovanie mi zatiaľ stačia aj lacnejšie veci. A čo sa týka kontúrovania. No, nedokážem stále uveriť ako to dokáže zmeniť tvár. Čiže kontúrovanie za mňa určite áno ale všetko s mierou.

    SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat
  2. Ja štetce nepoužívam napríklad vôbec, ale to bude tým, že používam len riasenku a púder veľmi zriedka :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě stačí štětce levnější varianty, ale tento vypadá fakt dokonale :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Já už po nich koukám tak dlouho! Hlavně kvůli tomu designu, ten je prostě kouzelný a kýčovitý - přesně jako dělaný pro mě :-) Jen ta cena mi přijde dost vysoká, za tuhle už bych mohla mít ultra kvalitní štětce třeba od Bobbi.. Tak pořád váhám :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten je nádhernej ♥ Já na něj teda koukám už strašně dlouho, ale furt nevim nevim :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
  6. Souhlasím s tebou, že štětec vypadá opravdu nádherně :) Štětinky musí být opravdu krásně jemné.. Já do štětců investuji, ale je pravda že mám i pár kousků, které mě vyšli na cca 150 Kč.. Tento je ale opravdu skvost :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  7. Štětec vypadá naprosto skvěle :) Já jsem konturování na chuť nepřišla, ale do štětců se nebojím investovat. Zatím jsem si koupila štětce od PLH, což jsou nejkvalitnější a nejdražší štětce, co jsem kdy měla, a jsem moc spokojená :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger