24. srpna 2016

Lush | Rehab Šampon

Krásnou středu vám všem!
Tenhle článek připravuji, doslova už půl roku. Fotky mám nafocené ještě z jara, kdy jsem používala tulipány jako dekoraci, ale dostala jsem se k sepsání tohoto článku až v srpnu.. :D No jo, to je tak, když máte tolik věcí, o kterých chcete psát, že na některé produkty úplně zapomenete a recenzi nakonec sepíšete o půl roku později.. ale aspoň, že už konečně ten článek vypustím do světa, i když pozdě! :D 


Obaly Lush jsou pecka, o tom ani nemá cenu se zmiňovat, esteticky působí zkrátka každý obal - ať už od šamponu nebo jejich kalíšky - zajímavě a esteticky velmi pěkně. Hrozně se mi líbí ten jejich font, který používají na názvy produktů..  Ale zrovna u tohoto šamponu mám drobný problém - s víčkem. Je to takové to patentové víčko, které má snad u všech produktů tendenci se trhat. No, bohužel to samé se stalo mě, když mi jednou víčko nešlo otevřít, tak jsem ho vzala takovou silou, že jsem ho utrhla. :D Samozřejmě toto ale na funkčnosti to nic nemění. 

Věc, kterou jsem si na tomto šamponu absolutně zamilovala je vůně. Ještě nikdy jsem neměla šampon, který by voněl vážně tak úžasně - je to totiž taková přírodní a svěží ale trošku mi přijde taková mentolová, zkrátka taková "vůně čistoty" bych to nazvala. Já u většiny šamponu preferuji buď žádnou parfemaci, nebo nějakou sladší, ale tahle si mě velmi rychle získala. Když si myjete vlasy tímto šamponem, tak cítíte (doslova), že vlasy jsou čisté. 

Z čeho jsem měla dříve trošku strach je to, že šampon (250 g) moc nevydrží, protože já mám velkou spotřebu šamponů a potřebuji mít skutečně napěněnou hlavu, tak moc, že vypadám jak mrak, jinak si přijdu, jako bych si hlavu ani nemyla. Nakonec jsem byla velmi překvapená, jak moc tahle velikost balení vydrží, i při takovéhle spotřebě. 250 g balení mi vydrželo 3 měsíce!! S tím, že si hlavu myju 2x týdně. Výhodou je, že stačí malé množství, protože hodně pění a vystačíte si na celou hlavu, protože skutečně pění jako blázen. Stačí třeba pak ještě kápnout vodu do vlasů, a bude pěnit ještě víc. :D 

Já mám občas problém, že se mi vlasy mastí, pokud určitý šampon používám příliš dlouho - třeba nedavno jsem vypotřebovala Paul Mitchell a musím říct, že ke konci se mi mastily vlasy o něco rychleji, než normálně. To se mi snad u jediného šamponu neděje a to je právě Rehab. I když vlasy jsou po něm velmi jemné, tak ne tolik, aby působily mastně, prostě jsou už od pohledu jemnější a zdravější. 



+
vůně
vegan
nemastí vlasy
stačí malé množství
dostupnost
dělá vlasy velmi jemné
-
nic

Hodnocení: 5/5
K zakoupení v prodejně Lush (Palladium) nebo na jejich e-shopu.
Doporučila bych vám tento šampon? Určitě! Jak říkám, mám druhé balení, jsem zhruba v půlce lahvičky a absolutně tento šampon miluji. Až mi dojde, stoprocentně si budu pořizovat další balení, protože z žádných šamponů nemám tak hezké vlasy. 

Používáte přírodní šampony?
Zkoušeli jste tento šampon?

10 komentářů:

  1. Jsem ráda, že jsi recenzi nakonec vydala, protože názor na Lush šampony mě už dlouho zajímal. A myslím, že do něj půjdu, vypadá skvěle. :) Já zatím od Lush měla jen dva produkty, ale s oběma jsem byla spokojená.
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám Lush strašně ráda :) libí se mi na nich úplně všechno. Obaly, vůně, obchod a zaměstnanci (jsou úplně nejmilejší a všechno si můžeš vyzkoušet, takže top!). Jen ty ceny jsou někdy trochu moc, ale v poměru kvality zas člověk přihmouří oko (někdy obě ;D) a koupí :)

    OdpovědětVymazat
  3. S těma fotkama to úplně znám, vždy se všechno snažím nafotit hned, jak si to koupím, abych to mohla začít používat (nesnáším, kdybych musela něco fotit, když už by to bylo používané, odřené apod. :D), a tak mám v počítači záplavu fotek produktů, o kterých jsem ještě nestihla napsat :D Jinak šampon vypadá lákavě, s přírodní vlasovou kosmetikou zatím moc zkušeností nemám, ale teď jsem si objednala šampon od jedné méně známé značky Apivita a zatím jsem ho ještě nepoužila, ale do té vůně jsem se zamilovala okamžitě - jako bych byla na procházce v lese, cítím tam jehličí nebo něco takového, prostě nádhera :)
    Lovely imperfections | Giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. od LUSH milujem bomby do kúpeľa a pleťové masky a zatiaľ som ani nič iné nevyskúšala. Plánujem však vyskúšať nejaký ten scrub a aj tento šampón vyzerá veľmi dobre!

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem od Lushe ještě nikdy nic nezkoušela, vždycky jsem chtěla, jen jsem nevěděla, co přesně by to mělo být. Šampon ale vypadá a zní skvěle, tak možná někdy zkusím právě ten :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Lush sa už dlho chystám vyskúšať :)

    OdpovědětVymazat
  7. Lush bych ráda vyzkoušela a tohle vypadá skvěle :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  8. This looks awesome! I really need to get myself to Lush one of these days :)
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Už by bolo na čase si niečo od LUSHu priniesť do života aj v mojom prípade :D neskutočne dlho ma táto značka láka. Pri najbližšej návšteve Prahy sa určite poobzerám po tomto šampóne! ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger